Bende onu anlatmaya çalışıyorum, her görüştüğümüzde 5 6 saatten az görüşmedik, aynı evde kaldık, tatile bile çıktık sayılır. Mesajı bir şekilde gizleyebilir hadi ama yine söylüyorum telefonunu saklamıyordu ortalıktaydı ama hiç oynamıyordu, oynadığında da beraber birşeylere bakıyor oluyorduk. Ne mesaj gördüm, ne arama gördüm yemin ederim 1 kere bile telefonu çalmadı. Öğrendikten sonra anlayamadığımı söyledim, aynılarını onada ilettim. Bana kopuk ilişkileri olduğunu, varla yok olduklarından bahsetti. 2 senedir nişanlılar daha evlenmemişler ama tam açık açık söylemesede söylediklerinden bu sene evlenebileceklerini anladım. 2024 eylülde nişanlanmış. 2024 ekimde babası vefat etmiş. Bana babasının çok rahatsız olduğunu, ölmeden önce evlendiğini görmek istediğini söyledi o dönem hali hazırda 2 3 senedir sevgili oldukları için kıza teklif ettiğini sonrasında da aslında sevmediği için devamlı evliliği ertelediğini ve genel olarak kimseyle evlenmek istemediğini belirtti. Benden öncede aldatmış zaten ilk değilmişim, neden hala devam ettirdiğini sorduğumda kızın onu çok sevdiğini hatta bazı küçük çaplı şeyleri görmesine rağmen kızın ayrılmadığını, kız çok saf ve temiz olduğu için ayrıca kız 33 yaşına kadar bunun oyalamasını beklediği ve bütün ailenin sürece dahil olmasından sonra bunun kızın hayatı için büyük bir vakit çalmaca ve ona yapacağı büyük bir kötülük olarak görüyormuş. Ona zaten en büyük kötülüğü yaptığını söyledim ve benide hiç istemeyerek sürece neden dahil ettiğini sordum. Söylediği şeylerde doğruluk payı olabilir ama hiç sanmıyorum, bana göre kimse başkası için kendi hayatını karartmaz. Çocuğun evindeyken ağır bi antidepresanın kutusunu gördüm, neyi olduğunu bile bilmiyorum. Belki kız onun bu hayattaki bir dayanağı bir yol arkadaşıdır, ilişkilerinin dinamiğine dair bir fikrim yok. Yapacak birşeyimde yok. Söyleyin diyorsunuz ama söylediğimde kötü kadın ben olacağım, onların hayatı onların kararı. Ben nişanlımdaki garip davranışları sezerdim, ilkde değilmişim. İşin içinde bilmediğim çok şey var gibi duruyor