• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok pişmanım

Yahu kızın neden moralini bozuyorsunuz saçma sapan yorumlarla daha kaç gün olmuş sanki bilmiyoruz şiş inicek falan bende meme diklestirme oldum ilk gunler ağzıma giriyordu öylemi kaldı hayir su anda bile mis gibi burnu olmuş ayrıca doğal olacaksa burnumu niye yaptirayim ya

Yanlış anlamayın lütfen, amacım sizi üzmek değil, yaşınız küçük, sizi kabul etmemeleri gerekir böyle bi operasyona, yaşadığınız şey için üzgünüm… Aynı durumdayız, bu konuda kimseyi üzmek niyetinde olamam🌸
24 yaşında nasıl küçük oluyor burun yaptırma yaş aralığı kısıtlaması mı var?

Neden sordunuz yani ben hevesle girdiğim işlemden tamamen isteğim farklı mutsuz çıktım bunu sorgulama amacınız nedir
Yanlış anlamayın lütfen, amacım sizi üzmek değil, yaşınız küçük, sizi kabul etmemeleri gerekir böyle bi operasyona, yaşadığınız şey için üzgünüm… Aynı durumdayız, bu konuda kimseyi üzmek niyetinde olamam
24 yaşında nasıl küçük oluyor burun yaptırma yaş aralığı kısıtlaması mı var?
lise sandım… ve evet yüzüne yakışması önemli olan, yakışıyorsa doğal durmak zorunda değil, kimine de çok yakışıyor yani, önemli olan nasıl hissettiğin

Gayet hoş burnunuz, eski halinin zaten bir dokunuşa ihtiyacı olduğu görünüyor bence. Genel standartlara göre iyi bir burun yapmış doktorunuz nefes almada problem yoksa dah da iyi haber. Sizin tam içinize sinmemiş olabilir onun için biraz bekleyin de otursun. Burnu fındık olup çirkin olan kadın sayısı çok az öyle düşünün her halükarda güzelleştiniz 🥰

Lutfen bana dk.unuz ismini yazın. Tam istedigim burnu yapmış size. 3 4ay sonra fikriniz tamamen değişecek. Revizyona hic ama hiç gerek yok.
Tabikii veririm ama önce bi sağ tarafında çöküklük yapıp yapmicağına emin olmam lazım sizide bu ateşe atmamak için önce bi emin olmak istiyorum çünkü yanlış anlamayın sonra çok vicdan yapabilicek biriyim

Burnunuz zaten güzel ve küçükmüş bu tarz burunlar operasyon sonrası minicik kalıyor ben olsam yaptırmazdım şahsen

inan kendini üzmen gerekeceğin bir burun değil. daha çok yeni olmuş ameliyat olalı. burun o kadar düşüyor ki ameliyattan sonra. ekstra bir kalkıklık yapmadığı sürece doktor burun ucu düşüyor. bence kavisi vs çok yerinde duruyor inanılmaz oyuk durmuyor neden bu kadar abartılmış anlamadım açıkcası. eğer ucundan şikayetçi isen tipplasti yaptırabilirsin rinoplastiden daha kolay oluyor süreç izlediğim vloglardan gördüğüm kadarıyla. gerçekten bebek gibi burnun var tadını çıkar. 6 aydan önce şekli senin burnun değil ödemler tamamen.

Burnunuz benimkiyle aynı mı çok merak ettim özelden foto atabilir misiniz

inan kendini üzmen gerekeceğin bir burun değil. daha çok yeni olmuş ameliyat olalı. burun o kadar düşüyor ki ameliyattan sonra. ekstra bir kalkıklık yapmadığı sürece doktor burun ucu düşüyor. bence kavisi vs çok yerinde duruyor inanılmaz oyuk durmuyor neden bu kadar abartılmış anlamadım açıkcası. eğer ucundan şikayetçi isen tipplasti yaptırabilirsin rinoplastiden daha kolay oluyor süreç izlediğim vloglardan gördüğüm kadarıyla. gerçekten bebek gibi burnun var tadını çıkar. 6 aydan önce şekli senin burnun değil ödemler tamamen.
Ah çok teşekkür ederim yorumunuza 🙏🏻🌸simülasyonla burun ucunu indirince sırt kısmı dümdüz oluyo ve çok içime siniyo dediğiniz gibi tiplasti olmak çok istiyorum ama mahvedersin çok riskli diye korkutuyolar bakalım süreç nasıl ilerler inanın kestiremiyorum ama çok sağ olun 🙏🏻

