• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok pis hakaretler yedım

Olay tamamen nasıldır bilmiyorum ama sana böyle hakaretler yağdırıp kaba davranan insandan uzak dur derim. Çünkü ondan ne köy olur ne kasaba boşver gitsin kendi yoluna. Sana değer veren, saygı duyan, sevildiğini belli eden insanlarla ol. Sabaha karşı olmasını bırak seni arabasından indiren bi insandan hiçbişey bekleme. O sana ne değer veriyor nede seviyor. emin olki karşına çok iyi insanlar çıkacak. Sana böyle davranan insan yarın bir gün ya sana şiddet göstermeye başlarsa ? Bence şiddet eğilimi var bu insanda. Canım kendini düşün, kendi hayatını düşün. Hayat başkalarının arkasından, heleki böyle değmicek bi insanın arkasından üzülmek için çok kısa. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın ..

Son düzenleme:
Olay tamamen nasıldır bilmiyorum ama sana böyle hakaretler yağdırıp kaba davranan insandan uzak dur derim. Çünkü ondan ne köy olur ne kasaba boşver gitsin kendi yoluna. Sana değer veren, saygı duyan, sevildiğini belli eden insanlarla ol. Sabaha karşı olmasını bırak seni arabasından indiren bi insandan hiçbişey bekleme. O sana ne değer veriyor nede seviyor. emin olki karşına çok iyi insanlar çıkacak. Sana böyle davranan insan yarın bir gün ya sana şiddet göstermeye başlarsa ? Bence şiddet eğilimi var bu insanda. Canım kendini düşün, kendi hayatını düşün. Hayat başkalarının arkasından, heleki böyle değmicek bi insanın arkasından üzülmek için çok kısa. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın ..

canım sabah karsı degıl aksam ustu 6 30

gururum oldugu ıcın aramıyorum sormuyorum barısmak ısterse barısmam gururum var cunkı.ben sıkıntımı paylasıyorum

Tam okumadım arkadaşına ne söyledin bilmiyorum ama eğer onun onurunu kıracak, hakaret edecek bir şey söylemediysen çok hata yapmış. Daha bekarken böyle sert tepkiler veren bir insan evlenirseniz neler yapar düşünmek bile istemiyorum. Ayrıca kendini hatalı bulmuyor ki özür de dilemiyorum. Bu durumda yapılacak tek şey onu unutmak ve yoluna devam etmek. Bu senin için şimdi zor olabilir ama emin ol bir kaç ay sonra çok daha farklı hissedeceksin canım, bunu yaşam deneyimi olan birisi olarak söylüyorum. Yoluna devam et ve bundan sonrası için doğru insanı bulmaya odaklan.

bence sevgi olsada saygı bitmiş aranızda böyle bir ilişkinn devam etmeside doğru olmaz bence olması gerekn olmuş unutmayı başarırsın umarım :18:

Senin gururlu davranarak ona hak ettiği cevabı vereceğinden eminim ama; yinede şunu söyliyeyim.Eğerki barışmak aklından dahi geçiyorsa , asl unutmaki bir insan 7sinde neys 70indede o olmaya devam eder. Sen ondan şefkat bekliceksin,ilgi istiyeceksin ama o bu isteklerinin hiç birisini karşılayamayacak!Ve sen hep buhranlarda olacaksın.Bendce kendini boşu boşuna yıratma sakın.Bırak ne hali varsa görsün.Unutman zaman alır , evet.Ama unutma ki muhakkak bir gün kendiliğinden unutacaksın.:10:

karsıma sankı kımse cıkmayacak gıbı gelıyor.gelen ya bundan daha kotu olursa dıye dusunuyorum

bana kızacaksınız ama cok özledım onu arasın cok ıstıyorum ama mantıgım tam tersını soyluyor.cok özledım onun pişman olmayıp aramaması zamn gectıkce bana cok koyuyo özür dılesın ıstıyorum pişman oldugunu görmek ıstıyorum çok özledım onu bu kız delımı dıyeceksınız ama özledım onu cok cok özledımm..aramıyor..

