- 10 Haziran 2016
- 883
- 387
- 103
- 27
- Konu Sahibi meraklimelahatbirisi
-
Ya haklısın vallahi ama çok kötü durumdayım buraya geldiğimden beri huzurlu gidip gelemedim okuluma iğrenç şeyler yaşadım evet arkalarından konuştum fakat ben haklıydım bana haksızlık ettiler ve bunu şimdi bana silah olarak kullandılar her gün yüzlerini görmeyecek olsam tamam ama gerçekten uyuyamıyorum hiç bişey yapamıyorumÇevrenin hakkında ne düşündüğü bu kadar umurunda olmasin.
Öyle ama onlar ds benim arkamdan çok konuştular çok fazla hem de ve ben yapınca suç olduDedikodunun kötü bir şey olduğunu öğrendin iyi tarafından bak
Evet kimseye güvenip konuşmamam gerektiğini anladım her dediğin çok doğru ama onlar beni böyle biri olarak görürken ben o sınıfta nası oturucam bilmiyorum o kadar huzursuzum ki sürekli ağlıyorumGrupmuş, dostlukmuş hikaye bunlar. Ömrüm boyunca hiçbi kız grubuna mensup olmadım. Saçma sapan çünkü gereksiz. Bunu olgunlaşınca daha iyi anlıcaksın. Kafa dengi tek bi arkadaşın olsun yeter. Ha o ortamda öyle biri yok mu o zaman tek takıl nolcak. Ayrıca kimseye güvenip kimsenin arkasından konuşma bu çok yanlış.
Onların yaptığı da hata tabiki. Liseye gidiyorsun daha önünde uzun uzun yılların var dost edinebileceğin. Hem staja gidecekmişsin orada zamanın nasıl geçtiğini anlamaZsın bileÖyle ama onlar ds benim arkamdan çok konuştular çok fazla hem de ve ben yapınca suç oldu
Evet kimseye güvenip konuşmamam gerektiğini anladım her dediğin çok doğru ama onlar beni böyle biri olarak görürken ben o sınıfta nası oturucam bilmiyorum o kadar huzursuzum ki sürekli ağlıyorum
Şöyle ben onların arkasından ağlamıyorum yemin ederim sadece sınıfın yarısı beni laf taşıyan fesat biri sanıyor bu çok kötü bişey 1 sene nası dayanıcam bilmiyorumSana geçen sefer de söyledim. Böyle insanları senin hayatından defetmen gerekirken sen arkalarından ağlıyorsun. Değmez.
Ya diyorum ya tek umrumda olan sınıfta kötü şeytan biri yüzüme bakıldığında bu kıza güvenilmez denmesi çok korkunçOnlar kendilerine baksın. Hepsi ak sen mi karasın? Cevabın hayırsa, için rahat olsun. Kimseden utanacak değilsin. Biri bişey dersede lafı sıkıştırıver.
Ya diyorum ya tek umrumda olan sınıfta kötü şeytan biri yüzüme bakıldığında bu kıza güvenilmez denmesi çok korkunç
Değilim tabi ki ben yaptıysam dedikodu kızlar düşmanımdı da yaptım yanımdakiler bana sus onlar öyle kızlar değil demediler onlar da konuştular haksızım haklıyım demiyorum ama bu kadarını kaldıramıyorum hırsız değilim iftira atmadım ama dışlanıyorum hem de çok fazlaBiri öyle derse olayın iç yüzünü anlat. Tabi bize söylediğin gibiyse tek dedikodu yapan sen değilsen.
ilerde bunlara güleceğime eminim ama şimdi içimi çürütüyor ağlamaktan gözlerim şiştiCok cocukca seyler.
Haklısın sanırım bunu zamanla anlıycam ağlıyordum annem yanıma geldi noldu dedi anlattım erzurumun kızları böyledir ben genç kızken bende çok yaşıyordum dedi üzülme dedi kendine takıl onlar senin peşine düşsün dedi ben varım teyzen var sevgilin var (erkek arkadaşım annemin kuzeni annemin rızası var) üzülme dedi beni dışarı çıkardı hava aldırdı korkmuyorum artıkTek takıl okulda olsan ne yapacaktın korkma grupsuz arkadassiz kalınca dünyanın sonu gibi gelmesin sana slm ver gec tek bir tane dostun Olsun yeter lisede benimde tek kaldığım zamanlar oldu şimdi ayrıldık hepimiz evlendik inanki sadece telefonda konuşuyorsun kendini bu kadar üzme çok çocukça şeyler bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?