Rüya Yorumları çok rüya görüyorum.......

kutsalist

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2011
340
3
66
İçel Mersin
Arkadaşlar merbaha
benim bir sorunum var ve bundan cok rahatsız oluyorum .. Ne yapmam gerektıgını bılenler yazarsa cok sevınırım..

Ben cok ruya goruorum ama oyle boyle deıl uyumaya basladıktan ıtıbaren uyanana kadar..
Sureklı olarak
bazen fılm ızlıyorken . Bazen oyuncuyken.. Bazen kacarken... Bazen ucarken.. Evlenırken... Bır suru.. Hatta bazen normal hayatımı devam ettırırken goruorum kendımı..
Kısacası ruya gormek benı cok yoruyo sabahları kotu uyanıorum.. Ama sonra kendıme gelıorum.. Yanı uykumu alıorum ama ruya ıle gercek hayatı ayırt edemıorum... Kabus az goruorum... Bılen duyan varsa ne yapmam gerektıgını yazarsanız sevınırım..

Teşekkürler

Uyku düzenin bozuk ya da çok uyuyor olabilirmisin..

Kafana taktığın ve düşündüğün şeyler hayalle karıştığında sana rüya gibi geliyor olabilir.

uyku düzenin bozuk ya da çok uyuyor olabilirmisin..

Kafana taktığın ve düşündüğün şeyler hayalle karıştığında sana rüya gibi geliyor olabilir.

canım uykuma cok duskunum ama cok uyumuyorum.. çakıltıgım ıcın gunde 7 saat uyuyorum... Sorunumda yok bılmıorum doktora gıdecek sekıldeyım.. Gıtmeyı dusunuyorum ama cozum ne olur onu da bılmıorum..komık yaa :) sımdı uyusam hemen baska bır evredeyım

Sürekli kullandığın bir ilaç var mı?

Rüyayla gerçeği ayırt edemeyen bazı hastalar var ama onlardan değilsin belli ki. Belki zihnin çok yorgundur.

ben de çok fazla rüya görüyorum kalktığımda ise kendimi yorgun hissediyorum bazen rüyalarımı yazarım, ilginç rüyalar gördüğüm olur hatta cebime rüya tabirleri bile indirdim. Biri bana uyku düzeniyle alakalı olduğunu söyledi gece çok sık kalktığın için rüyalarını hatırlıyorsun bu yüzden çok rüya görüyorum diyorsun dedi. normalde her insan bir çok rüya görür bir gecede ama bazıları hiç birini hatırlamazmış rüya anlarında kalktığımız için çok rüya gördüğümüzü sanırmışız çok sık kalktığım doğru peki siz ne düşünüyorsunuz?

sürekli kullandığın bir ilaç var mı?

Rüyayla gerçeği ayırt edemeyen bazı hastalar var ama onlardan değilsin belli ki. Belki zihnin çok yorgundur.

zıhım yorgun olabılır haklısın.. çalışıorum işler yogun..
Masa başında ama kafa yorgunlugı
dugunum de var
ayrıca işletme son sınıf ogrencısıyım
boş zamanlarım da bile kendıme zaman ayırmıorum
bır de evet sureklı kullandıgım bır ılac var hıpertroıd hastasıyım
ama ılgısı olur mu bılmıorum
her gun alıorum ve omur boyu alcam..
Ama almadan da olmaz..
Doktora gıtcem galıba

ya psıkolojımı bozmuo ama sabah uyandıgımda ılk yarım saat kendıme gelemıorum
sonra cok ıyıyım
hatta cok hıperaktıf guler yuzluyum hayatıda sveıorum
sorunum da yok
bılmıorum :):):)
cok dusunuorum herseyı ondan galıba hayalperest olmam olabılır..

kesnlıkle dogru cok kalkan hatırlar... Ama bende oyle bısı yok kı tabırı caızse ben delıksız uyuyorum :):)

Bende senin gibiyim... bir günde gördüklerimi toplasan 6-7 sezonluk bir dizi çıkar :) Ben sormuştum birine, rüyalara inanlarda olurmuş.. Ben mesela görmek istediklerimi bazen rüyalarım sayesinde görürüm. Bunun gibi.. Sıkma canını.. Rüyalar arkadaştır.. Rüya günlüğü tutmayı dene, her rüyanı yaz bir deftere, gelecekte göreceksin, hepsi bir ışık senin için.. Canım bu arada, rüya yorumu yapıyormuşsun sen, sana özel mesaj gönderemiyorum izin vermedi sistem. Sen konu açmışsın rüya yorumu yapıyorum diye, orayada yazdım konuda açtım, bir bakar mısın benim rüyama, ilk defa bir rüyam beni böyle bir çıkmaza sürükledi.. yardımına ihtiyacım var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…