Çok pişmanız

uumutsuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
65
19
38
Slm kızlar biz biriyle tanışma aşamasındayız herşey güzel gidiyodu 10 gün oldu . Dün gece ikimizide uyku tutmadı ve konu Nasıl oldu Nasıl geldi bilmiyorum ama cinselliğe geldi başta konuşmak istemedim çok ısrar etti . İstemeyerekte olsa Konuşmalarına karşılık verdim bende sonra bu rahatlayınca özür dilerim dedi . Sabah olduğunda yine normaldik ama kendisi çok pişman olduğunu beni üzmekten çok korktuğunu bişey yaparsam sana vicdanım rahat olmaz diye söyledi . Bende çok pişman oldum konuştuğumuza Nasıl unutucaz ilişkimizin daha adı konulmadan bu şekilde konuşmak beni çok rahatsız ediyo onu da . Benim Nasıl davranmam gerekiyo bu saatten sonra . Kaybederim diye korkuyorum Nasıl yaklaşımda buluncamı bilemiyorum. İlk defa böyle bu kadar açık konuştum bi kızla dedi çok pişmandı ama . Bende ilişkimizin farklı yöne gitmesini istemiyorum unutalım dün geceyi dedim. Tekrar açılır mı konu? Ben Nasıl davrancam . Daha sevgili bile olmadık ( çok Can'ım sıkıldı bu duruma

Biraz mesafeli dur ve konuyu buraya getirecek seylerden uzak dur,eger o acarsa cok erken oldugunu soylersin.
Mesafe koydugunda ne yaptigini gozlemle,senin de buna hazir olmadigini ve pisman oldugunu mutlaka anlasin. O pismanim dedi diye pismanim dedin sanmasin. Daha on gün olmuş çünkü hakkinda yanlis dusunebilir.

ayni sey benimde basima geldi benim guvenimde kirildi dogrusunu soylemem gerekirse kaldiki biz 1 ay falan konustuk ondan sonra gorustum bir kez ardindan iste tam cinsellik demiymde ne zaman opusucez gibisinden sacma sapan soru sormaya basladi ayrica bana cikma teklifi etmedi de gorusmemizde tanisma amacliydi bence sevgili degiliz benimle nasil boyle konusmaya cesaret etti anlayamadim benim de guvenim sarsildi yuzune telefonu kapattim bu durum supheli bence seninki daha da supheli okadar yuz verme derim

Yanlış mı anladım, telefon seks mi? (Bunu böyle yazmak yasak değildir umarım)

Devamı gelir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Canim iliskinin adı konduğunda daha da fazlasi olacaktir, kendini kandirma, cunku 10 gunluk tanismada tutamamissin kendini

İlk kez seninle böyle bir konuşmaya girdiğini zannetmiyorum çünkü daha sevgili bile değilsiniz ve tanışalı 10 gün olmuş. Karşılık vermemeliydin , devamı da gelecek.

Çok erken olmamış mı ya Bence yanlış yapmışsın ve karşındakinin ilk vukuatı değil bence bu. Netten mi tanıştınız genelde bu tipler nette takılıyor?
Ayrıca ben eşimle bile o kadar açık konuşamam maşallah tebrik ediyorum sizi

Onun bu pismanligindan sonra tekrar bu konuyu acarsa niyetini tamamen anlamis olursun. Ve iste ozaman uzak dur derim..

tam idrak edemedim.
insan konuşmayla nası şoolur ki?
eşiği düşük demekki.
sıkıntı bi durum.
telde senden olan sokakta başkasından olur.
hayat boyu bunun libidosuyla mı uğraşcan ayol.
tuhaf geldi yani.

çok uzun telefonda konuşma daha ilişkin başlamadan cinsellik olması kötü tabii ...yarın dersim var ders çıkışı görüşelim şimdi yatmalıyım annem geldi falan de
yüzyüze görüş cafede falan...ah bu kaybetme korkusu zaten çoğu şeyi kaybettiren değil mi

yaw bence agzini aramis. Bakiyo sen rahatsiz olmusmusun diye. Ilk defa boyle yaptim flan demesi de iste sen onu teselli et, aman canimm normal boyle seylr de ki o da daha sonra yine konusabilsin falan felan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…