ÇOK PİŞMANMIŞ

Papatyalar Mevsimi

Banliyödeki yalın fırtına 📌
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2018
1.415
3.957
83
31
Merhaba hanımlar ben daha önce konu açmıştım eşimden şiddet görüp boşanma aşamasındayım falan diye.
Bu gün avukatım beni aradı yarın boşanıyorsunuz diye (anlaşmalı olacak) tamam dedim ama bana bişey oldu o kadar mutsuzluk çöktü ki içime ne yapacağımı bilemedim dışarı çıktım, eşim olacak kişi kapıda beni bekliyormuş peşimden geldi üç ay sonra ilk defa gördüm onu daha önce mesajlar atıyordu ama görmek Farklı birşey çok sevmiştim onu, görünce de dayanamadım çocuk gibi ağlamaya başladım. Elinde bir adet gülle yanıma geldi özürler diledi pişmanım diye yalvardı yanıma yaklaştırmadım, “bir kez olsun sarılayım” dedi izin vermedim oda çocuk gibi ağlamaya başladı “ben çok hatalar yaptım seni çok üzdüm, Sena çok kötü davrandım Nasıl yaptım nasıl kıydım sana” diye dövündü.
ona karşı yumuşamadım ama niye bu hale geldi ki herşey niye onca zaman hatalarını affettiğimde değişmedin ki niye tedavi olmadı hastaysa “sinir hastasıyım diyor” bir yanım onun düzelmesini değişmesini istiyor bir yanım bu adam yine aynı adam değişmez diyor kafam karıştı, daha doğrusu duygularım su yüzüne çıktı.
Ailem kesin noktayı koymuştu zaten bir daha affedersen bizi unut demişlerdi aileme asla karşı gelemem onca şey yaşadılar benim aptallığım yüzünden şimdi ben barışıcam diyemem bile. Benim zaten ona hiç güvenim yok ama çok üzülüyorum çok keşke geleceği görebilsem diyorum

maalesef biliyorum ondan bana hiç bir şey olmaz artık
Canını daha çok seviyorsundur bence.

Dramatize etmeden kurtulmaya bak...
teşekkür ederim

Eğer dönersen bir daha burada iyi ya da kötü konu da açma. Linç yersin bunu az çok bilirsin.
bir insan dayak yediği kişiye nasıl acır aklım almıyor. Sakın dönme mis gibi ailen var arkanda burda ne kadınlar var kimsesi olmadığı için nelere göğüs geren küllerinden doğan. Biraz dik durun..

İki detay var konunuz da şiddetin sürekliligi buna bulunan sinir hastasıyım teşhisi
Diger detay siz eşinizin degişmedigine eminsiniz ama geri dönmemeniz için tek engel ailenizin size yaptıgı tehtit

Eşinizle konuşun tedavi olmayı önerin
Sorunlarınızla tekrar yüzleşince verdigi tepkileri görün karar verin

Sakın

Sakın ama sakın hataya düşme..

Bosanma davasından dönen biri olarak bugün tekrar boşanmayı kafaya koydum.Duzelmeyecek...Belki aylarca belki bir kac yıl farklı davranacak ama sonuç ayni.Yine de kimse sen gibi hissedemez eğer pisman olacaksan boşanma.

Hayır ben enin olsam bile ailem o kişinin adını dahi duymak istemiyor kaldık barışacağım diyeyim bunu demek istemiştim
Tadavi olacağım diyor terapiste de gidelim diyor ama bunu hep diyordu zaten güvenmiyorum

Bu arada ben yeni üyeyim eski konularınızı bilmem. Kalkan el inmez mottosundan yola çıkmadım. Sadece gene dayak yiyeceksiniz siz. Kızmayın. Özelden bu olursa şayet barışırsanız barıştığınızın 4 ayında bana özelden yazabilirsiniz. Ben hep sonucu bana yazsın yorum yaptıklarım isterse diyorum. Sizde deneyebilirsiniz. Çünkü görüşmeye devam edeceksiniz dinlemeyeceksiniz onuda biliyorum. Buraya kim ne yazarsa yazsın Hatta boşansanızda Değilmi.......

Bi dene güle kanmayın kurban oluyum.
görüyoruz haberlerde şiddetin sonu neye varıyor Allah korusun.
o tav olduğunuzu gülü aileniz mezarınıza diksin istemiyorsanız kanmayın!!
Gül değil Gül bahçesiyle gelse kanmam ama ben ağlamalarına dövünmelerine üzülüyorum benim yumuşak karnım bu üzülüyorum ve maalesef çok sevmiştim duygularım beni bu kararsızlığa düşüren

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…