- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
- 83
- Konu Sahibi castleinthesnow
-
Tamamyoo değil .
Erkek arkadaşım memleketine gitti yakın bir arkadaşı var onla takılıyor orda genelde arkadaşında kalmış falan. Bugün şehir merkezine gidiceklermiş birlikte arkadaşının sevgilisi de geliyo, bi de uzun süredir görüşemiyorlarmış arkadaşıyla sevgilisi dedim senin ne işin var yani ne alaka, tanıştırmak istiyor beni dedi e tanıştırsın da bütün gün gezcekler, sevgililerin yanında ne işi var ya benimkinin çok saçma değil mi?
İyi de ne çocuğu tanıyorum ne kızın huyunu suyunu biliyorum, kızın da kendi arkadaşını getirmeyeceğini nerden bileyim?Kırk yıllık arkadaşı saçma bulmuyorsa saçma değildir. Bu tip şeyler insanların huylarıyla ilişkilidir. Size bize saçma gelir ama onlara gelmiyorsa, gezecek olanlar da onlarsa bize bir şey demek düşmez.
Aynen kızı tanımıyorum ki yani onun arkadaşını getirmeyeceğini nerden bileyimHanımlar ben sizden korktum. Niye kuyruk olsun yahu ben de eşimin en yakın arkadaşıyla tüm gün gezip sinemaya gittiğimizi bilirim, gayet de eğleniyorduk. Adam arkadaşını özlemişse beraber sohbet muhabbet takılırlar. Ama bence kızın yanında başka bir kız gelir mi düşüncesi var sizde.
İyi de ne çocuğu tanıyorum ne kızın huyunu suyunu biliyorum, kızın da kendi arkadaşını getirmeyeceğini nerden bileyim?
Aynen kızı tanımıyorum ki yani onun arkadaşını getirmeyeceğini nerden bileyim
Tamam da getirse ne olacak ki? O kadar güvenmiyor musunuz erkek arkadaşınıza?Aynen kızı tanımıyorum ki yani onun arkadaşını getirmeyeceğini nerden bileyim
Ya vgilime güveniyorum tabi ki ama kıskancım kabul ediyorumSanmam getireceğini. Ayrıca bu noktada size sevgilinize güvenmek düşüyor. Açık yüreklilikle size söylemiş arkadaşı ve sevgilisiyle olacağını yani dörtlü bir eğlence canlanmadı benim kafamda. Bence siz de sıkmayın kendinizi.
Ya vgilime güveniyorum tabi ki ama kıskancım kabul ediyorum
Öfff, tam da tahmin ettiğim gibi yine konu güvenmiyorsun bik bike geldi, ne alaka ya kıskanç bir insan olamaz mıyım?Tamam da getirse ne olacak ki? O kadar güvenmiyor musunuz erkek arkadaşınıza?
Hahahayok artık onların levellarına ulaşmam imkansızO zaman sizi elif ve homeostas'la aynı bölüme alıyoruz
Benim fikrime göre hayır, bu kadar kıskanç bir insan olamazsınız çünkü bu tavır temel sosyal ilişkileri kısıtlar. Ha ama oturup ağıt yakacak değilim bunun için; sevgiliniz için sorun yoksa bana ne?Öfff, tam da tahmin ettiğim gibi yine konu güvenmiyorsun bik bike geldi, ne alaka ya kıskanç bir insan olamaz mıyım?
Erkek arkadaşım memleketine gitti yakın bir arkadaşı var onla takılıyor orda genelde arkadaşında kalmış falan. Bugün şehir merkezine gidiceklermiş birlikte arkadaşının sevgilisi de geliyo, bi de uzun süredir görüşemiyorlarmış arkadaşıyla sevgilisi dedim senin ne işin var yani ne alaka, tanıştırmak istiyor beni dedi e tanıştırsın da bütün gün gezcekler, sevgililerin yanında ne işi var ya benimkinin çok saçma değil mi?
Baska kiz olayi benim aklimin ucundan gecmedi.Hanımlar ben sizden korktum. Niye kuyruk olsun yahu ben de eşimin en yakın arkadaşıyla tüm gün gezip sinemaya gittiğimizi bilirim, gayet de eğleniyorduk. Adam arkadaşını özlemişse beraber sohbet muhabbet takılırlar. Ama bence kızın yanında başka bir kız gelir mi düşüncesi var sizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?