Çok saf görünmek...

matemm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
3.112
946
198
35
Bi abla-m- var...kıyafetler tasarlayıp kendine küçük bi mağaza açmak istiyor.bugüne kadar hep destek oldum fakat iş ciddiye binince o kadar değiştiki..

tanıdık bi perde satan bi bayan var..onunla konuşup istanbula gidip ucuz kumaşlar almayı düşünüyorum dedi onun tanıdıkları vardır filan..bende Aaa iyi olur dedim.bende zaten uzun zamandır istanbulda burun ameliyatı için doktorlara gitmek istiyordum..ama oturduğum şehre çok uzak.ailem tek başıma izin vermez.
Ben böyle deyince -Hayır olmaz ben kadına kardeşimde geliyor diyemem..ayıp olur..yani kabaca yük olursun diyor..
şaşırdım anlamadım..ben neden yük olayımki kadına..? sadece beraber gidicez aynı otelde kalıcaz hepsi bu.kadınla bi alakam doktorada ben tek giderim sorun değilki bu dedim..
Yok ama kadına kardeşimde geliyor diyemezmiş!
Yani bunu söylerken kendi bile inanmıyor...Ben onun tüm zor zamanlarında destek olurken, kendisi bi iş yaparken daha başından böyle tavır takınması ne saçma..Şunu anladımki bi iş fikri henüz daha gerçekleşmeden bile seni saf dışı bırakabiliyor bazı insanlar...ona verdiğim fikirleri bile küçümsediğini farkettim..eskiden face ten grup aç bence önce ordan satışa başla dediğimde ''Ben zaten düşünmüştüm ''deyip -sanamı sorucam moduna girdi.
Kardeşlik diye bişey kalmamış herkesin gözünü hırs bürümüş.Kendini daha zeki zannetmekmi bu...yoksa benmi çok saf görünüyorum..bilmiyorum.

ortak olmak isteyeceğini sanıyor sanırım.böyle ufak salvolarla uzaklaştıracak.yoksa derdi kırmak değildir.

ortak olmak isteyeceğini sanıyor sanırım.böyle ufak salvolarla uzaklaştıracak.yoksa derdi kırmak değildir.
Ben mimarım..ortak olmak gibi fikrim yok maddi desteği babam vericekti zaten ama başında böyle davranması çok bencilce..

Ben mimarım..ortak olmak gibi fikrim yok maddi desteği babam vericekti zaten ama başında böyle davranması çok bencilce..
yapacak bir şey yok.kardeş sonuçta ..atsan atılmaz,satsan satılmaz.izle..gör..e mutlaka bir konuda sana danışacak veya yardım isteyecek.o zaman hatırlatırsın.

yapacak bir şey yok.kardeş sonuçta ..atsan atılmaz,satsan satılmaz.izle..gör..e mutlaka bir konuda sana danışacak veya yardım isteyecek.o zaman hatırlatırsın.
bu konuda defalarca böyle davrandı ama işin kötüsü bu durum hayalken konuştuğumuzda beni dinleyen insan..iş ciddiye binince ti 'ye almaya başladı.bende alakamı kestim.bi daha bu konuda hiçbişey söylemicem dedim..Gözlerindeki bencilliği gördükten sonra kan bağının bi önemi yok.

Siz insanlık yapmışsınız. Karşıdaki aynı dilde konuşmadığından anlamamış.
Anormallik çevrede herkes bir garip oldu. Ne kadar az insan o kadar çok huzur.

Bi işler var bence yoksa neden istemesin kardeşini tam tersi olması gerekirken

Gittiği kişi bayan değilde erkekse eğer, saklamak için böyle demiş olabilir. Yoksa saçma sebep sunmuş gibi...

Sevglisiyle gidiyo olmasın:)
Ay çok mu fesadım hemen aklıma bu geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…