• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok pişmanım

nasllablr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
22
Puanlar
3
Yalvarırım yorumlar mısınız çünkü artık algımı kaybettim 1.5 ay önce ameliyatı oldum burun kıkırdaklarımda sıkıntı vardı diye ve şeklini maalesef doktorum çok değiştirdi, o kadar pişmanım ki önceden burun sırtım ince ve büyüklüğü gözüme çok daha altın oran geliyo ama şuanki çok yayvan,burun boyu kısa kalmış (çünkü kavis vermiş) ve suratıma yayvan dağılan, burun sırtı geniş bi burun geliyo üstelik bakışlarım çok daha sert ve donuk gözüküyo yalvarırım yorumlar mısınız.Ameliyat masası fotoğrafımıda ekliyim ne kadar korkunç bi değişim yapıldığına bakın ve ödemler sonrası o haline benzicekse yandım ben,şu suratımdaki yayvan geçişe bakar mısınız,bi buçuk ayım zehir yaşıyorum (mor çizgili olan eski halimide ekledim)

Eklentiler

• IMG_7524.webp
    IMG_7524.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 597
  • IMG_7538.webp
    IMG_7538.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 561
  • IMG_7523.webp
    IMG_7523.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 584
  • IMG_7536.webp
    IMG_7536.webp
    20 KB · Görüntüleme: 602
Yalvarırım yorumlar mısınız çünkü artık algımı kaybettim 1.5 ay önce ameliyatı oldum burun kıkırdaklarımda sıkıntı vardı diye ve şeklini maalesef doktorum çok değiştirdi, o kadar pişmanım ki önceden burun sırtım ince ve büyüklüğü gözüme çok daha altın oran geliyo ama şuanki çok yayvan,burun boyu kısa kalmış (çünkü kavis vermiş) ve suratıma yayvan dağılan, burun sırtı geniş bi burun geliyo üstelik bakışlarım çok daha sert ve donuk gözüküyo yalvarırım yorumlar mısınız.Ameliyat masası fotoğrafımıda ekliyim ne kadar korkunç bi değişim yapıldığına bakın ve ödemler sonrası o haline benzicekse yandım ben,şu suratımdaki yayvan geçişe bakar mısınız,bi buçuk ayım zehir yaşıyorum (mor çizgili olan eski halimide ekledim)
Ayyy ben çok beğendim. Zamanla daha da oturur bence hoş duruyor 🤩

bence de çok güzel hiç moralinizi bozmayın çok beğendim ben de

Ödemler geçince incelecektir kötü değil burnunuz üzülmeyin altıncı ayda şekli daha çok belli olur

Ayyy ben çok beğendim. Zamanla daha da oturur bence hoş duruyor 🤩
Ama en çok üzüldüğüm eskisinin gerçekten değişmesine gerek varmıymış yani bilmiyorum çok canım yanıyo eskisi dış gözle yorum yapsanız ne söylerdiniz iyi ki yapmışsın der misiniz yoksa olmasada olur muymuş

Ödemler geçince incelecektir kötü değil burnunuz üzülmeyin altıncı ayda şekli daha çok belli olur
Çok teşekkür ederim sanırım burun sırtı böyle kalıcak çünkü kemer alınınca böyle yayvan artık duruyomuş galiba insanlardan hrl öyle gördüm,benim burun sırtım çok inceydi artık değil inanın huzurum kalmadı dümdüz blok gibi inen bi burun oldu

bence de çok güzel hiç moralinizi bozmayın çok beğendim ben de
Çok teşekkür ederim ama suratım karakteristik kemikli bi surat ve inanın bu kavis ve kalkıklık o kadar emanet gibi duruyo ki size anlatamam

Ama en çok üzüldüğüm eskisinin gerçekten değişmesine gerek varmıymış yani bilmiyorum çok canım yanıyo eskisi dış gözle yorum yapsanız ne söylerdiniz iyi ki yapmışsın der misiniz yoksa olmasada olur muymuş
Tüm yüz hatlarınız görünmeden bir şey diyemem ama bu şekilde gayet güzel görünüyor. Hoş bir kavis olmuş. O incelik de zamanla oturacaktır

Yokmus. Eskisi de gayet guzlmis. Ama artik
olan olmus. Yeni haline alismaya calisin.

