- 25 Ağustos 2016
- 2.690
- 3.429
- 53
- Konu Sahibi brenda chenowith
-
bazı insanlar maalesef bazı şeylerden rahatsız olsa dahi bunu dile getirmiyor.
getirmediği için de karşı taraf sanıyor ki bu kişi malın teki; ezdikçe eziyor kafasını.
ama öyle değil işin içeriği.
bi kere siz onu bu kadar aşağılayabildiyseniz, boyuna şımarıklık ettiyseniz ne sevgi ne saygı vardır ona karşı içinizde. insan saygı sevgi beslediği birini sömürmez çünkü. çekinir.
o yüzden bu adamı rahat bırakmalısınız. kafanız karışmış sizin. yalnızlıktan belki de... çok iyiydi dediğiniz birine yeniden sığınmak istiyorsunuz.
sevdiğinizi düşünmüyorum hiç.
adamcağız iyi yapıyor kendini uzak tutarak.
Asagilayip,ulu orta kucumsemek ne zamandir sevgi gosterisi?
Yazdiklarinizdan anlasilan onu bi kopek poposuna sokmadiginiz kalmis.
Sizi sevmis ki bi yere dek bunlari tölere etmis.
Suan bosluga dusmen sevgiden degil bence seni cekecek baska birisi yok o yuzden
merak ettim ne yaptınız mesela vicdan yaptınız şimdi?
Ben de pismanim beni seven birini kaybettim ustelik evlendi yapabilecek hic bir sey yok...
Bunu ben de yaşadım, yani hata yaptım pişman oldum. Başka şehirdeydi, sevgiliydik o zaman, anahtarım vardı, gittim açtım kapıyı, bekledim. Karşısında beni gördü, hiç unutmuyorum öyle güzel sarıldı ki... Halbuki ayrılmıştık... Şimdi ne mi oldu? Evliyiz 9 aydır, çok şükür. Yani diyeceğim o ki, pişmansan git, sarıl bence.Beni çok seven her şartta yanımda olan birini kaybettim. Kendi saçmalıklarımla insan içinde rezil edişlerimle, durmadan aşağılamalarımla, şımarıklıklarımla. Bir şey demiyor diye abarttıkça abarttım. Dayanamadı. Bıraktı beni.
Ölüyorum vicdan azabından. Onu kaybetmenin acısı da var. Ne yapsam affettiririm defalarca özür diledim, araya birilerini soktum. Her iletişim kanalından engelledi beni ve aile bireylerimi. Mail atıyorum cevap vermiyor. Boşverip unutamam. Hata bende biliyorum ama pişmanım deli gibi pişmanım hiç mi yolu yok? Farklı bir şehirde habersiz gidip kapısında beklesem ya da annesini mi arasam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?