Nerden başlamalı...Nasıl Anlatmalı...

Ah ah sorun şu ki iş değişikliği yapmam verilmiş sözler var yoksa ben çoktan tası tarağı toplamıştım..
Güçlü durmanın dışında elimden birşey gelmiyor malsef

siz niye işi bırakacaksınız ki onlar bıraksın.erkeklerin en çok kullandığı taktik bu zaten karşısındakini karalayıp üste çıkma.siz karşı olduğunuz halde sizinle cinsellik yaşamak için ısrar eden biriyle birlikte olmayı devam ettirmeniz baştan yanlış zaten.kafalar uymuyorsa bırakıp gitmek lazımdı.eski sevgilinizle olan mevzuyu da keşke delillerle gösterseydiniz mesajlarını filan.o zaman iftira atamazlardı size.ikisi de karaktersizmiş ama siz kaçıp gitmek ya da utanıp sinmek yerine hiçbirşey olmamış gibi güçlü durun karşılarında ki onların o çürümüş egosunu tatmin etmeyin ve daha üzerinize gelemesinler.moralinizi bozmayın bundan sonra karşınıza hayırlı biri çıkar umarım.

BU ARADA YAZDIĞI MAİL;
Degmeyen birine dönüp bakmam ben!
Adamsa notunu , hayvansa otunu verir giderim ben! Demiş şair:)
Doguştan tedavisi olmayan bir hastalıgım var!
Her gördügümü insan sanıyorum:)))
Çok uğraştım insanların söküklerini dikmek için!
Ama beceremedim!
Anladımki !
Sökük kişilikte ise dikiş tutmuyor!!!

40Yaşında ama ergen ruhlu :ssz:
Beğendiği üç beş sözü seçip de cümle içinde kullanmak marifet değil...

Birincisi tüm bu anlattiklarinizin türbanla ilgisi ne?
Ayrica " sevgilim" diye bahsettiginiz kisi sizinle sevismek istiyor, siz kabul etmeyince ayriliyor.
Bu sevgili degil olsa olsa bir anlik zevk pesinde olan biridir.
Bu kadar karmasik iliskiler icinde olmak birazda kisinin kendi davranislari ve tercihleri dolayisi ile oluyor kanisindayim.

ya ben biraz farklı bakmaya çalışacağım duruma. yaşanmış olabilir ilişki, hatalar da olmuş olabilir ki bence numaranı vermen çok normal. iş arkadaşından söz ediyoruz herkese verirsin.

sevgilinin tavrı çok çirkin. seni itham etmesi de hesap istemesi de. hayatından çıkarabiliyorsan yol yakınken çıkar. çıkarmak istemiyorsan biraz zaman geçsin şu dönem yatışsın o sakinler zaten, gelir kendisi özür diler. ama bir özür borcu var sana.
iş değiştirmek vs ekstrem çözümler. sen ciddiye almazsan kimse üzerine gelemez. kendinden emin değil misin zaten, hadlerini bildir geç.

İkisini toplasan bir adam etmez.
Yaşanan bazı şeyler geride kalmalı , ama sanırım sizi kıskandı evli olan ex sevgiliniz.
Diğeriyse ayrı bir başlık konusu.
Sizinle test sürüşü yapmak istemiş neredeyse.
Nereden tutsan elinde kalır.
Madem o kadar medeni kafadan niye geçmişinizi sorgulayarak başlıyor.
Yine de hata sizde , sizinle sevişmek istediğinde anında tekmeyi vurup, uzaklaştırmalıydınız.
Diğerinin attığı mesajı paylaşmanızacda luzum yok.
İkisinide tamamen hayatınızın dışında bırakmalıydınz.
Verilmiş sözler olabilir ma huzur daha önemlidir.
Ayrılmanın yollarına bakın oradan bence

Son düzenleme:
Arkadaşların çoğu işinizi değiştirmenizi önermiş lakin ben kesinlikle katılmıyorum. Elbette maddiyat yahut kariyer iç huzurundan önemli değildir ama kendimi sizin yerinize koyuyorum da -ki birebir aynı olmasa da benzer gergin ortamlarda bulundum-, böylesine çirkin ruhlu ve zavallı insanların karşısında sinsem veya onlardan kaçsam zaten bir daha huzurlu uyku uyuyamazdım. Başınızı dik tutun, gerekirse siz onların üstüne gidin ki onlar karşınızda ezilsin.

Utanç denen şey somut bir olgu değil bir ruh halidir; hissedip hissetmemek de sizin seçiminizdir. Hele ki siz utanmanızı gerektirecek hiç bir şey yapmamışken bunu size empoze etmelerine izin vermeyin.

BU ARADA YAZDIĞI MAİL;
Degmeyen birine dönüp bakmam ben!
Adamsa notunu , hayvansa otunu verir giderim ben! Demiş şair:)
Doguştan tedavisi olmayan bir hastalıgım var!
Her gördügümü insan sanıyorum:)))
Çok uğraştım insanların söküklerini dikmek için!
Ama beceremedim!
Anladımki !
Sökük kişilikte ise dikiş tutmuyor!!!

Ikisi de ayni kumas. Adam yerine koyup cevap bile vermeyin. Degmez.

Birkaç arkadaşın da söylediği gibi konuyu anlatırken türbanlı olduğunuzu belirtmeniz gereksiz olmuş. Farkettiysen dikkatler oraya yöneldi. Türbanlı olan kişiler evlilik öncesi birlikteliğe açık olabildiği gibi türban takmayan insanlar sizin gibi bakabiliyor konuya. Yani bu biriyle "ne ölçüde temas ettiğiniz" örtünmenize değil karakterinize bağlı bir durum. Sizi yargıladığımdan değil. Sadece rahatsız eden bir durumu paylaşmak istedim.