Yalvarırım yorumlar mısınız çünkü artık algımı kaybettim 1.5 ay önce ameliyatı oldum burun kıkırdaklarımda sıkıntı vardı diye ve şeklini maalesef doktorum çok değiştirdi, o kadar pişmanım ki önceden burun sırtım ince ve büyüklüğü gözüme çok daha altın oran geliyo ama şuanki çok yayvan,burun boyu kısa kalmış (çünkü kavis vermiş) ve suratıma yayvan dağılan, burun sırtı geniş bi burun geliyo üstelik bakışlarım çok daha sert ve donuk gözüküyo yalvarırım yorumlar mısınız.Ameliyat masası fotoğrafımıda ekliyim ne kadar korkunç bi değişim yapıldığına bakın ve ödemler sonrası o haline benzicekse yandım ben,şu suratımdaki yayvan geçişe bakar mısınız,bi buçuk ayım zehir yaşıyorum (mor çizgili olan eski halimide ekledim)
Bilmiyorum ama tek bana mi öyle geliyor
Bu doktorlar neden hep kaydırak gibi yapıyorlar ya hiç anlamıyorum
Sadece konu sahibi için demiyorum
Ama yani aşırı yapay duruyor
Bana göre ilk fotoraf faha güzel...

Bana göre ilk fotoraf faha güzel...
Maalesef inanın canım çok yanıyo yani ben hasarlı kıkırdağı ve kemeri minimal düzeltiriz diye girdim bu kaydıraklığı kalkıklığı beklemiyodum bakın 2. Ayım doldu hala dünyam cehenneme dönmüş vaziyette

Maalesef inanın canım çok yanıyo yani ben hasarlı kıkırdağı ve kemeri minimal düzeltiriz diye girdim bu kaydıraklığı kalkıklığı beklemiyodum bakın 2. Ayım doldu hala dünyam cehenneme dönmüş vaziyette
Doktora demediniz mi dogal olsun diye?

Bana göre ilk fotoraf

Doktora demediniz mi dogal olsun diye?
Dedim ama meğer tr deki çoğu doktorun sorunu şuymuş ki dinlemeyip doğal standratlsr adı altında kadınlarda bilmem ne açısı falan kanunlarını oynuyorlarmış ve ben maalesef bu kafada olduklarını bilmiyodum çoğunu,kuzenimi ameliyat yapmıştı 10 sene önce ve tabi o dönemlerden kaynaklı mı bilmiyorum kendi kalkıklığında bırakmıştı seneler önce tekniği öyleydi

Dedim ama meğer tr deki çoğu doktorun sorunu şuymuş ki dinlemeyip doğal standratlsr adı altında kadınlarda bilmem ne açısı falan kanunlarını oynuyorlarmış ve ben maalesef bu kafada olduklarını bilmiyodum çoğunu,kuzenimi ameliyat yapmıştı 10 sene önce ve tabi o dönemlerden kaynaklı mı bilmiyorum kendi kalkıklığında bırakmıştı seneler önce tekniği öyleydi
ay burnunuz nasıl oldu ben çok beğenmiştim şu an istediğiniz gibi oldu mu

Yorumları görünce şaşırdım ne beklediklerini cozemedim. Kendi burnun özellikle burun ucun kikirdaklari belli şekilsiz bı burunmus. Bence bu burunu şuan kabullenememen bariz sekil değişikliğinden yadırgadın bazen öyle olur eski burnundan farklı bı burun gördüğün için kimlik karmaşası yaşamış olabilirsin ama alisacagima eminim çünkü burnun çok güzel görünüyor. Ben bu burnunu daha çok beğendim hiç kafana takicak bişey yok

Back
X