• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlı bir adam ile birlikteyim.

Kızım sen uzun uzun paragraf döşeyeceğine niye hala adamdan ayrılmıyorsun onu söylesene??? Hiç mi gurur onur özsaygı yok sende???

Kesmez kesmeyecek. Zaten biliyordu nişanlı olduğunu. Ayrılsın diye bekliyor. Evlense bile karşısındaki karaktersiz devam ederse konu sahibi yine ayrılmaz. O zaman da biz birbirimizden kopamıyoruz. En dost fb biziz diye güzellemeler yapar. Niye ayrılmıyorsun sorularına asla cevap vermediğinden belli değil mi? Dikkatini çeken yorumlar hep diger kadınla ilgili olan yorumlar.

Kesmez kesmeyecek. Zaten biliyordu nişanlı olduğunu. Ayrılsın diye bekliyor. Evlense bile karşısındaki karaktersiz devam ederse konu sahibi yine ayrılmaz. O zaman da biz birbirimizden kopamıyoruz. En dost fb biziz diye güzellemeler yapar. Niye ayrılmıyorsun sorularına asla cevap vermediğinden belli değil mi? Dikkatini çeken yorumlar hep diger kadınla ilgili olan yorumlar.
Görüşmüyorum, diğer kadınla ilgili sorulara özellikle cevap vermiyorum, kendimi anlatmaya çalışıyorum. Kimsenin ayrılmasını beklemiyorum, kimsenin ayrılmasını istemedim ve ayırmaya çalışmadım. Buraya zaten kendi içimi dökmeye girdim bu yüzden başımdan geçenleri uzun uzun anlatıyorum, benim içinde hoş olmadı. Anlayamıyor musunuz bunu?

Görüşmüyorum, diğer kadınla ilgili sorulara özellikle cevap vermiyorum, kendimi anlatmaya çalışıyorum. Kimsenin ayrılmasını beklemiyorum, kimsenin ayrılmasını istemedim ve ayırmaya çalışmadım. Buraya zaten kendi içimi dökmeye girdim bu yüzden başımdan geçenleri uzun uzun anlatıyorum, benim içinde hoş olmadı. Anlayamıyor musunuz bunu?

Çok duygulandık dürüstlüğüne. Böyle başlıklara eğlencesine bakıyordun zaten.

Screenshot_20260728_152418_Samsung Browser.webp

Hayır anlayamıyorum. Burada konu açarken "Görüştügüm s.rfsiz nişanlı çıktı. Bastım tekmeyi ama içim soğumadı. Hayal kırıklığım çok vs. " diye anlatsaydın ona göre yorumlar alırdın. Sen ikinci kadın olmayı güzellemeye gelirsen. Oturduk, konustuk çok karışığım. Ne yapacağımı bilmiyorum dersen evet anlayamam.

Senin görüşmeyi kestigine de inanmıyorum. Ha karşındaki g.t korkusundan kestiyse iliskiyi bilemem. Belki bu üzüntün de ondandır. Çünkü kimse bana, parmağında yüzük olan birine bunun sebebini sormamanin, kendi kendine bahaneler bulmanın mantıklı bir sebebini açıklayamaz.
Biz inansak ne inanmasak ne. Aynaya baktığında dürüst olmayı denersen gercekten sıfatının ne olduğunu görürsün.

Hayır anlayamıyorum. Burada konu açarken "Görüştügüm s.rfsiz nişanlı çıktı. Bastım tekmeyi ama içim soğumadı. Hayal kırıklığım çok vs. " diye anlatsaydın ona göre yorumlar alırdın. Sen ikinci kadın olmayı güzellemeye gelirsen. Oturduk, konustuk çok karışığım. Ne yapacağımı bilmiyorum dersen evet anlayamam.

Senin görüşmeyi kestigine de inanmıyorum. Ha karşındaki g.t korkusundan kestiyse iliskiyi bilemem. Belki bu üzüntün de ondandır. Çünkü kimse bana, parmağında yüzük olan birine bunun sebebini sormamanin, kendi kendine bahaneler bulmanın mantıklı bir sebebini açıklayamaz.
Biz inansak ne inanmasak ne. Aynaya baktığında dürüst olmayı denersen gercekten sıfatının ne olduğunu görürsün.
Üzgünüm başta duygusal düşündüm. Daha önceki yorumlarda bahsetmiştim, yoğun panik bozukluk yaşadığım bir dönemden geçiyorum, bana kendimi özgür hissettirmişti, hayatta kendimi kısıtladığım şeyleri bana verdiği destekle aşabilmeye, mutlu olabilmeye başlayınca bu duyguyu kaybetmek istememiştim. 5 senedir panik atak hastasıyım, dalgalı süreçler geçirdim bir dönem tamamen iyi bir dönem tamamen kötü. Yine dipte olduğum bir süreçte karşıma çıkıp beni ayağa kaldırmıştı, belki bu yüzden kapıldım. Bilmiyorum, kötü kalplilik yapmak istememiştim

Bir de laf cambazlığı yapıp sevgili değilim ki ayrılayım demesi yok mu? Evet sevgili değil metres zaten ama hiç inanmadım görüşmeyi kestiğine

Metressin iste yok asigiz tutkuluyuz edebiyati ile durumu dramatize Etmeyin. O karaktersiz sizi cinsellik icin kullaniyor siz de bunu sonun kadar hakediyorsunuz.

İlerde evlenir de devam edersek karısına neler yaşatmış olurum diye okuyor herhalde.

