Başlıktan anlayacağınız üzere rezalet bir ilişkinin içerisindeyim. İlişki diyorum ama sevgili değiliz, aslında hiç bir şeyiz. Kısa bir süre önce tanıştık, hayatına girdiğimde birisi olduğunu bilmiyordum. Profil resminde parmağında yüzük görmüştüm fakat çok sorgulamadım sebebi ise ilişkiler üzerine konuştuğumuzda ilişki kurmaktan kaçındığını söylüyordu. Travmaları olduğundan, bir ilişkiye hazır olmadığından bahsediyordu. Bende bu yüzden resminde gördüğüm yüzüğü bitmiş bir nişanlılık sürecine bağladım. Kötü bir süreçten geçtiğini, unutmaya çalıştığını vs. düşündüm ve konuyu kendisi hazır olduğunda açar diye özellikle sorgulamadım. Beni instagramına eklemediğinde bir sorun olduğundan şüphelendim aslında ama üzerinde durmadım çünkü baştan ilişki istemiyoruz diye konuştuğumuz için çok takıldığım mevuzular olmadı. Fakat işler istediğimiz gibi gitmemeye başladı. Birbirimizle inanılmaz iyi anlaşmaya, sürekli vakit geçirmeye başladık. Cinsel birliktelikte yaşadık, defalarca kez. Aramızda yoğun duygusal konuşmalar ve anlar geçmeye başladı. Aynı zamanda çok yakın dostta olduk. Bu süreçte her görüştüğümüzde en az 5 6 saat beraber vakit geçiriyorduk. Telefonu ortalıkda olmasına rağmen hiç arama gelmiyordu, belki gizlice mesaj attığı ufak anlar olmuştur ama bunu bile görmedim desem inanır mısınız bilmiyorum. Telefonuyla yanımdayken hiç uğraşmıyordu ama saklamıyorduda. Herhangi bir şekilde karşı taraftanda bir arama bir mesaj sorgulamasıda olmadığı için anlayamadım. Aramızda duygusallık gelişmeye başlayınca bu ilişki istemeyen, instagramını vermeyen davranışlarını sorgulamaya başladım. Bu süreçte öğrendim ki 5 yıllık bir birlikteliği varmış, bunun son 2 senesi nişanlı şekilde geçmiş. Kızla uzak mesafe ilişkileri var ve ben tanışmadan kısa süre öncede nikah işlemleri için test vermiş. Test konusu ise cinsel sağlık durumları konusundan dolayı aramızda geçen bir mevzuydu. Sonradan öğrendim ki nikah işlemleri için verilen rütin cinsel sağlık kontrolleriymiş aslında. Öğrendiğimde büyük bir hayal kırıklığı yaşadım, çünkü benim açımdan herşey ruh ikizimi bulmuşum gibi durumdu. Aldatıyorsa neden ayrılmadığını sordum, bu saatten sonra bırakamayacağını söyledi. Yüzüklerin takıldığı, belli planlamaların yapıldığı, tarih konuşulduğu, ailenin çok iç içe girdiği bir düzen olduğundan bahsetti. Her şey bi kenara kızı sevmediğini düşünsemde onun için çok değerli olduğunu hissedebiliyorum. Ondan bahsederken hep ne kadar iyi bir insan, saf ve temiz olduğundan bahsediyor. Onu üzülemeyecek bir kişi olarak görüyor çünkü çok emek vermiş çok zaman geçirilmiş her şey planlanmış. Sizde benim gibi madem bu kadar iyi bir kız ve oğlan içinde değerli neden o zaman aldatıyor diye düşünüyor olabilirsiniz, bunun cevabı sadece iradesiz ve karaktersiz olmasından kaynaklanıyor.
