....sevglimle ayrıldık daha doğrusu o beni bıraktı
ben her defasında özür dileyip af dilenmiştim...
gene özür diledim benim için önemli olan sensin dedim ama olmadı,sevmiyormuş artık
zaten uzaktayız,ben ankara da o istanbulda
2 kere kıskançlık yaptım,arkadaşlarını kıskandım diye kavga ettik ,genelde hep bana karışma beni sıkma gibi konulardan kavga ettik sonra ben bin defa özür diledim ağladım bir daha yapmicam dedim ki genelde yapmadım ama yetmedi işte
bu beş yılda o kadar çok kavgamız olduki galiba herşeyin birikmişliği bu,ama her defasında özür dileyip kendimi düzeltmeye çalıştım hareketlerime herşeyime dikkat ettim daha öncede ayrılmıştık bırakıp gitti sevmiyorum dedi sonra geri geldi barıştık herşeyi düzelttik,şimdi onu aramamak için kendimi zor tutuyorum( herşey eskisi gibi olsun hep yanyana mutlu olalım istiyorum ama seni sevmiyorum artık istemiyorum diyen birinide arayamıyorum çok üzgünüm çok çaresiz hissediyorum,hayallerim vardı hepsi yıkıldı
yorum yapan herkese çok teşekkür ediyorum burda yorumları okuyunca ya da birşeyler anlatınca kendimi bi nebze olsun iyi hissediyorum. evet çok özür diledim ama gerçekten bi baktım ki her olayda ben haksızım,herşeyine karıştım,hiçbirşeyin beğenmedim bu yüzden birsürü kavga ettik çok kırıldı o, ben sonra hatamı anlayıp onu olduğu gibi kabullendim özürümü diledim bu dediğim olaylar beş yıl boyunca sürdü ama bazı şeyler için geç kalmışımbence bırakıp gitmekte haklı sevmemekte haklı bende nasip böyleymiş deyip duruyorum ama içim yanıyor (
bu beş yılda o kadar çok kavgamız olduki galiba herşeyin birikmişliği bu,ama her defasında özür dileyip kendimi düzeltmeye çalıştım hareketlerime herşeyime dikkat ettim daha öncede ayrılmıştık bırakıp gitti sevmiyorum dedi sonra geri geldi barıştık herşeyi düzelttik,şimdi onu aramamak için kendimi zor tutuyorum( herşey eskisi gibi olsun hep yanyana mutlu olalım istiyorum ama seni sevmiyorum artık istemiyorum diyen birinide arayamıyorum çok üzgünüm çok çaresiz hissediyorum,hayallerim vardı hepsi yıkıldı
arkadaşlar hepinizden allah razı olsun sizin iyi dileklerinizin yüzü suyu hürmetine midir nedir kendimi daha iyi hissediyorum,hala arayan soran yok ama artık daha az ağlıyorum,her telefonum çaldığında heyecanlanıyorum ama gelmeyecek aramayacak kafasında bitirdi biliyorum, o öyle bir insan ,sevse bile anlaşamayacağımızı düşünüyor ve çok bunaldı bu nedenle geri dönmez( kabul etmesi ne zor ,hayallerim yıkıldı hiçbir erkeğe güvenim yok, kimse beni sevmez gibi geliyor ,herşeyde hep kendimi suçluyorum, ama allahtan umut kesilmez tabi kafam o kadar karışıkki diyeceklerimi toparlayamıyorum bile,ama şimdiye kadar hiç aramadım,sizi dinleyip aramicam da ,annem onu istemiyordu zaten az ağlamadı belkide anneciğimin duaları kabul oldu kim bilir,hayırlısı böyleymiş ben başıma gelenden razıyım gerisini allah a bırakıyorum
bazen dayanamicak gibi oluyorum o zaman elim telefona gidiyor ama sonra hep sizin ve arkadaşlarımın dedikleri geliyor aklıma bırakıyorum telefonu, bomboş ruhsuz bi insan oldum artık,çok tuhafım,şimdi ne yapıyor ?üzülüyor mu o da? başkası mı var? herşey çok karışık,garip bir durgunluk oldu bende de,bir önceki ayrılığımızda o kadar ağlamıştım ki,sabah akşam allah a yalvarmıştım tekrar sevsin beni diye,şimdi dua etmeye mecalim bile yok,o zaman da gene sevmiyorum deyip gitmişti, galiba o zaman alışmışım ayrılığa, onsuzluğa,aklım kalbim çok karışık,acaba gerçekten nasibimde o mu var? yoksa başkası var da rabbim o yüzden mi onu hayatımdan çıkardı? bu düşünceler sardı beni düşün düşün günü akşam ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?