ÇOK PİŞMANMIŞ

bebeğini ve sevdiğin birini yanına al ve en az 2 hafta kimselere de duyurmadan sosyal medyadan uzak kafa dinlemeye tatile gitmelisin..
boşanarak ne kadar doğru bi karar verdiğini o adam musvettesi sana gösterecek zaten..
o yüzden hiiiiiç onun için üzülme acaba deme..
Allah yardimcin olsun..Cok mutlu ol.

O bosanma pıskolojısı herkeste oluyor bosanınca az daha uzulur sonra cok mutlu olursun cunku kafan rahatlıcak bosver aglasın o agladıkca sen mutlu ol o kaybetttı sen kazandın. Insanlar evlat acısına bıle dayanıyor unutuyor acısı gecıyor bumu gecmeyecek. Suan o kaybettıgı ıcın uzgun sen affedersen o kazanmıs sayacak kendını ve aynı devam edecek hatta yuz bulup daha beter olup kanmasaydın affetmeseydın dıye dıye senı pısman edecek. Ona o gırsatı verme omru boyunca o kaybetme pıskolojısıyle yasasın dursun o uzuldukce senın acın hafıfleyecek buna emın ol.

Hayırlı olsun yeni hayatınız da Emin’im daha mutlu olacaksınız. Sevgiyi, aşkı bulacağınız zamanlarınız sizinle olsun...

Okudum sinirlerim bozuldu, ama ailesinden sevgi görmeden büyüyen çocuklar böyle oluyor sanırım kendilerini çok ezdiriyor yani ben çocukluk travması olduğunu düşünüyorum. Hoş ailesi sahip çıkmış arkadaşa ama yani hala barışşsam mı gül almış demesi normal gelmedi. Bence sorun sadece adamda değil. Mesela bunu yapacak cesareti buluyor, arkadaş onca dayağa rağmen tedaviyle hamile kalmış. Hep bir ümit beslenmiş bu evliliğe hayal kurmuş bitmeyecek sanmış. Hayırlısı boşanmış ama ortada bir bebek var babasız ya da sorunlu baba ile büyüyecek. Bence temel çözüm bu tip insanlarla çocuk yapmamak. Bizim geleceğimize oluyor olan, bu evdeki gerginlik ülkeye yansıyor ve ben çok üzülüyorum.

İnş bebeği sağlıklı bir ruh haliyle büyür

Onu engelleyin her yerden. Eger cok rahatsiz ederse polise ya da savciliga gidin sikayet edin.
Iuilesmek icin kendinize zanan verin. Uzerinizden buyuk bir yuk kalkti. Ama bunun hemen farkina varmayacaksiniz. Ara ara gelgitleriniz olacak. Bu normal. Ama iyilesince oh be iyi ki bitmis diyeceksiniz. Mutluluklar dilerim. En dogru karari vermissiniz.

Hangi mesajımda “barışsam mı Gül almış” Yazmışım Bana gösterir misiniz ? Çok seviyorsunuz insanları yargılamayı uydurduğunuz hayal kurduğunuz şeylerle bile yargılıyorsunuz unutmayın kınadığınızı yaşarsınız rabbim yaşatmasın size

Cocugunu gormek isterse hakimin belirledigi gun ve saatler haricinde gorusturme. Yoksa cocugu gorme bahanesi ile surekli seni rahatsiz eder. Cocugunu gorurken de annen ya da baska biri olsun yaninda.

Cocugunu gormek isterse hakimin belirledigi gun ve saatler haricinde gorusturme. Yoksa cocugu gorme bahanesi ile surekli seni rahatsiz eder. Cocugunu gorurken de annen ya da baska biri olsun yaninda.
Evet öyle yapacağım teşekkür ederim ama uzun bir süre (1yıl) göremeyecek zaten

Sizin adınıza sevindim.. Çok mutlu olursun insallah yeni hayatında rabbim karşına Salih kullarını çıkartsın. Şehir değiştirebiliyorsan değiştir ki seni rahatsız edemesin.
Allah razı olsun aramızda 1500km var yeterince uzağız

Zaten dayak atan şiddet uygulayan eşlerde bu tip ağlamalar klasiktir.

O kadar klasik ki psikolojide özel bir adı bile var, Lenore E Walkerın “şiddet döngüsü” sosyal teorisi.

Önce şiddet öncesi gerilim olur şiddet yaşanır elde çiçek gidilir gözden bir damla yaş akıtılır. Kısa bir süre sonra tekrar ve tekrar dayak gelir.

Zaten eziyet eden kocalar devamlı işkence yapsalar kadınlar hemen boşar. Tekrar tekrar tuzağa düşürüp güvenini kırıyorlar.

Eşinizin problemlerinin kökeninde kendi sorunları var, mesele siz değilsiniz. Sinir hastalığı ile ilgili olarak gerçekten tedavi olmamış ki neye dayanarak düzeleceğini söylüyor? Gerçekten pişman olsa bir kere neden size bu kadar kıyabildiğini bir araştırırdı, çabası yok ki.

Şu noktada eşinizin gerçekten düzelmiş olma şansı yok, hiç uğraşmayın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…