- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.538
- 248
- Konu Sahibi brenda chenowith
-
Bunu ben de yaşadım, yani hata yaptım pişman oldum. Başka şehirdeydi, sevgiliydik o zaman, anahtarım vardı, gittim açtım kapıyı, bekledim. Karşısında beni gördü, hiç unutmuyorum öyle güzel sarıldı ki... Halbuki ayrılmıştık... Şimdi ne mi oldu? Evliyiz 9 aydır, çok şükür. Yani diyeceğim o ki, pişmansan git, sarıl bence.
Ben aşkta gurur olduğunu düşünmüyorum (belki koşullar olmadığı müddetçe) ve bu yüzden gittim. Bazı şeyler yüzyüze konuşulmalı diye düşünüyorum. Umarım pişman olmassın kuzum...yane güzel bi hikaye.
ben de sevgilime gitmeyi düşünmüştüm ama gidemedim. tek fark bi hatam olduğunu düşünmüyorum.. bi de sonrasında çok saçmaladı. bitti böylece
Ben aşkta gurur olduğunu düşünmüyorum (belki koşullar olmadığı müddetçe) ve bu yüzden gittim. Bazı şeyler yüzyüze konuşulmalı diye düşünüyorum. Umarım pişman olmassın kuzum...
Arkamdan konuşanlarla kanka olanlardan oldum olası hazmetmiyorum kim olduğuna bakmadan sildim hayatımdan. Aman dikkat..olmam sanırım çünkü çok saçmalıyor, bana inadına işler yapıyor, beni kızdırıyor. arkamdan konuşan düşmanlarımla kanka olmuş falan filan. yani belki sakince dursa pişman olurdum ama o saçmaladıkça belki de bitmesi daha iyi moduna girdim
bilmiyorum benim de sorunlarım var, bir de onunla uğraşamayacağım bu dönemde. kendi bilir.
İlgini çekmeye çalışıyordur, ona istediğini verme öyleyse.olmam sanırım çünkü çok saçmalıyor, bana inadına işler yapıyor, beni kızdırıyor. arkamdan konuşan düşmanlarımla kanka olmuş falan filan. yani belki sakince dursa pişman olurdum ama o saçmaladıkça belki de bitmesi daha iyi moduna girdim
bilmiyorum benim de sorunlarım var, bir de onunla uğraşamayacağım bu dönemde. kendi bilir.
Biraz ara ver sonra yeniden denersin üstüne düştükçe kacacaktirters psikoloji değil de benim sorun olarak görmediğim nasıl olsa katlanıyor dediğim şeyleri biriktirmiş. küçük sorunlar değilmiş.
ara veremiyorum kilitlendim kaldım.
böyle bir durumda ne yapılmalı.
Arkamdan konuşanlarla kanka olanlardan oldum olası hazmetmiyorum kim olduğuna bakmadan sildim hayatımdan. Aman dikkat..
İlgini çekmeye çalışıyordur, ona istediğini verme öyleyse.
senin gibiler degismez dus adamin yakasindanBeni çok seven her şartta yanımda olan birini kaybettim. Kendi saçmalıklarımla insan içinde rezil edişlerimle, durmadan aşağılamalarımla, şımarıklıklarımla. Bir şey demiyor diye abarttıkça abarttım. Dayanamadı. Bıraktı beni.
Ölüyorum vicdan azabından. Onu kaybetmenin acısı da var. Ne yapsam affettiririm defalarca özür diledim, araya birilerini soktum. Her iletişim kanalından engelledi beni ve aile bireylerimi. Mail atıyorum cevap vermiyor. Boşverip unutamam. Hata bende biliyorum ama pişmanım deli gibi pişmanım hiç mi yolu yok? Farklı bir şehirde habersiz gidip kapısında beklesem ya da annesini mi arasam?
aynen. aldatılsam bu kadar koymazdı sırtımdan bıçaklandım gibi hissediyorum. üstelik sadece benim değil ikimizin birden konuşuyolardı. neyse.
Bi bakmışsın onlara da senin hakkında konuştuğunu duyarsın yarın öbür gün ..
Ahh ah acı ama gerçek tecrübeler..
Sırf beni üzmek kırmak için miydi bilmiyorum ben silmekle asla pişman olmadım . Çünkü gerçekten de sadece ona anlattığım seyler kelimesi kelimesine bana başkaları yani düşmanım dedıgim kişilerce iletildi ..
İçimden kızgınım .. soğumuyor yüreğim..
Şimdiye kadar her yolu denediyseniz biraz zamana bırakın, zaman bazı şeyleri tamir eder, öfkeleri kızgınlıkları soğutur.ters psikoloji değil de benim sorun olarak görmediğim nasıl olsa katlanıyor dediğim şeyleri biriktirmiş. küçük sorunlar değilmiş.
ara veremiyorum kilitlendim kaldım.
böyle bir durumda ne yapılmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?