Bana öncedende, ben bunları öğrendikten sonrada hep aynı şeyleri söyledi: yanlış zamanda tanıştık. Şuan nikah zamanları planlanırken bana dönmesi mümkün değil, beni çok az bir zamandır tanıyor. Duygusal olarak yükselse bile tüm hayatını değiştiremez maalesef çünkü ilişkimizin nasıl şekil alacağını bilmiyordur. Ayrılsa ve benimlede birşeyler yolunda gitmese kaybedeceği çok büyük şeyleri olacak hayatında. Maalesef kimse 2 günlük kız için böyle riskleri alamaz, ayrıca verilen bir söz, çıkılan bir yol ve ortada ne olursa olsun yıllarını geçirdiği alıştığı değer verdiği bir kadın var. Öğrendiğimde çok kavga ettim, çok öfkelendim, bağlanmaya başladığım ama bunları bilmeden bu sürece çekildiğim için çok üzüldüm. Daha 2 gün önce öğrendim zaten. Biz hala görüşmeye devam ediyoruz, çünkü çok iyi anlaşıyoruz. Benim ondan bir beklentim yok, hayal kurmuyorum. Evlenip karısıyla beraber olacağınıda biliyorum. Ama birbirimizin yanında tüm dünyayı siktir ettiğimiz bir ruh hali içerisindeyiz. Bana karşı duygu besliyor, belki heyecandan, belki tutkudan belki yasak aşkın verdiği psikolojik bir bozukluktan bunları hissediyor bilmiyorum ama bunların hiç biri benim asıl insan olmadığım gerçeğini değiştirmiyor. İkimizde çıkamıyoruz bu işin içinden çünkü şuan için birbirimizi kaybedeceğimiz senaryo tüm bu olanlardan daha üzücü bir senaryo gibi geliyor bize. İlk başta beni belki kendi cinselliği için bir kaç kere kullanıp atmayı düşünüyordu keza bende öyleydim ama aramızdaki dinamik bununla sınırlı kalmadı ve yollarımızı ayıramadık. Kendimi kınadığım bir durumun içerisinde buldum, sadece birilerine anlatmak istedim çünkü bunları gerçek hayatta anlatabileceğim kimse yok.
Bana öncedende, ben bunları öğrendikten sonrada hep aynı şeyleri söyledi: yanlış zamanda tanıştık. Şuan nikah zamanları planlanırken bana dönmesi mümkün değil, beni çok az bir zamandır tanıyor. Duygusal olarak yükselse bile tüm hayatını değiştiremez maalesef çünkü ilişkimizin nasıl şekil alacağını bilmiyordur. Ayrılsa ve benimlede birşeyler yolunda gitmese kaybedeceği çok büyük şeyleri olacak hayatında. Maalesef kimse 2 günlük kız için böyle riskleri alamaz, ayrıca verilen bir söz, çıkılan bir yol ve ortada ne olursa olsun yıllarını geçirdiği alıştığı değer verdiği bir kadın var. Öğrendiğimde çok kavga ettim, çok öfkelendim, bağlanmaya başladığım ama bunları bilmeden bu sürece çekildiğim için çok üzüldüm. Daha 2 gün önce öğrendim zaten. Biz hala görüşmeye devam ediyoruz, çünkü çok iyi anlaşıyoruz. Benim ondan bir beklentim yok, hayal kurmuyorum. Evlenip karısıyla beraber olacağınıda biliyorum. Ama birbirimizin yanında tüm dünyayı siktir ettiğimiz bir ruh hali içerisindeyiz. Bana karşı duygu besliyor, belki heyecandan, belki tutkudan belki yasak aşkın verdiği psikolojik bir bozukluktan bunları hissediyor bilmiyorum ama bunların hiç biri benim asıl insan olmadığım gerçeğini değiştirmiyor. İkimizde çıkamıyoruz bu işin içinden çünkü şuan için birbirimizi kaybedeceğimiz senaryo tüm bu olanlardan daha üzücü bir senaryo gibi geliyor bize. İlk başta beni belki kendi cinselliği için bir kaç kere kullanıp atmayı düşünüyordu keza bende öyleydim ama aramızdaki dinamik bununla sınırlı kalmadı ve yollarımızı ayıramadık. Kendimi kınadığım bir durumun içerisinde buldum, sadece birilerine anlatmak istedim çünkü bunları gerçek hayatta anlatabileceğim kimse yok.
Igrencsiniz