Biraz hırs olmuş sanki sizde...
Aman boşverin ya.. aramasın daha iyi... Öfkesini kontrol edemeyen bir erkekle yuva kurulmaz... Özürü de onun olsun umursamayın... Başka şeylere yönelin kafanızı dağıtacak birşeyler yapın... düşünmemenizi sağlayacak birşeyler... Mesela ben örgü örerim kafama çok taktığımda :)) sayılarla örülecek birşeyler bulurum ki saymaktan düşünecek fırsatım olmasın :D Siz de kendinize birşeyler bulun ...

Manyakmidir nedir ya, kimin agzini burnunu dagitiyor. Bu ne cirkinlik böyle. Yuh yani.
Uzak dur, böyle sevgimi olur. Sinir aninda bile söylenmemeli, ne bicim bir terbiye almis bu herif.
Sevgiliyse sevgili, haddini bilsin herkes, elin evladina coluguna cocuguna böyle birseyi hangi hakla söyler.
Cok sinirlendim!!!

arkadaslar kendımı cok çaresız hıssedıyorum arayıp özur dılemedıkce daha bı kotu oluyorum zamn ılac degıl yarama daha bı yara acıyor

ayrıldıgım ınsan ablalarıyla gorusuyorum.onlara ayrıldıgımızı soylememıs.bu nedk oluyo benı sorduklarında ıyı dıyomus

ayrıldıgım ınsan ablalarıyla gorusuyorum.onlara ayrıldıgımızı soylememıs.bu nedk oluyo benı sorduklarında ıyı dıyomus

kusura bakmada sen akillanmassin

sanane ki öyle diyorsa ?
gercekten agzini burnunumu dagitsin istiyorsun,
bide cok özledim diyorsun, inan aklim almiyor benim ya

arkadaslarr o ınsan pişman oldugunu soyleyen hıc bısey demedı...bende onun bı akrabasına kufur yazmıstım bana akıl vermeye kalktı cunkı ablasıda onun tlf karıstırmıs yanı ben suclu oldum

Ne o canım ya ayrılmanında bir usulue oluyor öyle agzını burnunu kırarım demek küfürler etmek.Sebep ne olursa olsun bana böyle davranan bir adamla bir daha asla muhatap bile olmam.Gelgelelim ilişkiniz zaten iyi gitmiyormuş birlikteykende seni seviyorum dediginizde tatlı bir söz bile alamadıgınız adama ne yapılabilirki başka.Bence tekrar bu ilişkiye devam ederseniz ilerde daha fazla üzülür hatta dayak ve şiddet görebilirsiniz.Benden size tavsiye asla tavizde bulunmayın:19:

çok haklısınız ama ben nedense kendımı sucluyorum benım yuuzmden oldu sankı hersey benım kaprıslerım yuzunden oldu sankı dıye kendımı uzuyorum.napıcagımı bılmıyorum unutmam lazım unutamıyorum.eskıden okadar sakın bır ınsandıkı benı sen boyle yaptın dıyıp duruyodu.ben onu hala cok özluyorum numaramı degıstırdım gıttım gene özle numaradan msj attım özle mesaj servısınden.ona dedım bı ıs konusyoduk ıstermısın ayarlıcaklar dıe oda bana sen bılırısn sonuc ne olursa olsun san karsı dusuncem degısmıycek dedı bende ona ıcımden gecenlerı dedım özluyorum herseye ragmen sevıyorum dedım ama cok salagım dedım unutamıyorum senı dedım.sen keyfıne bakarken ben uzuluyorum dedım...buna cvp gelmedı ama ben cok aptallık edıyorum nıe unutamıyorum kı ısı falalnda yok suan gercı buldugu ıslerıde ben begenmıyodum öyle öyle ıs bulmakta bıraz sıkıntı cektı işte..ama sonuc vahım bıdası olmuycak seye uzuluyrum hala..bıde kufurumu ablasının okumasına sınır oldum ne hakla tlf karıstırıyolara ya o bana kufurler edınce sınırlenınce ben de sınırlenı aılesınden bı bayana ettım onca ozamn anlar dıe ama pişmanım...ne yapmalıım ben aklıma gelmeden olmuyo onu duusunmeden duramıyorum..

Allah akıl fikir versin size.Çırpındıkça batıyorsunuz.Zaten de size küfürler yagdırıp agzının burnunun yerini değiştiririm diyen erkek arkadaşınızdan siz özür dilemenize ragmen size geri dönmemiş zaten:6:

Back
X