uyku düzenin bozuk ya da çok uyuyor olabilirmisin..
Kafana taktığın ve düşündüğün şeyler hayalle karıştığında sana rüya gibi geliyor olabilir.
sürekli kullandığın bir ilaç var mı?
Rüyayla gerçeği ayırt edemeyen bazı hastalar var ama onlardan değilsin belli ki. Belki zihnin çok yorgundur.
ben de çok fazla rüya görüyorum kalktığımda ise kendimi yorgun hissediyorum bazen rüyalarımı yazarım, ilginç rüyalar gördüğüm olur hatta cebime rüya tabirleri bile indirdim. Biri bana uyku düzeniyle alakalı olduğunu söyledi gece çok sık kalktığın için rüyalarını hatırlıyorsun bu yüzden çok rüya görüyorum diyorsun dedi. Normalde her insan bir çok rüya görür bir gecede ama bazıları hiç birini hatırlamazmış rüya anlarında kalktığımız için çok rüya gördüğümüzü sanırmışız çok sık kalktığım doğru peki siz ne düşünüyorsunuz?
Arkadaşlar merbaha
benim bir sorunum var ve bundan cok rahatsız oluyorum .. Ne yapmam gerektıgını bılenler yazarsa cok sevınırım..
Ben cok ruya goruorum ama oyle boyle deıl uyumaya basladıktan ıtıbaren uyanana kadar..
Sureklı olarak
bazen fılm ızlıyorken . Bazen oyuncuyken.. Bazen kacarken... Bazen ucarken.. Evlenırken... Bır suru.. Hatta bazen normal hayatımı devam ettırırken goruorum kendımı..
Kısacası ruya gormek benı cok yoruyo sabahları kotu uyanıorum.. Ama sonra kendıme gelıorum.. Yanı uykumu alıorum ama ruya ıle gercek hayatı ayırt edemıorum... Kabus az goruorum... Bılen duyan varsa ne yapmam gerektıgını yazarsanız sevınırım..
Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?