- Konu Sahibi Papatyalar Mevsimi
-
BOŞANDIM
Burada yazdıklarınızı büyük puntolarla yazıcıdan çıkarıp odanıza asın ve okuyun her gün.
Hala bu ruh hastasıdan soğumuyorsanız, gidin tedavi olun.
Ben de kişilik bozukluğu mu var ?
Merhaba hanımlar, 2,5 yıldır evliyim, eşimle tanıdık vasıtasıyla tanıştık görücü usulü gibi oldu. Tanıştık dört ay görüştük ve birbirimize aşık olduk (ya da öyle sandık) eşimin işi gereği izin işleri zor diye nikahı tanıştığımızın beşinci ayı yaptık ( maalesef çok erken ) nikah kıyılır kıyılmaz...www.kadinlarkulubu.com
Hangi mesajımda “barışsam mı Gül almış” Yazmışım Bana gösterir misiniz ? Çok seviyorsunuz insanları yargılamayı uydurduğunuz hayal kurduğunuz şeylerle bile yargılıyorsunuz unutmayın kınadığınızı yaşarsınız rabbim yaşatmasın sizeOkudum sinirlerim bozuldu, ama ailesinden sevgi görmeden büyüyen çocuklar böyle oluyor sanırım kendilerini çok ezdiriyor yani ben çocukluk travması olduğunu düşünüyorum. Hoş ailesi sahip çıkmış arkadaşa ama yani hala barışşsam mı gül almış demesi normal gelmedi. Bence sorun sadece adamda değil. Mesela bunu yapacak cesareti buluyor, arkadaş onca dayağa rağmen tedaviyle hamile kalmış. Hep bir ümit beslenmiş bu evliliğe hayal kurmuş bitmeyecek sanmış. Hayırlısı boşanmış ama ortada bir bebek var babasız ya da sorunlu baba ile büyüyecek. Bence temel çözüm bu tip insanlarla çocuk yapmamak. Bizim geleceğimize oluyor olan, bu evdeki gerginlik ülkeye yansıyor ve ben çok üzülüyorum.
İnş bebeği sağlıklı bir ruh haliyle büyür
Evet öyle yapacağım teşekkür ederim ama uzun bir süre (1yıl) göremeyecek zatenCocugunu gormek isterse hakimin belirledigi gun ve saatler haricinde gorusturme. Yoksa cocugu gorme bahanesi ile surekli seni rahatsiz eder. Cocugunu gorurken de annen ya da baska biri olsun yaninda.
Gercekten bosandın mı?Evet öyle yapacağım teşekkür ederim ama uzun bir süre (1yıl) göremeyecek zaten
Evet neden böyle bir şey sordunuz ki ?Gercekten bosandın mı?
ÖylesıneEvet neden böyle bir şey sordunuz ki ?
Sizin adınıza sevindim.. Çok mutlu olursun insallah yeni hayatında rabbim karşına Salih kullarını çıkartsın. Şehir değiştirebiliyorsan değiştir ki seni rahatsız edemesin.BOŞANDIM
Allah razı olsun aramızda 1500km var yeterince uzağızSizin adınıza sevindim.. Çok mutlu olursun insallah yeni hayatında rabbim karşına Salih kullarını çıkartsın. Şehir değiştirebiliyorsan değiştir ki seni rahatsız edemesin.
Kolluk kuvveti miydi mesleği? Asker veya polis?Allah razı olsun aramızda 1500km var yeterince uzağız
Evet AskerdiKolluk kuvveti miydi mesleği? Asker veya polis?
Keşke söyleseydiniz size silah çektiğini uzaklaştırma alsaydınızEvet Askerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?