çok saçma mı takıldığım konu_?? yorumlarnızı merak ediyorum

adigerum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
130
0
26
Ankara
kızlar şimdi benim sevgilimle aramız güzel bi problem yok şükür ama sabah gidiyor işe 10 gbi falan benmde okulum var öğlen evde oluyorum..Ama doğru düzgün pek konuşamıyoruz yahu ya da bana mı öyle geliyor bilemiyorum öğlen 4 5 tane msj falan . ...Eve geliyor akşam en fazla 10 tanede akşam msjlaşıyoruz 9 buçukta 10 buçuktada uyuyup kalıyor :SS

Sevgilin daha 2 aylık ilişkinizde yüzük takmak istemiş, ailesiyle tanıştıracakmış ama yapmamış hiçbirini.
Herhalde sadece lafta kalıyor sözleri.
Hiç güvenilir ve seni seven bir tip değil gibi.
Şubat ayında epeyce konu açmışsın sevgilin konusunda, durum vahim görünüyor.

Bence takılman gereken çok başka konular var;
1)Bu adam daha şukadar zamanda birlikte olmak istemiş sizinle siz tepki verince evlilik muhabbetleri,
2)Şu kadar zamanda yüzük takalım demiş sonrası yine sessizlik,

Daha 2 aylık oturmamış bi'ilişki için çok fazla şeyler bunlar

Bu duruma gelince ise iş durumunu bilemeyiz şahsen ben iş yerinde sevmem sürekli elimde telefon yemek saatinde vs ararım güzelce konuşur kaparım. Akşamda deve dönüş yolunda ararım insan sesini duymak, mesaj atmak istedikten sonra wcye girerken bi'yandan da mesaj atabiliyor

Üşenmedim ve bütün konularını okudum senin. bak sana bir özet geçeyim.

Daha 2 aylık olmamışken konu açıyorsun ve cinsel olarak yakınlaştık bu normal mi diyorsun. İnançlıyım demeyi ihmal etmiyorsun ama bu adam ve nefsine yenik düşebiliyorsun. İnançlıysan ve bu adam seni azıcık seviyor ve inançlarına saygı duyuyorsa uzak durmalısınız. Ama uzak durmuyor senden. Ya inançlı değil, ya saygılı değil. İki durumda da uzak dur!

Bir ara geliyor sana "kızlığını vermek" gibi iğrenç çirkin bir teklifte bulunuyor. senden tepkiyi aldığında da ya ben şaka yapıyordum bilmem ne bile demiştir. kısacası güzelce nabız yokluyor. acaba daha ne kadar iler igidebilirim bu kızla diye. seven erkek saçının teline dokunmaya kıyamaz. değerli olsan gözüne bakarken canı yanar. bu adam için zevk ten başka birşey ifade ettiğini sanmıyorum. haliyle uzak dur!

Baktı ki olmuyor sen uzak kaldın başlıyor evlilik söylemlerine. Hatta ileri gidip 2. ayını tamamlayan ilişkinize yüzük takalım diyerek aklınca "ben ciddiyim" mesajı veriyor. kaldı ki sen de bu durumdan rahatsız olmuşsun belli ki acaba erkeğin ciddi olduğu nasıl belli olur diye bize sormuşun. ciddi adam lafla değil tavırla gösterir ciddiyetini şüphen olmaz kimsenin cevabıyla yürütmezsin ilişkini. eğer bu adamın hayatında azıcık ciddiyet olsaydı sana yüzük takalım demez yüzüğü alıp karşına gelirdi. hadi kibarlık diyelim buna iyi niyetle. ama hani yüzük? bek buna islamda hulfu'l vaad derler. ahde vefası olmayanın eşine vefası olur mu? uzak dur!

ne olduysa herhalde senden istediğini alamadı ki yetmemiş o vaatler başlamış ailemle tanıştıracağım bilmem ne.. ama ne olmuş fıssss. ben ailesinin senin varlığından haberdar olduğundan bile şüphe ettim açıkçası. ilk aylarda cinsellikler sözde durmamalar... uzak durrr!

son olarak sevgililer günü diye düşünmüş hediye almışsın. onda ne oldu? ne gerek var hayatım ha? peki hani yüzükler? hani hediye? ilk sevgililer gününüz bu sizin. önemsemese de önemsemek zorunda. en azından bu konuyla ilgili açıklama yapmak zorunda bak hayatım ben bu günlerde hediye almayı uygun görmüyorum diye. onu da geç hediyeni beğenmemiş paşam aynısından bende var diye eline verip evine sepetlemiş. bu ne büyük terbiyesizlik? sen bir de sormuşsun değiştirelim diye. cevaba bak "sen bilirsin?!" lütfetmiş paşam. bu çocuk seni azıcık seviyorsa ben de hiçbirşey bilmiyorum....

bak yolların sonu hep aynı yere çıkıyor canım UZAK DUR!

