Çok pişmanız

Aşırı sacmalamissiniz daha sevgili bile degilsiniz oylemi o adam sana deger verseydi senle cinsenllik kndini rahatlatmak yerine sana guzel laflar soylerdi agir olcak ama yani bune sacmalik 10 gunluk konusmayi nasil buralara getirebildi lütfen yapma yazik etme kendine yarin obur gun yuzune bile vurur dha sevgili degilken bole bole konustu benle diye görürsun yazik etme kendine

o neydi gıız? 10 günde oraya nasıl geldiniz? zaten ordaydınız da konuşmak mı vesile oldu acaba yaş kaç 18 yaş altıysan demediğimi koymam

ben başka konunada baktımda bu 24 şubatta açtığın konudaki 2 haftalık sevgilin değil dimi ona kardeşin bayaa laf etmiş buna neler der
o değilse ne çabuk sevgili bulup samimi oluyorsun diyeceğimde senin hayatın ama yanlış hani

yaş kaç. bi ara zip zip vardı ne sorardı ya bu soruyu :)
eğer ergenlik döneminizdeyseniz erkekler pat diye dalabiliyorlar bu mevzuya. ancak sevmeden sevilmeden canım denilip can olmadan hayali dahi hoş olmaz. bir sonraki sefer dikkat etmek yeğdir pişman olmaktan..

10 günde telefonda bu kadar Nasıl ilerlediniz? Kendine saygısı olan insan böyle davranmaz. Mahremimizi bu kadar kolay Nasıl açarız karşındaki de sana değer vermiyor verse telefonda buna kalkışmazdı

Birbirini tanımadan bu konuya dalmak erkeğin fırsatı kötü kullanmaya izin vermek

Yuhh yani 10 gün de senden tlf.da faydalanip rahatlayan adam,ilk yüz yüze görüşmede gazozuna ilaç atar,gözünü yatakta acarsin.sende inandin mi ilk defa tlf.da boyle şeyler yaptığına. Kendini bu kadar basitlestirme,adam resmen seninle düşünce gücüyle beraber olmuş sende buna izin vermissin,umarım fake bir konudur

Kesinlikle devam edicek. Tel üzerinden yapılan böyledir ve erkek daha 10 günlük kızla bu konuyu bu şekilde rahatlayarak bitiriyorsa o gene ister senide zorlar seviyorum der kıyamaz yaparsın bu normal yapılana benzemez sanal olan insanı kötü hissettirir benden sana tavsiye oğlana bağlanmadan uzaklaş.

devamının gelceğini düşünüyorum. tekrarlanmaması imkansız gibi bir şey. yüz göz olmuşsunuz bir kere

Ilk kez bi kizla felan. Bu kesinlikle yalan.
Akilli davran.
Sana simdi ayril desem hemen bicak gibi kesip atmazsin gibimr geliyor.
O yuzden konusmaya devm ettiginizde egerki 1 kere bile en ufagindan o konuya saptiginda umarim sinyaller calar sende ve farkedersin.

Ya hakikaten ne oldu zip zip... konu sahibi arkadasa gelince ...sende tecrubesis degilmissin ki arkadasi ordan oraya rahatlatmissin valla

Bu cocuk normalde 900lü hatlari ariyo heralde. Boyle fantazileri olan adamlar cok etrafta.
Bana sanal olan herseye cok duskun adamlar tehlikeli gelir yani onlarin normal insanlar gibi davranamadigini dusunurum.
Bu adamla sevgili olsaniz bir sonraki asamasi görüntülü konusma, ciplak fotograf falan gibi istekleri olur sonra cok pisman olursunuz.

Ben çocuğun pişman olduğuna zerre inanmadım. Daha 10 günlük adı bile konulmamış ilişkiniz varken sizinle telefonda böyle bir muhabbet yapması çok çirkin. Size karşı saygısızlık resmen. Hani diyeceğim ki yan yana olursunuz, anlık bir çekimle sizi öper anlarım da yanında değilsiniz, telefonda sizinle nasıl böyle konuşabiliyor, sonra da pişmanım ayağına yatıyor. Sapık resmen.

10 gündür tanıdığın biri
telefonda karşında rahatlıyor
ve sen iğrenmek yerine onu kaybetmekten korkuyorsun
tekrar yazayım, 10 gündür tanıdığın biri...
tüm kalbimle fake olmanı diliyorum, cidden.

Ya ne diyim. Insan ne yaparsa kendine yaparmis. Ikinizde istemis konusmussunuz. Simdi ne akili istiyorsunuz ki? Resmen basitlestirmissiniz kendinizi. Adam da bu isi ilk defa yapmiyor orasi kesin. Ben telefonda belden asagi muhabbete giren biriyle bir daha gorusmeyin diyecegim ama siz de istemissiniz bu muhabbeti. Hatta adi bile konulmadik bu durumu devam etmeye de niyetiniz var ki ben ne yapicam simdi diyorsunuz. Devam etmeyin desek birakacakmisiniz?

Ben cinselliğe karşı bir insan değilim hatta insanların hayatında cinselliğin olması gerektiğini savunurum da. Ama telefonda bunları konuşmak falan, ne bileyim, aktif cinsel hayatının olduğu sevgilinle fantezi amaçlı konuşmuyorsan mesela, bana iğrenç geliyor. Yan yana olsanız, olay spontane gelişse anlarım da telefondan bunu konuşmak nedir yani? Çok basit bence. Her şeyi geçtim, 10 günlük adamın nesini kaybetmek istemiyorsun onu anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…