- 22 Ağustos 2016
- 2.196
- 1.573
- 53
- 41
- Konu Sahibi Lonelypoet
8 canımKaç yasında oğlun ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8 canımKaç yasında oğlun ?
Öyle yapıcam canım saol yazdığın içinSenin yerinde olsam hislerime ket vururum ve bu zamanı yapmak istediğim ama yapmaya fırsat bulamadığım şeyleri yaparak değerlendiririm. Oğlun bu tabi ki özlersin ama fazla duygusallaşmaya gerek yok. Babasının yanında olacak ve yüksek ihtimalle iyi vakit geçirecek. Sen de kendi keyfine bak.
Canımsın benim. Bol bol dua edelim ve güzel şeyler düşünelim.Doğru canım haklısın gitti zaten kafamı meşgul etmeye çalışıyorum bakalım
Allah razı olsun canım edelim inşallahCanımsın benim. Bol bol dua edelim ve güzel şeyler düşünelim.
Bi ay değil canım bi hafta :) işte sıkıntı orda arayıp şikayet ediyor bakalım yarın gezmek istediğini söyle dedim kıyamam ona ben ya Allah sana da nasip etsin :)Üzülme kuzucum,
Oğluşun babasıyla da vakit geçirsin, mutluysa, hevesliyse onun mutluluğuna bakıp sevin. Sende biraz şöyle yalnız vakit geçir. 1 ay dediğin nedir ki, göz açıp kapayana kadar geçer :)
1 hafta hele hiçbir şey değil canım :) Çocuk o bi sıkılır bi güler. Beni de babaannem büyüttü bende benzer şeyler yaşadım ama büyüdükçe insana hoş bir hatıra olarak kalan anlar oluyor :) Biraz ilgisini çeken yerlere götürsün babası gezdirsin falan hemencik geçer sıkıntısı, ayy inşallahhh bana da nasip olur amiinBi ay değil canım bi hafta :) işte sıkıntı orda arayıp şikayet ediyor bakalım yarın gezmek istediğini söyle dedim kıyamam ona ben ya Allah sana da nasip etsin :)
İnşAllah canım harika bi duygu bu arada seni tanımadan sevdim :)1 hafta hele hiçbir şey değil canım :) Çocuk o bi sıkılır bi güler. Beni de babaannem büyüttü bende benzer şeyler yaşadım ama büyüdükçe insana hoş bir hatıra olarak kalan anlar oluyor :) Biraz ilgisini çeken yerlere götürsün babası gezdirsin falan hemencik geçer sıkıntısı, ayy inşallahhh bana da nasip olur amiin
Duygularımız karşılıklı canım benim, aynı şekilde bende seni çok sevdimm :))İnşAllah canım harika bi duygu bu arada seni tanımadan sevdim :)