çok pişmanım

ya ne güzel bi hikaye.

ben de sevgilime gitmeyi düşünmüştüm ama gidemedim. tek fark bi hatam olduğunu düşünmüyorum.. bi de sonrasında çok saçmaladı. bitti böylece

ya ne güzel bi hikaye.

ben de sevgilime gitmeyi düşünmüştüm ama gidemedim. tek fark bi hatam olduğunu düşünmüyorum.. bi de sonrasında çok saçmaladı. bitti böylece
Ben aşkta gurur olduğunu düşünmüyorum (belki koşullar olmadığı müddetçe) ve bu yüzden gittim. Bazı şeyler yüzyüze konuşulmalı diye düşünüyorum. Umarım pişman olmassın kuzum...

Dayanamaz bırakır tabi yazık ya sesini çıkarmıyor diye yapılır mı öyle şeyler?
Umarım bi şekilde ulaşıp affettirsin kendini..
Yada zamana bırakmak en iyisi ..

olmam sanırım çünkü çok saçmalıyor, bana inadına işler yapıyor, beni kızdırıyor. arkamdan konuşan düşmanlarımla kanka olmuş falan filan. yani belki sakince dursa pişman olurdum ama o saçmaladıkça belki de bitmesi daha iyi moduna girdim

bilmiyorum benim de sorunlarım var, bir de onunla uğraşamayacağım bu dönemde. kendi bilir.

Arkamdan konuşanlarla kanka olanlardan oldum olası hazmetmiyorum kim olduğuna bakmadan sildim hayatımdan. Aman dikkat..

İlgini çekmeye çalışıyordur, ona istediğini verme öyleyse.

ters psikoloji değil de benim sorun olarak görmediğim nasıl olsa katlanıyor dediğim şeyleri biriktirmiş. küçük sorunlar değilmiş.
ara veremiyorum kilitlendim kaldım.
böyle bir durumda ne yapılmalı.
Biraz ara ver sonra yeniden denersin üstüne düştükçe kacacaktir

Arkamdan konuşanlarla kanka olanlardan oldum olası hazmetmiyorum kim olduğuna bakmadan sildim hayatımdan. Aman dikkat..

aynen. aldatılsam bu kadar koymazdı sırtımdan bıçaklandım gibi hissediyorum. üstelik sadece benim değil ikimizin birden konuşuyolardı. neyse.

İlgini çekmeye çalışıyordur, ona istediğini verme öyleyse.

öyle yapıyorum. tepkisiz bi şekilde yoluma bakıyorum istediğini vermeyeceğim... teşekkürler.

senin gibiler degismez dus adamin yakasindan

aynen. aldatılsam bu kadar koymazdı sırtımdan bıçaklandım gibi hissediyorum. üstelik sadece benim değil ikimizin birden konuşuyolardı. neyse.

Bi bakmışsın onlara da senin hakkında konuştuğunu duyarsın yarın öbür gün ..
Ahh ah acı ama gerçek tecrübeler..
Sırf beni üzmek kırmak için miydi bilmiyorum ben silmekle asla pişman olmadım . Çünkü gerçekten de sadece ona anlattığım seyler kelimesi kelimesine bana başkaları yani düşmanım dedıgim kişilerce iletildi ..
İçimden kızgınım .. soğumuyor yüreğim..

Size arama,konuşma,takma desek boş...
Yüreğinizin soğuması gerek yoksa atlatmayacaksınız. Son çare gidip yüzleşmek olmuş yüzünüze karşı bir şeyleri söylerse ikna olursunuz ya da o gerçekten sevmişse duygularına yenik düşer. Kalbinizden geçeni yapın yoksa kendiniz affedemeyeceksiniz.

of çok kötü...

ama öyle bir konumdayım ki.. artık hiçbir şeye şaşırmam.

zaten güven problemim vardı ona bile çok zor güvenmiştim. o bile böyle şeyler yapınca sanırım kimseye güvenemem artık.

hoş ne anlatabilir bilmiyorum o kişiler hakkında bişi demedim ki ben ona. kimseye bişi konuşmadım. esas onlar benim hakkımda konuşuyor paso.

ters psikoloji değil de benim sorun olarak görmediğim nasıl olsa katlanıyor dediğim şeyleri biriktirmiş. küçük sorunlar değilmiş.
ara veremiyorum kilitlendim kaldım.
böyle bir durumda ne yapılmalı.
Şimdiye kadar her yolu denediyseniz biraz zamana bırakın, zaman bazı şeyleri tamir eder, öfkeleri kızgınlıkları soğutur.

Karşıdaki beyefendiyi sonuna kadar haklı görüyorum. Kendi yapımı anlatayım. Birine değer veriyorsam o kişinin hatalarını görürüm ama onu incitmemek için üzerini kapatirim. O kişinin hatasını anlamasinı isterim. Eğer hala hata yapmaya devam ederse güzel dille uyaririm. Eğer hala hata yaparsa yine beklerim. Ve eğer hala yaparsa o hata küçücük dahi olsa kafada bitirir arkama asla dönüp bakmam. Arkadasinizin durumu belki bendeki gibi olmuştur.

Şu an beni üzen kişileri gözümde canlandırdım da sizi de bunu söyleyerek üzmek istemem ama bu durumu hak ettiniz iyiki de size dönmüyor iyiki de mesafeli demek geliyor. Maalesef kaybedince değerini anlamışsiniz. Tamam ama bir de o kişiyi düşünün ne kadar uzulmustür. Zamana birakin gelirse gelir gelmezse ustelemeyin. Ustelerseniz daha çok kendini cekecektir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…