Çok özlüyorum.

"Bütün her şey olup bittikten sonra sahip olduğunuz ve sizinle kalan tek şey gururunuzdur."
Dönmeyin.Sevgisi sizinki kadar büyük olsa bu şekilde şiddet ve baskı uygulamazdı size.Gidip kendi gibi muhafazakâr birisi ile evlenseydi o zamaN. Eşimdeki muhafazakarlıktan da öte bir şey. Gerikafalılık. Üniversite mezunu ama gerikafalı. Kadın şunu yapmaz, böyle demez, evli kadın şunu yapmalı bunu yapmamalı. Bu kıtafeti şöyle kadınlar giyer.. her şeyi etiketleme derdinde. Bense bir o kadar koşulsüz kabul ederim herkesi.

Kesinlikle yazmak, birilerine anlatmak insanın yaşadıklarını o an daha iyi değerlendirmesini sağlıyor, yaşadıklarınız çok zor ama zaman her şeyin ilacı, birçok acı tecrübe yaşamış biri olarak söylüyorum geçiyor, ayrılık acısından kim ölmüş ki...
Geçecek inşallah... gördüğüm rüyanın etkisindeydim gün boyu. Büyük konuşmamak lazım. Yapmam dersin yaparsın, olmaz dersin oldurursun.. aynı şeyleri yaşayacaksam asla Allah oldurmasın bizi.

İnsanlar kendisini aldatan hatta döven eşlerini bile sevmeye devam edebiliyor. O yüzden kendinizi suçlamayın niye bunca şeye rağmen özlüyorum diye. Alışkanlıklardan kolay vazgeçilmiyor ama herşeyin olduğu gibi özleminde sonu var. Çok klasik olacak ama zamandan başka çaresi yok maalesef.

Hayatımdan çıkarma kararı aldığım eşimi çok özlüyorum. 2 ay oldu görmedim onu. Ayrılık kararı alındı, henüz resmi adımlar atılmadı gerci... geçer mi? Çok canımı yaktı, çok üzdü. Çok bilenmiştim çok nefretle dolmuştum. Dün gece rüyamda gördüm onu. Rüya değil sanki gerçekti. Öyle bir sarılmıştım ki hissettim varlığını adeta. Yemin ediyorum ki o kadar rüya gibi değildi ki... nasıl anlatılır ki? Çok özledim. Geçer mi ki zamanla
Hayatımdan çıkarma kararı aldığım eşimi çok özlüyorum. 2 ay oldu görmedim onu. Ayrılık kararı alındı, henüz resmi adımlar atılmadı gerci... geçer mi? Çok canımı yaktı, çok üzdü. Çok bilenmiştim çok nefretle dolmuştum. Dün gece rüyamda gördüm onu. Rüya değil sanki gerçekti. Öyle bir sarılmıştım ki hissettim varlığını adeta. Yemin ediyorum ki o kadar rüya gibi değildi ki... nasıl anlatılır ki? Çok özledim. Geçer mi ki zamanla

Muhafazakarliktan ziyade yurt disindayken yani yaninda olamiyorken belki kiskandigi icinde buladar baski yapiyor olabilir.benim esimde muhafazakar ama ayri goruslerde deiliz oyuzden sorun yasamiyrz beni kisitlamjyor.arkadaslarimla sinemaya falan gitmemden rahatsz olmuyor yani o muhafazakarliktan ayri bsey bence..gorus farkliliklarindan olusan bi surtusme..evlilik konusunda uzamn destegi alsaniz belki asarsiniz.bazen denk geliyorumda ayrilipta cok pisman olanda var keske sabretseydim asardik diye dusunup...bence eger ozluyorsan bukadar destek alarak bi sans daha verin kendinize

Sizi cok iyi anliyorum hisleriniz bana ablami hatirlatti ve üzüldüm :KK43:
Rabbim sen ablama size ve çaresizce gözyaşı döken tüm müslüman kardeşlerime guzel bir hayat nasip et.

