Çok Saçma Davranıyorum

Geçen bahsettiğim flörtümle sıkıntılıyım.
Ben gerçekten çok zor bir insanım.
Çocuğu gerçekten seviyorum ama sürekli trip atıyorum veya görüldü yapıyorum:
Beni terk edeceğini ve asla sevgili olmayacağımızı düşünüp üzülüyorum.
sonra da ona kötü davranıyorum.
acil bir çözüm lazım hanımlar
çocuğa gerçekleri anlatın ailenizi kilonuzu vs.sanal dünyada farklı gözükerek 3 5 sohbet etmekle sevgili olunmaz

biliyorum soğuyacağını
Ay adami gorsen belki dunya maymunu, bu ne ozguvensizlik ya, baris kilonla da, sagligin icin ver, bu ziptirikla bulusmak icin degil, once kendin icin biseyler yap, once kendini sev, kendine saygi duy, sen bunlari yapmazsan, seni kimse sevmez, kimse saygi duymaz

bunlar nadir değil ki
herkes aldatılıyor veya unutuluyor
kavuşamayacağımızı düşünüyorum hep
hatta ailesinin benim hastalığım yüzünden evlenememizi istemeyeceğini bile kurdum kafamda
Tabii hastaligin olmasa su iliskinin geldigi asamada gelinlik provasinda olmaliydin cunku 😐

Senin Psikolog, Psikiyatri gibi doktorlara ihtiyacın var sevgiliye ihtiyacın yok...

Ne dıyelımkı ?

Trip atma
Kötü davranma
İnsan muamelesi yap yeter

Sevgili olmasanız ne olur yani ? Ölür müsün ? Dünyada kabaca 7.5 milyar insan var.Yarısı erkek desek 3.75 milyar.İlla ki kafana uyan birileri olur.Terk etse de çok bir şey olmaz.
Psikoloji alanıyla ilgilenmelisin bence,kişisel gelişim kitapları oku iç dünyana yolculuk yap.Hatta imkanın varsa direkt bir uzmana git.Ona da kendine de değer ver ve kişisel gelişimine yatırım yap.
Hem bak ne güzel öz eleştiri de yapabiliyorsun,icraate geç.Yavaş yavaş daha iyi hissedersin.Bu da ilişkinize yansır.Onunla olmazsa da yeni bir başlangıç yapmış olursun işte.
Önceki konularını bilmiyorum,ben sadece bu konuya ithafen yazıyorum bunları.

Benim de bugün bu üye aklıma geldi nedense. son mesajlarına baktım diyeti kötü gidiyormuş kilo vermesi durmuş ne yazık ki :KK43:
sağlığı için versin kiloları yaşı çok genç üniv. öğrencisi daha.Ama çocuğa bir takıntısı var.tüm hayatı zayflaması bakımı güzellik çirkinliği ona odaklı .ya ilk buluşma sonrası gelmezse ki öyle olacağını düşünüyorum.o zaman nolacak?o yaşta bir kızın gelecek hayalleri iş hayalleri olmalı halbuki

sağlığı için versin kiloları yaşı çok genç üniv. öğrencisi daha.Ama çocuğa bir takıntısı var.tüm hayatı zayflaması bakımı güzellik çirkinliği ona odaklı .ya ilk buluşma sonrası gelmezse ki öyle olacağını düşünüyorum.o zaman nolacak?o yaşta bir kızın gelecek hayalleri iş hayalleri olmalı halbuki
Gençlik, heyecan, hormonlar falan işte ☺️ Burda bir sürü şey söylendi ama değişen bir şey olmadı. Kendisi yaşayarak öğrenecek. Valla ben de aşırı merak ediyorum. Forumda aktif inşallah bize de anlatır 🙏

Back
X