Çok rezil hissediyorum

Merhaba benim sevgilim vardı Gökhan . 4 yıllık ilişkimiz vardı bazı Sebeplerden ayrılmıştık ve ben yeni birisiyle çıkmaya başladım adı Kemal ve olmayacağını anlayıp kemallede ayrıldık ben bir şekilde Gökhan’a geri döndüm nasıl oldu bilmiyorum
Eski sevgilime döndüm yani
Ama biz ayrıyken Gökhan’da eski sevgilisine dönmüş yani ben bunu öğrenince kötü hissetim biraz
Neyse biz Gökhan’la barıştık sonuç olarak ama
Şimdi kendimi Kemal’in yerine koyuyorum da ya kendini kandırılmış hissederse
Eski sevgilisine dönecekse benimle niye oyalandı diye düşünebilir
Elbet öğrenecek işin içinden çıkamaz oldum
Nolur kınamayın
Affınıza sıganaraktan :KK70:
Screenshot_20201030-143033.webp

Konu bir tek bana mı normal geldi acaba. Önemli olan şu an kimin yanında mutlusun? Başkalarını düşünmekten kendi duygularımızın farkına varamıyoruz. Ha ama benim için denenmişi denemek vakit kaybıdır. Kemal ne düşünürse düşünsün

Kemali düşünmeyin ayrılmışsınız zaten ama eskilerden de pek hayır gelmez.

Merhaba benim sevgilim vardı Gökhan . 4 yıllık ilişkimiz vardı bazı Sebeplerden ayrılmıştık ve ben yeni birisiyle çıkmaya başladım adı Kemal ve olmayacağını anlayıp kemallede ayrıldık ben bir şekilde Gökhan’a geri döndüm nasıl oldu bilmiyorum
Eski sevgilime döndüm yani
Ama biz ayrıyken Gökhan’da eski sevgilisine dönmüş yani ben bunu öğrenince kötü hissetim biraz
Neyse biz Gökhan’la barıştık sonuç olarak ama
Şimdi kendimi Kemal’in yerine koyuyorum da ya kendini kandırılmış hissederse
Eski sevgilisine dönecekse benimle niye oyalandı diye düşünebilir
Elbet öğrenecek işin içinden çıkamaz oldum
Nolur kınamayın
Gökhanın ilişkisi yok mu hali hazırda, nasıl döndün?

Ayrılmışlar ya ben daha yeni öğrendim bilmiyordum birsey sormak için yazdı mesajlaşırken bi baktım barışmışız
ergen ergen şeylr bir bakmışşmış da barışmışmış barışma öyle bir anda olmz çok belli 2 niizin de boşlukta olduğu 2 niz de yeni biten ilişkiye merhem aramışsınız söyliyim sana çok sürmez bu iş bakalım ilk hanginiz yeni birini bulunca bırakacak yaz buraya sonuu merak ederiz pembe dizimiz oluverdiniz, adı da Gökhan'ın yolu :D ya da Kemal'in kullanılması Ya da Nuryanın tercihleri :DD

Back
X