Çok pişmanim

stefanzweig

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2025
1
2
1
24
Olay biraz uzun ama anlatı yorum lütfen yardımcı olun çok kötü hissediyorum. Benim iki tane eski sevgilim var birincisinden ayrıldıktan sonra başka biriyle yani ikincisiyle sevgili olduk ve ilk öpücüğümü verdim. Sonrasinda yaklaşık bir kaç ay daha devam ettik ve kendisinin beni vücudum icin kullanan pis bir sapık olduğunu öğrendim. Her neyse ayrıldık ve böyle bir sapık olduğunu ilk sevgilimden öğrendim benim arkamdan konuşmuş ilk çocuğa gidip. Ve gerçekten ilk sevgilim o kadar kibar efendi birisi ki inanamazsınız onu bırakıp başka bir erkeğe gitmemi umursamayıp sadece böyle birisiyle olduğuma üzüldü ve beni hala çok seviyor. Benim yanımda oldu bu zaman zarfında ama ilk öpücüğümü verdiğimi vs ikincisi beni öptü ve ben de geri çekildim olarak söyledim. Çünkü ben de ilk sevgilimi gerçekten çok seviyorum. Ve onu kaybetmek istemedim. O da çok sinirlendi dedi noluyor falan. Çocuğa gidip yazar mı? En son benim hakkımda kötü şeyler söylediğinde ikinci çocuğu engellemişti. Ama yüzyüze gelirlerse konuşurlar mı bilmiyorum ve o kadar pişmanlık duyuyorum ki . Hem ikinci sevgilim bi sapık çıktı ve vücudum için beni kullandı hem de gerçekten ilk sevgilimi çok seviyorum. Eğer söylersem gerçeği benden ayrılır ve bir daha asla olamayız. Ama söylemezsem ve bir gün duyarsa çok daha kötü olur. O kadar kötü hissediyorum ki lütfen yardım edin

Kuzum öncelikle aşk hayatında yaptıkların için başka aşk hayatındaki kişiye mahçup olmamayı öğrenmelisin.

Toplumsal cinsiyet "Bakkal bey siyah poşete koyar mısınız" dediğimiz şeylerden görür "kadını".

He yaptım diyip seni mahçup hissettireni de yüzüne vuranı da çıkaracaksın.

Erkek seçerken ilk turnusol; Karşıdaki bireyin özgürlük hakkını biliyor mu? Sevgilisi onla ilişkide değilken seks yapsa dahi sorgulamaya hakkı olmadığının farkında mıdır?

Özgürlük sınırlarına müdahale eden erkek hayatı cehennem eder. Ev hayatında seni eleştirir çünkü sınırı bilmiyordur.

Aşko bence ikisini de salla önüne bak ikisinden de sana yar olmaz diyorum kaç yaşındasın bilmiyorum ama ikisi arasında kalma ikisini de şutla

Kimseye hesap verme. Yaşadıkların senin ozelin ve sadece seni ilgilendirir. Birisiyle opusmen seni kötü yada ahlaksız yapmaz. Esas ahlaksızlık seni bu konuda sorgulayip yargilamaktir. Kimsenin sana bu saygısızlığı yapmasına izin verme.

Ay ne iyi dedin kadın bedenini tek seferlik obje gibi dayattılar yıllarca simdi ilk öpücüğüyle vicdan azabı duyuyorlar

Bacım öncelikle hayatın 2 eski sevgilinden ibaret olmadığını bildirmek isterim. İkinci olarak da ilk yaptığın sevgilin öğrense de öğrenmese de bir şey olmayacak, dünya değişmeyecek. İkinci sevgilinle zaten muhattap bile olma, birinci sevgilin de senin eylemlerinden seni yargılayacaksa onunla da muhattap olma. Tavsiyem git söyle bu tedirginlikle yaşama. Anlayışlı birisiyse ne iyi. İkinci sevgilin de senin için ders olsun, bir daha seçimlerinde dikkatli ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…