Yoo, bu takıldığı adamın nişanlısının tepkisini merak ediyor, kendi yazdı zaten nişanlısı-nişanlısının ailesi veya bu takıldığım adam bana zarar verir diye korkuyorum diye.

Birkaç kişi yoğunlukla nişanlısına söylersen iyilik yaparsın yazsaydı, şuan kaos yaratıyor olurdu.

Bende onu anlatmaya çalışıyorum, her görüştüğümüzde 5 6 saatten az görüşmedik, aynı evde kaldık, tatile bile çıktık sayılır. Mesajı bir şekilde gizleyebilir hadi ama yine söylüyorum telefonunu saklamıyordu ortalıktaydı ama hiç oynamıyordu, oynadığında da beraber birşeylere bakıyor oluyorduk. Ne mesaj gördüm, ne arama gördüm yemin ederim 1 kere bile telefonu çalmadı. Öğrendikten sonra anlayamadığımı söyledim, aynılarını onada ilettim. Bana kopuk ilişkileri olduğunu, varla yok olduklarından bahsetti. 2 senedir nişanlılar daha evlenmemişler ama tam açık açık söylemesede söylediklerinden bu sene evlenebileceklerini anladım. 2024 eylülde nişanlanmış. 2024 ekimde babası vefat etmiş. Bana babasının çok rahatsız olduğunu, ölmeden önce evlendiğini görmek istediğini söyledi o dönem hali hazırda 2 3 senedir sevgili oldukları için kıza teklif ettiğini sonrasında da aslında sevmediği için devamlı evliliği ertelediğini ve genel olarak kimseyle evlenmek istemediğini belirtti. Benden öncede aldatmış zaten ilk değilmişim, neden hala devam ettirdiğini sorduğumda kızın onu çok sevdiğini hatta bazı küçük çaplı şeyleri görmesine rağmen kızın ayrılmadığını, kız çok saf ve temiz olduğu için ayrıca kız 33 yaşına kadar bunun oyalamasını beklediği ve bütün ailenin sürece dahil olmasından sonra bunun kızın hayatı için büyük bir vakit çalmaca ve ona yapacağı büyük bir kötülük olarak görüyormuş. Ona zaten en büyük kötülüğü yaptığını söyledim ve benide hiç istemeyerek sürece neden dahil ettiğini sordum. Söylediği şeylerde doğruluk payı olabilir ama hiç sanmıyorum, bana göre kimse başkası için kendi hayatını karartmaz. Çocuğun evindeyken ağır bi antidepresanın kutusunu gördüm, neyi olduğunu bile bilmiyorum. Belki kız onun bu hayattaki bir dayanağı bir yol arkadaşıdır, ilişkilerinin dinamiğine dair bir fikrim yok. Yapacak birşeyimde yok. Söyleyin diyorsunuz ama söylediğimde kötü kadın ben olacağım, onların hayatı onların kararı. Ben nişanlımdaki garip davranışları sezerdim, ilkde değilmişim. İşin içinde bilmediğim çok şey var gibi duruyor
Ayyyy boşver uzak durman en iyisi. Daha gençsin bekar, düzgün bi erkek bulursun

şöyle bir açıklayıcı özet buldum 🤣🤣
bu çatlağın bir de yaş takıntısı var 30 yaşındaki kadına teyze falan diyor. herhalde yaşı büyük kadınla aldatıldı falan. ay aslında ürktüm okurken çünkü mental olarak gerçekten hasta. mesrla bunla kavga etsen eyvah eyvah. yıllarca seni takipler asla salmaz.

Üzgünüm başta duygusal düşündüm. Daha önceki yorumlarda bahsetmiştim, yoğun panik bozukluk yaşadığım bir dönemden geçiyorum, bana kendimi özgür hissettirmişti, hayatta kendimi kısıtladığım şeyleri bana verdiği destekle aşabilmeye, mutlu olabilmeye başlayınca bu duyguyu kaybetmek istememiştim. 5 senedir panik atak hastasıyım, dalgalı süreçler geçirdim bir dönem tamamen iyi bir dönem tamamen kötü. Yine dipte olduğum bir süreçte karşıma çıkıp beni ayağa kaldırmıştı, belki bu yüzden kapıldım. Bilmiyorum, kötü kalplilik yapmak istememiştim
tamam kötü zamanında denk geldi, sana bir şeyler öğretti ama adamı çıkart hayatından. bak demişsin kıza söylesem ne olur tahmin edemiyorum. diyelim sen devam ettin, kız bunu öğrenirse ne olacak? onu aldatan seni de aldatır sakın görüşme. başkasının üzüntüsü üzerine ev kueulmaz, altında kalırsınız siz o evin. ah almak çok başka bir olay çünkü. yanlışlar yapmışsın tamam ama dur artık. bak o kıza da yazık çünkü kocası bu olacak. bu işe kendini alet etme.

artık üzerine daha fazla düşünme, bir anda ülke değiştirmiş telefon numarasını da değiştirmiş diye düşün. 25 yaşındasın bak aldığın çoğu yorum metres olmuş. sen kendine bunu yakıştırıyor musun? kız sana ve ailene ulaşsa bak adın hep böyle olur. erkek yağ gibi üste çıkar üstelik. ha söyleme işi tehlikeli çünkü bu sitede onlarca kadın bunu affediyor, daha yeni bir konu açıldı sevgiliyken aldatıyormuş diye. orada anlatırken de hep kadını suçlamış konu sahibi. aklını başına topla bu adamdan ne koca olur ne de adam gibi adam. birkaç seneye ne aptalmışım diyeceğin şeyler için hayatını yakma.

Back
X