Çok Pişmanım

Canim benim neden kendini yucelt miyorsun

Bence sen cok yuce bir is yapmissin takintilarin bunu kapatiyor ve icindeki guzelligi goremiyorsun

O arkadasinin o an boyle guzel bir cumleye ihtiyaci varmis sen bunu hissetmissin ve yazmissin onu mutlu etmissin

Hani bazen karsimizdaki insana guclenmeleri iyi hissetmeleri icin olmasa bile oyleymis gibi cumleler kurariz ya sen cok guclu birisin vs gibi

Sende boyle birsey paylasmissin ne mutlu sanski ki empati kurabilen iyi kalpli birisin niye simdi bu guzelligi kotu dusuncelerinle bozuyorsun

Ha tamam suda var suan o kisi bu iyiligimi haketmiyor o bana yapsr miydi vs diyebilirsin ama emin ol yaradan iyilikleri karsiliksiz birakmiyor. Sanada ihtiyacin oldugunda baskasi yaninda olacaktir.

Kotu dusunceleri birak su anin tadini cikar

"Kendini aşağı hissedip başkalarıyla yarış içine girmek de bu rahatsızlığınızın bi parçası zaten. " İyileşmek isteyen bir hastaya bunu diyebilecek kadar düşük ve adiyseniz bu sizin şerefsizliğiniz, benim değil. Dediğiniz gibi buradaki insanlardan cevap bekliyorum, hayvanlardan değil. İstediğim yere istediğim amaçla istediğim şeyi yazabilirim bu da sizin gibi insan bozuntusunu ilgilendirmez. Ve bir şey daha, sen psikiyatrik bir rahatsızlığa sahip olacak kadar akıl taşımıyorsun ki hastalıktan anlayasın. Zeki insanlar delirir. Ben deli olabilirim, fakat sen daha kötüsü ; aptalsın.. Ve bu hiç değişmeyecek. Geçmiş olsun...

Bu güzel cümleleriniz için çok teşekkür ederim. Asıl siz güzel kalpli bir insansınız. İnsan kötü kalplileri görünce güzellerin daha bir farkına varıyor.

Sana bu tür duygular yaşatan biriyle kesinlikle görüşmemelisin.

Sizi cok iyi anliyorum.
Aslinda kafayi taktiginiz sey arkadasiniza soylediginiz o guzel soz degil
Taktiginiz sey uzun zamandir bu kadar basit bi olayi nasil kafama takar ve kendimi rahatsiz ederim
Bu takinti rahatsizligindan nasil kurtulurum.
Bunu hak etmeyen bir insana nasil soylerim vs vs dusunceleri.
İste kilit nokta takinti..
Mutlaka uzman esliginde bu rahatsizliginizdan kurtulmak icin tedavi olun
Cunku takinti ve vesvese insani yer bitirir.
Ve bol bol dua.
Hergun kendinize olumlu ve degerli cumlelere kurarak gune baslayin.
Unutmayin Rabbim insani en serefli varlik olarak yaratti
Hepimiz cok degerliyiz ve sizde :)
Bos verin arkadasiniza guzel bi iltifatta bulunmussunuz buda sizn kendi ozelliklerinizden bi tanedir :)
En azindan guzel bir soz soyleyerek sevaba girdim diye dusunun :)
Unutmayin agzimizdan cikan her soz ve eylem bize geri donecektir.
Onim icin hiic rahatssiz olmayin siz yine insanlara guzel sozler soylemeye devam edin :)

o kadar iyi anlamış ve o kadar güzel yazmışsınız ki. ilaç tedavisi de görüyorum fakat bir sonuç alamadım. kafamdan atayım gitsin istiyorum bu tür fikirler geldiğinde. Ama atamıyorum, yapışıp kalıyor zihnime.

Kuzucum daha öncedende konuşmuştuk seninle, nasılsın.
Ayrıca emin ol arkadaşın öyle düşünmüyordur.

Ablacığım seni hiç tanımıyorum sen de beni fakat diyebilirim ki bu kadar ince düşünen biri ancak özel bir insan olabilir. Bence sözlükte karşılığı "takıntı", bana göre "zarafet" olan düşünce yapın gayet yüce. Anlattığın durum, o insanın burnunun Everest'ten şato kiralaması, Guam çukurunda yerleri yalayan bir karaktere sahip olduğuna delalettir, sıkma canını. Bana kalırsa onunla bu konuyu konuşma bile, anlamayacaktır. "Özel biri değilmişsin, Tuğba" diye de mesaj atma, bunu ona hissettir.

Kimi insan fitrat geregi hic biseyi takmaz gamsiz olur
Kimide en ufak biseyi kafaya takip dusunurde dusunur.
Duygusal ve insanlara cok deger veren insanlar daha cok takintili olur.
Buda sizin fitratiniz ve eenliginize kemikleserek yerlesmis.
Ama hic uzulmeyin inanin olumden baska herseyin caresi var.
Sizi bu rahatsizliktan kurtaracak guzel olaylar ve guzel insanlarla karsilasmaniz dilegiyle:)
Gamsiz hic biseyi takmayan insanlari gozlemleyin bakin nasil bi felsefe takiliorlar.
Onlara sorun nasil basariyorsunuz takintisiz ve gamsiz olmayi.
Tuyolar alin ve bakis acinizi degistirmeye baslayin.
Unutmayin yakininzdakinin kimse illaki onun huyuda size bulasir
Boylr insanlara arkadaslik kurun gozlemleyin onlari :)

Öyle güzel , candan yazmışsın ki dantes, çok teşekkür ederim. Çok çok teşekkür ederim. Sen de özel bir insansın.

Bunları deneyeceğimden hiç şüpheniz olmasın. Çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…