Eğer sensiz yaşayamamlar, sen benim meleğimsinler aşkımsınlar için o çocukla berabersen hiç durma kaç kızım kaç! o laflar herkesin dilinde. Adam olan adam işlerini kadın gibi diliyle değil haliyle halleder. Seninkinin dili de eli de pek uzun...

Altına imzamı atabilirim

tek derdiniz bu olsun

tebrikler çok mantıklı valla harmoni :)

Sizin ilişki olmayacak duaya amin demek gibi.

Her konunuzda ayrı bir sorun var ilişkiniz hakkında.

2 yılı aşan ilişkimde bu kadar sorun yaşamadım..

Kızlığını almak isteyen bir erkek için bu konuları çok fazla görüyorum..

valla ben konu yoğunluğunu bilmiyordum harmoni söyleyince tek tek okudum . bu ne arkadaşım sen 2 atdır bu adamla berabersin 2 bin tane konu açmışsın konuların hepsi birbirinin aynı. ve benim dikkatimi şu çekti Allah'a şükür aramız çok iyi diyorsun . emin misin buna ? bana pek inandırıcı gelmedi de . bu adam senden faydalanmaya çalışıyor. sen hala bu şöyle şu şöyle yok kiloma taktı yok msja taktım yok asker eğlencesinde ki kıza taktım derdindesin . ya gözünü seveyim 2 ay olmuş adam menfaatçinin önde gideni nasıl anlamazsın bu kadar mı kör kütük aşık oldun 2 ayda ? burada senelik ilişkileri olanlar var bu kadar sıkıntı yaşayıpta anlatmış olan var mı ya ? sen 2 ayda bu kadar sıkıntı ettiysen kendine düşünemiyor musun ki bu bana ilerde daha büyük sıkıntı yaratacak. 1.5 yılı aşkın ilişkim var evet sorunlarımız yok mu elbette var fakat ne bu kadar dillendi ne de sizin geçirdiğiniz evrelere geldi. 2 aylıksınız arkadaşım bu neyin acelesi yahu ben çözemedim. ailesi dedi olmadı yüzük dedi olmadı ne bekliyordun seni 2 ayda kraliçe yapıcak ev tutacak döşeyecek evlenecek mi ? bide Allah aşkına yaşın kaç ve onun yaşı kaç ? bu konuları bu kadar dillendirmen taraftarı değilim nitekim 20-30 konun var böyle ve yarısından çoğu (yönetimde böyle düşünüyor olacak ki) kapatılmış. uzatma arkadaşım sen bu çocuğa tekmeyi bas gitsin

