cok pişmanimmm :(

Yasam111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2015
999
1.027
83
37
Cok uzgunum. Arkadasimi kaybettim bugun. Nasil yazarim ne yazarim bilmiyorum. Aglamaktan goz pinarlarim kurudu. Pismanlik fayda etmiyor giden geri gelmiyor..
Cokkk cokkkk sevdigim yillardir can ciger arkadasim vefat etti. Ve ben son zamanlarinda yaninda olamadim. Kac ay once bir konudan dolayi tartistik, arkadasima kistum. Normalde hep ben alttan alan taraf oldum. Gormezden geldim. Bu sefer inat ettim. iki defa mesaj atti cevap vermedim. Sadece slm veriyordu mesajlarinda. Bende inadimdan seytan kanima girdi. Cevap vermedim.
Meger hastaymis arkadasim. Iki aydir hastaneye yatmis karaciger yetmezliginden. Bu sabah vefat etmis.....
Bana o mesajlari hastanedeyken yazmis.. belki konusmak istedi, dertlesmek istedi benimle... o kadar pismanim o kadar pismanim... arkadasimi en kotu gunlerinde yalniz biraktim yaninda olmadim. Kopekler gibi pismanim.
Simdi aglamak fayda etmez ki, bir kere gorseydim sarilsaydim... ne olur kis oldugunuz herkesle barisin arayin sorun.. gencecik daha 1 yil olmadi evleneli..

Mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin. Seni çok iyi anlıyorum ama elden birşey gelmez artık dua etmekten başka.. Çok fazla üzme kendini insaniz 3 günlük dünyada hepimiz yanlışlar yapıyoruz maalesef. Bebeğini düşün kendini çok üzme

Back
X