Çok kaldırmış kaydırak gibi olmuş bence gerek yokmuş buna, yüz km öteden estetik olduğu belli. Sizi anlayabiliyorum, daha doğal bir burun olabilirdi ki önceki burnunuz da çok kötü değilmiş. Ama bu burun da zamanla bir tık düşecek hep böyle kalmayacak

Son düzenleme:
O kadar facia sonuçlar gördüm ki bu gözüme kötü bir burun gibi gelmedi. Yüz yapınıza yakışmış mı bilmiyorum yüzünüz görünmüyor. Bazılarına bu tarz burunlar çok yakışıyor sosyal medyada görüyorum. Ameliyat sonrası biraz daha zaman geçsin o zaman tekrar atarsınız bakarız

Bence güzel olmuş. Ödemlerin geçmesi uzun zaman alıyor ödemler bittiği zaman daha da güzel duracaktır🫶🏻

Çok kaldırmış kaydırak gibi olmuş bence gerek yokmuş buna, yüz km öteden estetik olduğu belli. Sizi anlayabiliyorum, daha doğal bir burun olabilirdi ki önceki burnunuz da çok kötü değilmiş. Ama bu burun da zamanla bir tık düşecek hep böyle kalmayacak
Buda son hali :(

Eklentiler

• IMG_7547.webp
    IMG_7547.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 525
Neden kemiğini o kadar törpülemiş? Doğal bir burun istiyorum demiş miydiniz? Benim burnum da estetik, ilk 6 ay neredeyse oturmuyor bu bir tık daha düşecek yani umarım düşer daha güzel olur düşünce

Neden kemiğini o kadar törpülemiş? Doğal bir burun istiyorum demiş miydiniz? Benim burnum da estetik, ilk 6 ay neredeyse oturmuyor bu bir tık daha düşecek yani umarım düşer daha güzel olur düşünce
Evet doğal olmasını istiyorum demiştim,sizce burun açımı revizyonla doğal açıya getirsem eğer düşmezse burun sırtı düzleşir mi çünkü kavisi kalkıklığından dolayı öyle gibi geldi siz ne düşünüyosunuz

Evet doğal olmasını istiyorum demiştim,sizce burun açımı revizyonla doğal açıya getirsem eğer düşmezse burun sırtı düzleşir mi çünkü kavisi kalkıklığından dolayı öyle gibi geldi siz ne düşünüyosunuz
Hayır oradaki kemiğinizi çok törpülemiş o yüzden böyle görünüyor burun ucunuz inse bile burun sırtınız aynı kalacak muhtemelen
Revizyonla burnu indirebileceğini sanmıyorum bu arada. Burnunuz kalın derili mi? İnce mi?

Kız doktor ne güzel yapmış işte hiç üzülme zamanla alışırsın gözün alışkın olmadığından farklı geliyordur. Bence çok hoş bir işçilik çıkarmış doktorunuz

Hayır oradaki kemiğinizi çok törpülemiş o yüzden böyle görünüyor burun ucunuz inse bile burun sırtınız aynı kalacak muhtemelen
Revizyonla burnu indirebileceğini sanmıyorum bu arada. Burnunuz kalın derili mi? İnce mi?
Revizyonla neden kalkık burun indirilmesin ki

Kız doktor ne güzel yapmış işte hiç üzülme zamanla alışırsın gözün alışkın olmadığından farklı geliyordur. Bence çok hoş bir işçilik çıkarmış doktorunuz
Çok teşekkür ediyorum değerli yorumunuz için 🙏🏻

Revizyonla neden kalkık burun indirilmesin ki
Bir arkadaşım revizyon yaptırdı revizyonda da başta burun dik görünüyor, bence şu an böyle bir karar vermek için çok erken zamanla kararından vazgeçeceksin bence. Sadece önceki burnunda burun sırtın çok daha güzelmiş bu kadar törpüleyip kemiksiz bırakması anlamsız olmuş ama bence kesinlikle revizyonluk değil

Back
X