Çok saçma bişey oldu akıla ihtiyacım var 😅

Aha benimkine de girdi köşeden, sadece 13 e özel değil yani, yukarı doğru da bayağı hareket etti.
Bahaneyle kirleri çıkarmış oldum😂
Bunun bir kusur değil tasarım özelliği olduğunu düşünüyorum, yanlardan kasayı sıkarsa basınç sonucu hasar olabilir.
Senelerdir mıknatıslı kap kullanırdım, bu yeniye almamıştım, bunu gördükten sonra alayım bari.
Siz de öyle yapın.
Aklımda olsun yaa şu kağıt orda ya aklım onda kaldı valla nasıl sıkıştıysa ucu koptu sokunca

Aha benimkine de girdi köşeden, sadece 13 e özel değil yani, yukarı doğru da bayağı hareket etti.
Bahaneyle kirleri çıkarmış oldum😂
Bunun bir kusur değil tasarım özelliği olduğunu düşünüyorum, yanlardan kasayı sıkarsa basınç sonucu hasar olabilir.
Senelerdir mıknatıslı kap kullanırdım, bu yeniye almamıştım, bunu gördükten sonra alayım bari.
Siz de öyle yapın.
Tam olarak o hareketi yaparken koptu dkdkdkdk

Aklımda olsun yaa şu kağıt orda ya aklım onda kaldı valla nasıl sıkıştıysa ucu koptu sokunca
Telefon şimdi yeni, ellemeyin daha fazla.
Garantisi bitince ekran değişimi bakım vs için bir telefoncuya gider hallettirirsiniz.
Benim eski x de kırılma oldu köşede, eşim kağıt sıkıştırmıştı 1 sene daha kullandım öyle😂
Bir şey olmuyor merak etmeyin ama tam kaplama mıknatıslı kap bu boşluk için en iyi koruma yöntemi.

Telefon şimdi yeni, ellemeyin daha fazla.
Garantisi bitince ekran değişimi bakım vs için bir telefoncuya gider hallettirirsiniz.
Benim eski x de kırılma oldu köşede, eşim kağıt sıkıştırmıştı 1 sene daha kullandım öyle😂
Bir şey olmuyor merak etmeyin ama tam kaplama mıknatıslı kap bu boşluk için en iyi koruma yöntemi.
Hemen sipariş vericem şimdi 🥲

İnce küçücük kagıt parcası degılmı neyını sorun ettın ben onu anlamadım. Bence sorun edeceksen neden acıklık bar onu sorun etmelısın
Ya yabancı kaynaklara kadar baktım ben bu konuyla şöyle karşılaştım telefon darbe aldı benim hafif açılma vardı onun için bakarken denk geldim. Bambaşka yöne evrildi. Gidip iade etme şansım da yok zaten. Servis kullanıcı hatası der. Öyle de bi şanssızlık bar üstümde. Yok paramla almam dışında sorun yok😅

Benim telefonda öyle bi boşluk yok hiç dikkatimi çekmedi .ama bir şey olacağımı sanmıyorum yine de .

Back
X