- Konu Sahibi lilith2013
-
şimdiki aşklar sanal alemde başlıyor cicim.nette tanıştılar herhalde.oturup bi yemek yiyelim tanışalım dediler.yemek yerken resmini çekeyimde anama bacıma gösteriyim dedi herhalde.deli sorularına hayali cevap verdimAyy sapikk ben hic oyle dusunmemjsjshsgshsh (kisi burada carpiliyor)benim anlamadigim adam kim? gorustugu kisiyse nasil yabanci biri oluyo? yabanciysa ne zamandir gorusuyolar? o an mi fotografini cekmek istedi? kafamda deli sorularr
Ahahaha yasamiscasina anlattin kiiizzzşimdiki aşklar sanal alemde başlıyor cicim.nette tanıştılar herhalde.oturup bi yemek yiyelim tanışalım dediler.yemek yerken resmini çekeyimde anama bacıma gösteriyim dedi herhalde.deli sorularına hayali cevap verdim
arka masada bende yemek yiyordum büyük olaylara şahidimAhahaha yasamiscasina anlattin kiiizzz:F
Aslinda bende ordaydim. Fotograf makinesiydim o yuzden konuya cok dahil olamadimarka masada bende yemek yiyordum büyük olaylara şahidim
Aslinda bende ordaydim. Fotograf makinesiydim o yuzden konuya cok dahil olamadimaman neyse dedikodu yapmayalim
Kıza değil anasına öcü muamelesi yapmak istiyorum ben
Göstersin ne olacak?masada yemek yerken .
aa ben duymustum birinden sapıklar çıplak vücuda yapısırıyolar seninkafayıBu ne ya tovbe tovbee kizlarin resimlrini çekip bi daha aramayan insanin amaci ne olabilir ki ilginç. Yoksa kötü mü çıktınız fotoğrafta belki sonradan görünce begenmedi
aaa mahir gene mi sen : D çok çirkinim diye dalga geçme amaçlı konular açıyodun demek ki acı gerçekmiş
bu arkadaşın yaşadığı dünya burası değil zaten mismocum. taşıyıcı anne aramalar sonra üyelere yağlı kazık hediye etmeler küfürler. ohooo. adamlar zaten şunun yaşadığı kafayı bilse bırak fotoyu sokağından geçmezBadeee kopardın beni
Tasiyiciyi anneyi niye aramis butun bunlari yazan ayni kisi mi bir hesabi bes kisi kullaniyo olmasinlar beynim mıncıklaştıbu arkadaşın yaşadığı dünya burası değil zaten mismocum. taşıyıcı anne aramalar sonra üyelere yağlı kazık hediye etmeler küfürler. ohooo. adamlar zaten şunun yaşadığı kafayı bilse bırak fotoyu sokağından geçmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?