- Konu Sahibi cokrenklikiz
-
merhaba arkadaşlar,
çok mutsuzum 5 saat önce iki senelik ilişkimi bitirmek zorunda kaldım onu çok seviyorum ama ilgisizliğinden, geç yazmalarından bıkmıştım.. bugün ben kadiköye indim arkadaşlarla derbiyi izlemeye o da çanakkaleye gitmişti okulun bi kulübüyle. Mesajlaşıyoduk aramız soğuktu biraz zaten normalde samsunda okuyo hiç görüşemiyoruz benim yanıma değilde çanakkaleye gitmesine bozulmuştum ben herneyse.. işte mesajlaşıoduk en son arkadşlarla yemek yiyoruz aşkım demişti saat 21 gibi daha sonra 00.30a kadar mesaj atmadı ben onu kız halimle merak ettim başına bişeymi geldi diye o hiç telefonuna bakmadı bende dışarıdayım sonuçta.. merak etmednmi beni dedim.. Dolanıyodum:/ dedi böyle.. bende dayanamadım onu sevdiğimi ama ayrılmaktan başka seçenk bırakmadığını bana filan dedim.. cevap yok.. Şimdi korkuyorum yaa bir daha hiç cevap gelmezse..
Çokk fenayımmm :/
Teşekkür ederim bayanlar hepinize tek tek hak verdim yalnız ayrılma sebebim sadece 3 saat mesaj yazması değil birikmişler var hep üzülüyorum ağlıyorum bu yüzdendi o olay patlama noktası oldu..
Sabah mesaj atmış özür dilerim seni çok seviyorum üzülmeyi hiç hiç hiç haketmiyosun sen minik bebeksin hak ettiğin sevgiyi gösteremiyorum sana özür dilerim aşkım :-( yazmış böylee.. Benide onun bir daha mesaj atmicak düşüncesi çok üzmüştü bu yüzden uzatamadım :/ bende özür dilerim filan dedim dikkat edicekmiş filan öyle şeyler dedi ki daha öncede çok demişti ama bilmiyorum iştee.. seviyorum . buarada ben maça gittiğim için kızmş o yzden bilerek mesj amamış öyle dedi
Mutluluklar o zamaaannn
Teşekkür ederim bayanlar hepinize tek tek hak verdim yalnız ayrılma sebebim sadece 3 saat mesaj yazması değil birikmişler var hep üzülüyorum ağlıyorum bu yüzdendi o olay patlama noktası oldu..
Sabah mesaj atmış özür dilerim seni çok seviyorum üzülmeyi hiç hiç hiç haketmiyosun sen minik bebeksin hak ettiğin sevgiyi gösteremiyorum sana özür dilerim aşkım :-( yazmış böylee.. Benide onun bir daha mesaj atmicak düşüncesi çok üzmüştü bu yüzden uzatamadım :/ bende özür dilerim filan dedim dikkat edicekmiş filan öyle şeyler dedi ki daha öncede çok demişti ama bilmiyorum iştee.. seviyorum . buarada ben maça gittiğim için kızmş o yzden bilerek mesj amamış öyle dedi
Konunun tatlıya bağlanmasına sevindim ama... Aması var bu işin, belli ki sen de korkuyorsun erkek arkadaşının önce söz verip yine aynı şeyleri yapmasından, ilgisiz davranmasından...
Bence bu erkek arkadaşının karakteri, 2 sene de olsa 5 sene de olsa. Başlarda belki daha ilgiliydi cicim aylarının heyecanıyla ama sonradan normal haline geldi böyle muhtemelen. Onu böyle kabul etmen gerek. Ya da kabul etmeyip daha fazla yapamam deyip yol vereceksin.Çünkü bu problem böyle bir ksüp barışmakla ya da kaçan kovalanır gibi taktiklerle çözüleceğe benzemiyor, benden söylemesi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?