Olay biraz uzun ama anlatı yorum lütfen yardımcı olun çok kötü hissediyorum. Benim iki tane eski sevgilim var birincisinden ayrıldıktan sonra başka biriyle yani ikincisiyle sevgili olduk ve ilk öpücüğümü verdim. Sonrasinda yaklaşık bir kaç ay daha devam ettik ve kendisinin beni vücudum icin kullanan pis bir sapık olduğunu öğrendim. Her neyse ayrıldık ve böyle bir sapık olduğunu ilk sevgilimden öğrendim benim arkamdan konuşmuş ilk çocuğa gidip. Ve gerçekten ilk sevgilim o kadar kibar efendi birisi ki inanamazsınız onu bırakıp başka bir erkeğe gitmemi umursamayıp sadece böyle birisiyle olduğuma üzüldü ve beni hala çok seviyor. Benim yanımda oldu bu zaman zarfında ama ilk öpücüğümü verdiğimi vs ikincisi beni öptü ve ben de geri çekildim olarak söyledim. Çünkü ben de ilk sevgilimi gerçekten çok seviyorum. Ve onu kaybetmek istemedim. O da çok sinirlendi dedi noluyor falan. Çocuğa gidip yazar mı? En son benim hakkımda kötü şeyler söylediğinde ikinci çocuğu engellemişti. Ama yüzyüze gelirlerse konuşurlar mı bilmiyorum ve o kadar pişmanlık duyuyorum ki . Hem ikinci sevgilim bi sapık çıktı ve vücudum için beni kullandı hem de gerçekten ilk sevgilimi çok seviyorum. Eğer söylersem gerçeği benden ayrılır ve bir daha asla olamayız. Ama söylemezsem ve bir gün duyarsa çok daha kötü olur. O kadar kötü hissediyorum ki lütfen yardım edin