• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok pişmanım :((

cibis

kısaca kimyager
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2009
67
3
86
Adana
iki haftalık bi ilişkim vardı. en başta sevmiyordum sadece braz hoşlanıyordum hatta elde edince soğumuştum. ama sonra sevmeye başladım. oda bana aşık gibi davranıyordu başlarda gözlerime bakınca utanıyodu falan kaybetmekten korkuyordu her gün 4-5 saat görüşüyorduk. sürekli öpüyodu beni sonra biraz sapıklaştı bundan rahatsız oldum bende gece düşündüm düşündüm bi an ayrılık mesajı attım oda bana kendini düzeltmeyi düşündüğünü ama benm kolay yolu seçtiğimi söyledi ben pişman oldum. ona tekrar donmek istedim önce süre verelim kendimi düzelticem dedi sonra hala seviyorum ama yapamıcam seni üzmek istemiyorumbişey eksik dedi başkasına aşık olduğunu beni sadece sevdiğini söyledi. açıkcası pişman oldum onu kendime bağlamadan ayrıldığıma şuan çok kötüyüm. sürekli özledim diye mesaj atasım geliyo çok alışmıştım ona 2 haftada olsa ilk düzgün işikimdi bana çok ilgiliydi :(( bi anda hayatıma girip çıktı.

Son düzenleme:
iki haftalık bi ilişkim vardı. en başta sevmiyordum sadece braz hoşlanıyordum hatta elde edince soğumuştum. ama sonra sevmeye başladım. oda bana aşık gibi davranıyordu başlarda gözlerime bakınca utanıyodu falan kaybetmekten korkuyordu her gün 4-5 saat görüşüyorduk. sürekli öpüyodu beni sonra biraz sapıklaştı bundan rahatsız oldum bende gece düşündüm düşündüm bi an ayrılık mesajı attım oda bana kendini düzeltmeyi düşündüğünü ama benm kolay yolu seçtiğimi söyledi ben pişman oldum. ona tekrar donmek istedim önce süre verelim kendimi düzelticem dedi sonra hala seviyorum ama yapamıcam seni üzmek istemiyorumbişey eksik dedi başkasına aşık olduğunu beni sadece sevdiğini söyledi. açıkcası pişman oldum onu kendime bağlamadan ayrıldığıma şuan çok kötüyüm. sürekli özledim diye mesaj atasım geliyo çok alışmıştım ona 2 haftada olsa ilk düzgün işikimdi bana çok ilgiliydi :(( bi anda hayatıma girip çıktı.

iki haftada ne aşkı yada soğuması noluyor?? canım bence boşver. 2 hafta demişsin. başta sevmiyorudum sonra sapıklaştı demişsin. sonra kendini düzeltmek istemiş yok aklı başkasındaymış falan filan... 2 haftada bunları yaşatan adamdan hayır mı gelir? zaten 2 haftada bu kadar olayı nasıl yaşadınız onu da anlamadım. tabi sen bilirsin istersen al karşına konuş ama aklım başkasında diyen adamla gidip konuşmak bence gururunu ayaklar altına almak olur. yıllardır süren ilişki olsa neyse diycem de... 2 hafta için değmez

2 hafta çok çok kısa bir süre. Hem öpmek, hem sapıklaşmak olarak tabir ettiğiniz şeyleri yapmak için. Aşk, sevgi, alışkanlık, soğumak bunlar bu ilişki için hissedilebilecek duygular değil. Hele de başkasına aşık oldum diyen biri için boşuna üzülüp yıpratma kendini.

haklısınız ama şuan beyin kimyam çok kötü durumda. benle evlenmek istediğini bile söylemişti çok hayal kurdum sanırım. düzgün bi insan olduğunu düşünmüştüm. bide bende bağlanma sorunu var hemen bağlanabiliyorum birilerine

Ben tam olarak anlamadim konuyu. Ask'in günü saati zaten yoktur o ayri... bazen kendimizi kandiririz severiz sevmiyoruz deriz sevmeyiz seviyoruz deriz
Sana en dogru cevabi kalbin vericektir. Kalbinin sesini dinle....yanlis olsa bile sonunda kalbimin sesini dinledim pisman degilim diyeceksin.
Ben kalbimi dinleyipte adim atan birisiyim , herzaman dogru olani söylemedi kalbim ama hicbir zaman pisman ettirmedide...

