Çok pis aldatılıyorum sanki

Arkadaslar merhaba evliyim 5 yildir. 2 tane cocugum var. Bu zaman.kadar esimle hic bi problem yasamadim ta ki gecen bu yaz a kadar. Esim yazin butik otel isletiyor oraya genc bir kizi ise almisti 23 yasinda sarisin ve gercekten dikkat cekici bi kiz. O geldiginden beri bu zamana kadar hersey degisti sanki. O yaz disari cikmayan adam arkadslarla icmeye gidiyorum deyip sabah 4 5 lere kadar gelmedi. Sezon bitti kiz sehire evine dondu. Esim de o sehirden mal alcam diye kac.kere gitti. Ayrica kiz calisirken samimi herkesle iyi anlasiyo beni gordugu an sursti degisiyodu. Cocuklarimizin bakicisi bile farketmis kackere gormus esime bakarken. Ama bi turlu yakalayamiyorum napicam nasi yakalicam. Esim normalde is ile.ilgli mallari istanbuldan temin ederdi. Kiz canakkalede oturuyo mallari canakkaledden alcam diyp oraya gidiyo. Kac sefer telefonuna baktim hicbisey yakalayamadim. Yazdan beri 6 7 ay gecti her ay mal alcam diye canakkaleye gidiyo 2 3 gun gelmiyo. Bahane.buluyor. ve ayiptir solemesi hicbirliktede olmuyoruz aylardir bana yanasmiyo bile. Yardim edin bunu nasi ortaya cikartmaliyim
Kendine ayrı bir hat almıştır muhtemelen. Nasıl bulunur bilmemki. Çok pis bir durum Allah yardımcınız olsun.

Valla ya basliyorilar hemen kadına laf saydırıp dava ac vs demeye. İş adama gelince de burnu sürtsün sonra affet yuvanı kurtar. Bi de bunun kocanı o şıllığa kaptırma versiyonu da var. Adamlarsa hint kumaşı.
Bilmiyorlar ki o şıllıklardan her yerde var. Adamda Allah korkusu olmasi lazım biri olmuyorsa diğerine konar çünkü ömür geçmez o insanlar.
Ilk defa bir konuda dedektif teklif edilmiş ve hemen hemen çoğu kişi yazmış aynı şeyi.

Iyi bir dedektif şirketi bulmak çok para gerektiriyor . Orta karar dedektiflik burolari da parayı gasp edip oturuyor yerine ya da karşı tarafla anlaşıyor.
Öyle kolay değil yani.
İşte ben de aynı fikirde olduğumdan uygulamayı yuklemesini teklif ettim en azından emin olur sonra ne yapacağına karar verir. Ama inşallah konu fakedir aksi halde neden giremedigi ihtimallerini düşünüp üzülürüm..

Bilmiyorlar ki o şıllıklardan her yerde var. Adamda Allah korkusu olmasi lazım biri olmuyorsa diğerine konar çünkü ömür geçmez o insanlar.

İşte ben de aynı fikirde olduğumdan uygulamayı yuklemesini teklif ettim en azından emin olur sonra ne yapacağına karar verir. Ama inşallah konu fakedir aksi halde neden giremedigi ihtimallerini düşünüp üzülürüm..

Aynen...açıkçası fake olması aklımıza geliyo da nedense bu kadın ne haldedir...acaba buraya giremeyecek durumda mı...ortalık karıştı mı iyice diye düsünemiyoruz.

Kimse sınanmadığı bir acı ustüne acımasız konuşmamalı.

Aynen...açıkçası fake olması aklımıza geliyo da nedense bu kadın ne haldedir...acaba buraya giremeyecek durumda mı...ortalık karıştı mı iyice diye düsünemiyoruz.

Kimse sınanmadığı bir acı ustüne acımasız konuşmamalı.
Son cümlenize fazlasıyla katılıyorum,insanlar yaşamadığı şeyleri kolayca elestirebiliyor malesef.

Ben Canakkale'de yasiyorum. Canakkale ve Istanbul kiyaslanamaz bile. Vanakkale'den Istanbul'a mal alicam diye gitse altinda bir sey aramayin derdim ama ordan buraya mal almaya geleni ne gordum ne duydum kucucuk sehir.

Resmen seni o kizla aldatiyo bunun baska bi aciklamasi olamaz acilen bosa bu pislik herifi bundan sana koca moca olmaz ahlaksiz adam goz gore gore lades demissin ustelik snnle hic birlikte olmamasida cok manidar....

Kanim dondu resmen. Allah yardimciniz olsun. Anlattiklariniz kadariyla cok cok suphe verici. Aranizda birliktelik yoksa esinizin gozu disari kaymis olabilir. Ordan dondugunde kiyafetlerine bakin iz koku vb varmi diye. Bide whatsap kullaniyorsa pc den acin onunkini. O gittiginde bakarsiniz pc den konusmalara

Bunu nasil yapiliyor

Allah yardimciniz olsun... kizi bulamazsiniz canakkalede ikisinide yakalasaniz

buz gibi aldatılıyorsunuz:(
yani çok saf olmak gerekir kızın çanakkalede oldugunu bile bile,eşinizin sadece mal almak için çanakkaleye gidiyor olmasına inanmak.
bence bu konuyu bir boşanma avukatı ile görüşmelisiniz.

Durum vahim gibi
ALLAHyuvanizi bozmasin
Ama iliskide yoksa bu adam acaba o kiza aranizdaki iliskinin bittigini soyleyip bosanmak icin suremi istedi
Bence esinizi bu kiza kaptirmak yerine evliliginizi kurtarmak icin elinizden geleni yapin derim

Haydo cum bi gün saçını sarıya boyatırsan beni hatırla :)) Esmer kumral ve saçı görünmeyenlerin hepsi ahlaklı :))) Hep bu Türk filmleri yüzünden :))

canım konu sahıbı konusunda kızın sarısın oldugunu belirttigi icin öle dedim. esmer deseydi esmer derdim. Şimdi gene banlanmiim konusturma beni :D

Durum vahim gibi
ALLAHyuvanizi bozmasin
Ama iliskide yoksa bu adam acaba o kiza aranizdaki iliskinin bittigini soyleyip bosanmak icin suremi istedi
Bence esinizi bu kiza kaptirmak yerine evliliginizi kurtarmak icin elinizden geleni yapin derim
Pardonda esini kim kapiyo? Serefsizce baskasina kosan esi kimse zorlamiyorki adami. Ben hic bir zaman bosan bosanma demem ama yuvasinin yikilacagini bile bile aldatan adam icinde kadina savas evliligin icin demem. Neden hatayi erkek yapiyorken kadin hep mücadele ediyor? Kadin cokda erkek mi kalmadi dunyada?

Back
X