Cnm eski konularina baktimda esin surekli bosanmaktan bahsediyormus yok kapi orda yok aileni aramalar cok incitici bunlar
Ve sürekli catisma halindesiniz
Yipratir boyle evlilik
Simdi bosluktasin gececek bu gunlerde
Esin zor ve kirici bi insan
Yurusede psikojin bozulur
Ki onun yurutmeeyede niyeti yok
Iyi dusun cnm

Şimdi beraber olsan böyle hissetmeyecektin kurtulmaya calisacaktin .çektirdiği sıkıntıları düşün.simdi böyle düşünmen normal tabi kolay değil alışkanlıklar ama ayrılmak istediysen sana kötü şeyler yaşatmıştır mutlaka.z zamanla alışacaksın mutlu olursun insallah

Kahve-kokulu-kadın'ın ' KISKANIYORUM' başlıklı dünkü konusunu takip ediyorum.. aynı hisler içindeyim. Face'de arkadaşlarımdan birinin eşiyle, çocuğuyla paylaştığı bir fotoğraf içimi acıtıyor sanki. İmreniyorum. Dün iş yerinde çalışanlardan biri baharatlığına kaşık alacağından bahsediyordu. Kaşık ya, alt tarafı bir kaşık.. o kaşık, bende içinde mutlu mesut yaşayamadığım evimi hatırlattı. Her şeyi istediğim gibi döşeyip de içinde sadece 10 gün kaldığım evimi hatırlattı. Şu an benim olmayan bir evde, bana ait olmayan bir yatakta yatıyorum (anne evi deniyor buna) bazen bir kaşık, bazen bir fotoğraf, bir şarkı, bazen de gerçek olsa bu kadar olur dedirtecek bşr rüya... son 3 gündür günün bu saatleri hüzünlüyüm, ağlamaklıyım. Ne yapıyor diye çok merak ediyorum. (Yurt dışında çalışıyor) ama tam 12 gün oldu. Ne aradı ne sordu...
Ben biliyorum o kasigi, bendede bir tartiydi! icim yanmisti evime almak istemistim ama evim yoktu artik. biz baristik, hatalarini kabul etti. pes etmeyin sakin boynuna atlamak istesenizde atlamayin, umarim hatasini anlar.
Gecermi diyorsaniz, bence dunyada birtek dogru es vardir, hani o caninizdan daha cok seveceginiz, bu tekdir birdaha olmaz ama bazende onsuz daha huzurlu olabilir insan.. ölüm acisi bile hafifliyor zamanla unutmayacaksiniz belki ama en dibe dustugunuz noktadan sonra hergun bu ozlemle yasamak daha kolay olacak eminim

Boşlukta olduğunuz için bu kadar özlüyorsunuz ama bu adam size hayatı burnunuzdan getirir. Kendinize değer verin lüften. Boşanmak istemiyorsanız alın karşınıza konuşun düzelirse amenna ama düzelmezse de bu hayatı çekmeyin derim.

Boşlukta olduğunuz için bu kadar özlüyorsunuz ama bu adam size hayatı burnunuzdan getirir. Kendinize değer verin lüften. Boşanmak istemiyorsanız alın karşınıza konuşun düzelirse amenna ama düzelmezse de bu hayatı çekmeyin derim.
Evet, boşluktayım. Duygusal boşluk. Yoksa işten güçten pek de düşünecek vaktim olmuyor. El ayak çekilince, dostlar eve gidince geliyor aklıma yalnızlığım. Düzeleceğine inanmıyorum maalesef. Çünkü çok denedik, birden fazla kez sil baştan yaptık. Ama başladığımız noktaya geriye döndük her seferinde.
Az önce flört dönemimizden başlayarak eski fotoğraflarımıza baktım. Ne kadar genç ve mutluymuşum. Onunla olan karelerde gözlerimin içi parlıyormuş, bir de çocuksuluk varmış ifademde.
O kadar çok şey yaşamışım ki yaşlı değilim ama yaşlanmış hissediyorum.

Back
X