Cok pis kokuyorum :(

MissKitty86

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2010
385
202
303
Almanya
Merhaba arkadaslar,
Benim sorunum koltuk alti kokusu. Maalesef okadar büyük sorunki ne yapsam gideremiyorum bu kokuyu. Dusdan bir kac saat sonra kokmaya basliyorum. Deodorant fayda etmiyor :KK43:
Artik insan icine cikasim gelmiyor.
Baska arkadasin konusunda gördüm giyinmeyi unuttum kendime bakmiyorum diye. Ayni sorun bendede var. Ama ben zaten hic bilmezdim ne bekarligimda ne de simdi. Esimde artik sikayetci hatta 7 yasindaki kizim bile beni elestirebiliyor

Ben bu koku konusunu ve kendime özen gösterme konusunu nasil halledecem arkadaslar?

Edit: kizlar birde benim yüzümde cok büyük sivilceler cikiyor acaba baglantisi olabilirmi? Cok bakimsiz bir görüntüm var ya kendimden igrenir oldum aynaya bakmak istemiyorum artik

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar,
Benim sorunum koltuk alti kokusu. Maalesef okadar büyük sorunki ne yapsam gideremiyorum bu kokuyu. Dusdan bir kac saat sonra kokmaya basliyorum. Deodorant fayda etmiyor :KK43:
Baska arkadasin konusunda gördüm giyinmeyi unuttum kendime bakmiyorum diye. Ayni sorun bendede var. Ama ben zaten hic bilmezdim ne bekarligimda ne de simdi. Esimde artik sikayetci hatta 7 yasindaki kizim bile beni elestirebiliyor

Ben bu koku konusunu ve kendime özen gösterme konusunu nasil halledecem arkadaslar?
Güzel bir duş sonrası deotak kullanın sık sık duş alın memnun kalırsınız

Bir tane rolon var eczanelerde satılan terlemeyi önleme amaçlı onu alabilirsiniz ciddi manada etki ediyo çünkü. Yazları aşırı sıcaklarda kullanıyorum ve gün boyu kupkuru oluyor koltuk altı. Adini hatırlamıyorum ama eczaneye gider de sorarsanız verirler. Giyinmeyi bilmiyorum derken kombin türünde mi öyleyse eğer sosyal medyadaki butikleri takip edebilirsiniz tarzınıza uygun kombinleri görür fikir edinirsiniz. Bir yerden başlayınca gerisi geliyor zaten yeter ki değişim için çaba harcayın.

Merhaba arkadaslar,

Önce bir doktora gidin derim bu kadar çok terliyorsanız ona göre bakarlar.

Ben de bir ara terlediğimde göğüslerimin arasından gelen kokudan çok rahatsızım. Her dul sonrası bakım krem pudra deodorant çare bulamadım. Dış sonrası bebe yağı çare oldu sorunuma

hamilelikte bende turşu gibi oldum annemde kokuyon deyip daha huylandırıyor beni işte çalışıyorum ben kendime kokmuyorumda başkasına kokuyormuyum diye paranoyak oldum çıktım.

Sadece ter kokusuysa doktora falan gidin. Bazı insanların ter bezlerinde anormallik oluyormuş.
Ama ten kokusu farklı bir durum galiba. Bazıları duş yapsa bile tenleri kokuyor. Yedikleri içtikleri de etkiliyordur tabi.
Giyim ve bakım konusu da atla deve değil. Her mahallede elli kuaför,güzellik salonu var.
Ortalık avm kaynıyor. Seçenek sınırsız.
Depresyonda falan olabilirsiniz. İnsan dönem dönem kendini kötü hissedebiliyor . Salıyor sonra da...

Arkadaslar öyle fazla terlemiyorum, yani ter kokusu degil bu farkli birsey ama koltuk altindan geliyor. Doktora gittim, birsey bulamadi.
Sigaradan olabilirmi acaba?

Once doktora gidin. Doktor bir sey yok derse, ben denemedim ama karbonatla ovmak ise yariyor diyorlar. Bir de botoks yapılıyor. Hicbiri kalıcı degil ama. Beslenme seklinize dikkat edip bol su için. Bir de her gun duş alın.

Merhaba arkadaslar,

Yorumları okumadım belki yazan olmuştur. Her banyoya girdiğinizde kese ile ovun. Suyu az tüketiyorsanız bu yüzdende olabilir. Özellikle kese işe yarıyor.

Once doktora gidin. Doktor bir sey yok derse, ben denemedim ama karbonatla ovmak ise yariyor diyorlar. Bir de botoks yapılıyor. Hicbiri kalıcı degil ama. Beslenme seklinize dikkat edip bol su için. Bir de her gun duş alın.
Karbonatla ovmak işe yarıyor ancak beyaz atletlerimin koltuk altına gelrn kısımları hep sarartmıştı :/

Arkadaslar öyle fazla terlemiyorum, yani ter kokusu degil bu farkli birsey ama koltuk altindan geliyor. Doktora gittim, birsey bulamadi.
Sigaradan olabilirmi acaba?
Deli gibi sigara içiyorum koksa benim kokardı :) Çok şükür hiçbir zaman öyle bir problem yaşamadım. Bence de Dr gitmelisiniz , soğan , sarımsak , baharat gibi yiyeceklerden uzak durun , açık açık yazacağım ama kesinlikle tüy bırakmayın her zaman tüysüz olun , banyo sonrası rolon ve özellikle ter kokusu için olan deodorantlardan kullanın. Giyim konusunda da etrafınızda size uygun ama şık giyinen birileri varsa birlikte sizin için alışverişe gitmenizi rica edin.

koltuk altı botoksu ile bu kokuya elveda diyebiliyorsunuz. bir araştırın bence üzüldüğünüze değmez.

Back
X