..Tamam dedı gayet olgunlukla "hesap veremeyecegın bırsey var mı dedi?" bende herseyı sana anlattım zaten 1 ay bır sure ıdı dedım..Neyse ılışkımız basladı.

Şu sorduğu soru hesap veremeyeceğin kelimesi ne kadar iğrenç.Kimse geçmişiyle ilgili hesap vermemeli.
Öküzün önde gideni yurt dışında yatmadan evlenilmiyormuş ten uyumu olmazsa olmazmış sonra eee ne yani.
Şimdi sizin ten uymazsa evlenmeyeceksiniz.Sonradan birlikte olacağınız adama nasıl hesap vereceğinizi(!)
beyefendi düşünmüyor mu? Çiftte standart yani ben hesap sorarım benden sonrası tufan.Çok sinirlendim.

Yazdığı mesajlarda ilkokul çocuğu seviyesinde dikkate almayın.

konuyu okur okumaz aklıma gelen ilk şey bu çifte standartı biliomusun madem bu kadar geniş bi bey sevişmek dışında olan buluşmalara çay kahve muhabbeti dio
peki o zman hesap veremicen bişey varmı diye neden soruyo????? eğer tabuları varsa neden sizle yatmak istioyo?????????? tenleriniz uyuşmayınca nolcak??????

bence bu adamdan tez vakitte ayrılın.... niyeti belli
diğerinide ciddi ciddi uyarın ve sert bi sınır çekin!!!
ikisiylede ast üst ilişkisinden başka merhabanız bile olmasın:) tek çare bu

Birkaç arkadaşın da söylediği gibi konuyu anlatırken türbanlı olduğunuzu belirtmeniz gereksiz olmuş. Farkettiysen dikkatler oraya yöneldi. Türbanlı olan kişiler evlilik öncesi birlikteliğe açık olabildiği gibi türban takmayan insanlar sizin gibi bakabiliyor konuya. Yani bu biriyle "ne ölçüde temas ettiğiniz" örtünmenize değil karakterinize bağlı bir durum. Sizi yargıladığımdan değil. Sadece rahatsız eden bir durumu paylaşmak istedim.

Hanımefendi;
Türbanlı olduğumu belirtmemin nedeni sınırımın ne olduğunu açıklamak zaten daha sonraki postlarda da buna değindim.Sandığınızın aksine dikkattler o yöne de yönelmedi. Sağolsun arkadaşlar gayet aklıselim bir şekilde bana destek olup cesaretlendirdiler.Ayrıca beni yargılayabileceğınız bır durumda söz konusu değildir.Burası bir mahkeme değil bende suçlu değilim sizde hakim savcı v.s..Benim kaantimce siz kendi pencerenizden onlarca kelimenin içinden cımbızlamışınız...Elbette başörtüsü takmak yada takmamak bir ahlak ölçütü değildir.Böyle birşey söz konusu olamaz.Sadece benim durumumu açıkladım..Farkettiyseniz herhangi bir genelleme bulunmuyor..Mutlu günler dilerim..

Arkadaşlar;
Artık daha iyiyim.Aradan zaman geçince insan normal düzenine dönebiliyormuş.Elbette ki hala kırgınım bu uzun bır zaman gecmeyecek.Yalnız yazdıklarınızı okuyunca yanlış düşünmediğimi birkez daha anladım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..Mutlu günler dilerim..

Hanımefendi;
Türbanlı olduğumu belirtmemin nedeni sınırımın ne olduğunu açıklamak zaten daha sonraki postlarda da buna değindim.Sandığınızın aksine dikkattler o yöne de yönelmedi. Sağolsun arkadaşlar gayet aklıselim bir şekilde bana destek olup cesaretlendirdiler.Ayrıca beni yargılayabileceğınız bır durumda söz konusu değildir.Burası bir mahkeme değil bende suçlu değilim sizde hakim savcı v.s..Benim kaantimce siz kendi pencerenizden onlarca kelimenin içinden cımbızlamışınız...Elbette başörtüsü takmak yada takmamak bir ahlak ölçütü değildir.Böyle birşey söz konusu olamaz.Sadece benim durumumu açıkladım..Farkettiyseniz herhangi bir genelleme bulunmuyor..Mutlu günler dilerim..

Canım arkadaşım türbanlı olmak dini görevlerini bilen sorumluluklarını yerine getiren demek değildir bu ülkede ben ne türbanlılar gösteririm sana ki erkeklerde neler söylüyor bu dindar hem cinslerimiz yüzünden muhtemelen arkadaşda benim gibi farklı pencereden bakmıştır olaya.

Sizin en iyi yapabileceğiniz tamamen ilişkinizi kesmeniz her ikisi ile de ve iş dışında bir konuşma gerçekleştirmemeniz ki onlar başlarsa kapat telefonu yüzlerine gitsin baktın rahat yok maalesef aynı konumda bir iş bulur bulmaz ayrılırsınız işten.

Allah yardımcınız olsun olaylar tatsız . Bu şekilde yaklaştıklarına göre siz kendi davranışlarınıza bir dönüp bakın derim .
''Yok ben kendimden eminim '' diyorsanız hiç müteessir olmayın . Konuşur konuşur susarlar

keşke kotü bi kadınım yazmasaydınız alınganlık etmissinız belli ama yanlış anlayabilir ciddiye alabilir ötesi başkalarına mesajı gösterebilir
çünkü karsınızda 40yasında adam değilde 15inde ergen varr

Back
X