çok pişmanım

mrs_wiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
8
0
1
30
arkadaslar cidden zor durumdayım evim okula yaklaşık 50km uzak ve yurtta kalıyorum yurttan nefret ediyorum ve kalmak istemiyorum okulum yasadığımız yerdeki en iyi okullardan birisi ben nakil almak istiyorum ama ailem daha düşük puanlı bir okula gitmemi istemiyo servis tutmak neredeyse imkansız çünkü 50km ye kimse gitmez 1 sene yurtta zor dayandım artık yurtta kalmak istemiyorum ne yapmalıyım nakil alamam ailem buna tamamen karsı . gecen sene okulu yazarken ne düşünüyordum bilmem ! çok pişmanım

Bu sene ve diğer seneler öyle olmayacak emin ol ilk yıl zor geçer. .

Hele dur kiz.

Okulu neden sevmedin? Insanlar yuzunden mi?

Okulu sevmemeyi gec bence, iyi bir okulsa kal.

Ote yandan yurdu sevmediysen problem, calisamazsin konstantre olamazsin haklisin. 50 km aslinda cok mesafe degil, baban annen seni birakip almaya gonullu biri var mi?

Çok pis ve evimi yasadığım yeri özlüyorum bunu cocukluğa falan bağlamayın ben bir ortama alıştım mı bırakamam yeni bir yere alışamam

yurdu sevmedim öyle bir sansım da yok .(

okul üniversite kazanmana etkende kalmaısın o okulda sevmesen de gelecek çok önemli inan bu günleri ilerde gülerek anacaksın güçlü ol

Yalnız 50 km yi düşünüyorum, bizim memlekette de gayet kardeşim 40 km yolu gidip geliyor okul için, haftada iki kere. Servis gelip alıyor yani.
Servisle konuştunuz mu, kesin almıyolar mıymış?

Neden kaydınızı aldıramazsınız ki?
Evde olmamak zordur tabiki, birde okula alışamadıysanız derslere odaklanamazsınız pskolojiniz içinde sağlıklı değil.
En mantıklısı kaydınızı aldırmak.

yardımcı olduğunuz için cok teşekkğr ederim bir nebzede olsa beni rahatlattınız zaten içinde bulunduğum durum için pek fazla secenek yok ... ya kaydımı aldıracağım yada o yurtta kalmaya devam edeceğim aslında servis olsa fena olmazdı

Bir an önce o yurttan çıkmaya bak. Çekilmez yurt murt! Koskoca olduğum halde ben bile katlanamıyorum ama benim artık 4. senem yani ama bugünki aklım olsa ilk sene ayrılırdım yurttan. Üniversite bu arada benimkisi.

Yani lise cocugu bence evde olmali. Cocuk halle yurt cekilmez. Psikolojin kotuyse okul ne kadar iyi olursa olsun basarili olman zor.

Daha mutevazi ama yakin bir yere gecme sansin var mi?

Mutlaka servis vardır arastır bence servisler ta nerelere gidiyor.. Ben yurt ortamını severdim arkadaslarla eğlenceli oluyor çok titiz değilseniz tabi inan hatırlayınca içim burkuldu hey gidi günler halada görüştüklerim var yurttan yurt hatıraları güzeldir tabi bizimki üniversiteydi.. Eğer okulun iyiyse bırakma bı günler gecer elinde aldıgın eğitim kalır.. Servis yoksa sevmeye calos yapabilirsin insan nelere alısmıyorki..

Lise çok önemli sevmediysen alışamazsında notlarını etkiler kendimden biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…