öncelikle yazın için tşkrler bende sana maddeler halinde belirteyim durumu evet başta yakınlaşma oldu daha sonra ben açıklamayı yaptım ve artık elimi tutmaktan başka öteye geçmiyor geçse de ben geçirtmem zaten...birde kızlık meseleesine gelince bi çok yerde okudum bu konuyu insandan insana değişiyormş bu durum bazı erkekler severken tümüyle sahiplenmek isteyebiliyomuş bu konu hakkında doktor araştırmalırınıda okudum ve mantklı geldi olabilir dedim sonra aklımda ne yazık ki soru işaretleri ve güvensizlikler belirdi ister istemez..ama ben kesinlikle eminim amacı farklı olsa zaten yapar buna adım gibi de eminim buna ... ama başkasıyla ama zorla benimle kesinlikle yapar zaten ama o karaktere sahip olduğunu pek hissetmiyorum bu kızlık meselesinde gerekeni söyledm hatta bir daha açılırsa bu konu ayrılacğmda adı gibi biliyor o yüzden daha dikkatli ve mesafeli davranıyor ...aile meselesine gelince beni bütün yakın arkadaşları,iş arkadaşları reelde tanıyor tanıştırdı ama diğer akrabaları facebook aracılığı ile biliyor aile tanıştırma konusuna gelince onu ben istemedim çünkü erken evet ama sürekli söylüyor zaten hadi gidelim tanıştırıyım diye ben kabul etmediğim için tanışmadık...sevgililer ggünü meselesine gelince evet biraz bozuldm bozulmadım değl düşüncesizce davrandı o da farkındda gibime geliyor...en son görüştüğümüzde telefon yüzünden tartıştık benim telefonuma mesaj gelmişti bende okutmadım sinir olsun diye daha sonra telefonumu aldı rehberimdeki erkekleri silmeye başladı facebookdaki bütün fotoları her şeyi kapattrmştı bende iyice sinirlendimmm gitmeye falan kalkıştımm tepkisini merak ettiğim için ben ayrılmak istiyorum dedim bu böyle gitmez vs gibi cümleler kurdum bana söylediği laflar şunlardı yarın bir gün evlendiğimizde en ufak tartışmada böyle kapıyı çekip gidip beni bırakacaksn o zaman sen dedi ben sadece 4 kişi ile beraber oldum hayatımda ve gerçekten sevip sevilecebilecğimi birini bulduğumu ummuştum ben seni gerçekten çok seviyorum şimdi benimle ayrılırsan bütün sülalem seni biliyor aileme tanıştıracağımı söyledim seni ayrılırsan benden bana demezlermi karaktersiz adam madem ayrılacaktn niye herkese söyledin ciddiyetini demezler mi dedi gözümün içine bak öyle söyle dedi ama gözlerine baktığımda söyle hadi dedi bende sustum napıyım dedi senin canın sağolsn sen olmasanda her zaman kalbimdesin allah ın izniyle dedi... beni gerçekten ilk defa birinin sevdiiğini anlamştm ve sarılıp barıştık..onu savunduğumdan değil ya da amacım kendimide aklamak değil...Beni reelde tanıyan insanlar bilir zaten her zaman nasıl bi insan olduğumu ama ben şu yaşıma kadar bu karşımdaki insan kadar kısa zamandada olsa dürüst güvenilir ve bi insana bu kadar değer veren birini görmedim her şey benim için hediye demek değil..beni gittiği her ortama götürmeye çalışan birisi ilk defa oldu benim hayatımda...Gece iş çıkışı arkadaşına gittiği zaman ki dışarı zaten çıkan ve ortamcı bi erkek değildir..İşe gider evine gider hayatı bu kadar arkadaşıyla bile ortamda olduğu zaman hep mesaj atar aklıma kötü şeyler gelmesin diye arar konuşuruz yani beni anlayabilirmsnz bilemiorum ama burda böyle insanları tabiki tanımadan yargılamak her zaman kolay oluyor hayatımda tek tanıdığım ylaan söylemeyi beceremeyen ki söylemeye tenezzül dahi etmeyen dürüst bi insan her zaman kendisini değil önce beni düşünerek sonra bizi düşünerek hareket eden bi insan...ama yinede tşkr ediyorum herkese Allah herkesin gönlüne göre versin her şeyi...

he yaa eski konularda nekadar bağlı olduğunuda anlatıyor çocuğun yakınlaşmak istediğinide bizde ne düşünsek bilemiyoruz çocuğa yüklensek savunmalar başlıyor güveniyor demekki ozaman günde en az 15-20 msj attığı halde bu konu niye

yahu bazen şuraya konu açtığıma pişman oluyorum:) hayır yani insan olarak doğru düzgün bi fikir istiyorum ama anlayışlı insanlara ihtiyacım var sanırım

yahu bazen şuraya konu açtığıma pişman oluyorum:) hayır yani insan olarak doğru düzgün bi fikir istiyorum ama anlayışlı insanlara ihtiyacım var sanırım

Biz de bazen konulara cevap yazdığımıza pişman oluyoruz biliyor musun? İnsan olarak düzgün bir şekilde sana diyoruz ki mesajdan daha büyük problemlerin var önce onları düşün. Hayır yani biz uydurmadık o kadar problemi sen yazmışsın hatırlattık. Sonra vaaayyy benim sevgilim şöyle güvenllir böyle mükemmel demeye başladın. He yok ben şizofrenim problemleri de kendim büyütüyorum aslında diyorsan o ayrı. Yok o yazdıkların doğruysa bu tavrın ne? Ben bu işin içinden çıkamadım.

Al sana cevap madem. Günde 15 mesaj bana göre fazla.

Offf KK'da hayat çok zor. Yazdığım şeyleri anlayacak insanlara ihtiyacım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…