Kalbini dinle .. cevap orada :)

haklısınız ama şuan beyin kimyam çok kötü durumda. benle evlenmek istediğini bile söylemişti çok hayal kurdum sanırım. düzgün bi insan olduğunu düşünmüştüm. bide bende bağlanma sorunu var hemen bağlanabiliyorum birilerine

bence sende bağlanma sorunu yok maşallah türkcell gibi anında bağlanmışsın 2 haftada.. ya tatlım seni üzmek istemem de mantıklı mı 2 hftada evlenmek istediğini söylemiş... 2 haftaada alınacak karar, konuşulacak konu mu bu?? ben sana açıkça ne düşündüğümü söyliyim.. bu arkadaş seninle yakınlaşmış, hatta sapıklaştı dedi ya hıh işte hedefe yoğunlaşmış ama sen geri adım atınca reddedince de çevirmiş konuyu başkası var'a.. çünkü senden almak istediğini alamayacağını farketmiş.. o evlenmeydi çok sevdimdi geyiğini de ondan yapmış.. bir kez bu adam seni cidden önemsese 2 haftada soğudum başkası var diyemez... Allah kurtarmış bence seni... ve akıllılık etmişsin kendine yaklaştırmamakla cinsel manada...

Ben tam olarak anlamadim konuyu. Ask'in günü saati zaten yoktur o ayri... bazen kendimizi kandiririz severiz sevmiyoruz deriz sevmeyiz seviyoruz deriz
Sana en dogru cevabi kalbin vericektir. Kalbinin sesini dinle....yanlis olsa bile sonunda kalbimin sesini dinledim pisman degilim diyeceksin.
Ben kalbimi dinleyipte adim atan birisiyim , herzaman dogru olani söylemedi kalbim ama hicbir zaman pisman ettirmedide...

Kalbini dinle .. cevap orada :)

Bu yazdigin çok hosuma gitti. Ama bu zamana kadar hep kalbimin sesini dinledim. Sevdiklerime hep yalvardim peslernden kostum ama hep bosaydi
. Gerci bu digerlerndn farkli sevildgmi hissettm baskasina asigm dedi ama daha once sevdiklermde baskasna asikti hep bu onlar gbi değildi. Ama yorldm artk peste kosmaktn .

Bu yazdigin çok hosuma gitti. Ama bu zamana kadar hep kalbimin sesini dinledim. Sevdiklerime hep yalvardim peslernden kostum ama hep bosaydi
. Gerci bu digerlerndn farkli sevildgmi hissettm baskasina asigm dedi ama daha once sevdiklermde baskasna asikti hep bu onlar gbi değildi. Ama yorldm artk peste kosmaktn .

inanirmisin bende hep insanlarin pesinden kosan oldum yalvaran oldum daha cok seven daha cok affeden oldum
ama ben bunlari yaparken o insanlarda hep ben olmak istedi. Zengin bir kalbimin olduklarini düsündüler... belki klise olucak ama bana layik olmadiklarini düsündüler.

Herzaman kosmak, daha cok sevmek daha cok affetmek beklemek sabretmek vs vs.. bunlar cok yorucu seyler biliyorum ama seni sen yapan ve ayriyettende
kisiligini tavrini olgunlastiran seylerdir... Kalbine ask'a küsme... beni terk eden sevgilim bunu yapti... kalbini dinlememeyi tercih etti ask'a küstü
olan bana olsada o resimlerde hep mutsuz bakti... ben bi sekilde yoluma devam ediyorum :)
uzun lafin kisasi... kalbini dinle :) ve PES ETME

Bence kurtulmussun canim ya... zaman konusunda kati degilim bir gunde de birisini sevebilir bir insan hadi sevdin diyelim ama arkadas sana asik olduğunu ama ayni zamanda baskasini sevdigini soyleyen birisine kendini baglasan ne olur baglamasan ne olur Allah askina mantikli dusun. Seni resmen kullanmaya calismis bence ama bakmis olmuyo yemiyo laf salatasi yapmis en guzelini yapmissin sen de ayrilarak. Hic de pisman olma.

Sapiklastidan maksadiniz nedir bilmem ama, bir adam sizi yataga atmak istiyorsa, istegine ulasana kadar demedigini birakmaz. Hatta "yapalim, yatakta kalktigimiz gibi nikahi basicam" bile der :))

Direk sana baskasina asik oldugunu soylemis. Ne diye ugrasacaksin ki? 2 haftada ne gibi bir yatirim yaptin ki bu adama? Degmez bence.

Back
X