Ben mimarım..ortak olmak gibi fikrim yok maddi desteği babam vericekti zaten ama başında böyle davranması çok bencilce..ortak olmak isteyeceğini sanıyor sanırım.böyle ufak salvolarla uzaklaştıracak.yoksa derdi kırmak değildir.
yapacak bir şey yok.kardeş sonuçta ..atsan atılmaz,satsan satılmaz.izle..gör..e mutlaka bir konuda sana danışacak veya yardım isteyecek.o zaman hatırlatırsın.Ben mimarım..ortak olmak gibi fikrim yok maddi desteği babam vericekti zaten ama başında böyle davranması çok bencilce..
bu konuda defalarca böyle davrandı ama işin kötüsü bu durum hayalken konuştuğumuzda beni dinleyen insan..iş ciddiye binince ti 'ye almaya başladı.bende alakamı kestim.bi daha bu konuda hiçbişey söylemicem dedim..Gözlerindeki bencilliği gördükten sonra kan bağının bi önemi yok.yapacak bir şey yok.kardeş sonuçta ..atsan atılmaz,satsan satılmaz.izle..gör..e mutlaka bir konuda sana danışacak veya yardım isteyecek.o zaman hatırlatırsın.
Bence o bir haltlar cevirmege gidiyor biriyle mi tanisti orda...Ben mimarım..ortak olmak gibi fikrim yok maddi desteği babam vericekti zaten ama başında böyle davranması çok bencilce..
hiç bi fikrim yok.sanmıyorum ama sadece para ve iş konusunda çok hırslı.kendi kardeşini unutacak kadar.bunu anladımBence o bir haltlar cevirmege gidiyor biriyle mi tanisti orda...
Bence iş bahane, farklı işler peşinde, seni de yanında istemiyor.
bence istanbula kumaş bakmaya gitmiyor
o iş kurma heyecanıyla,herşeyi tek yapıcam --bütün fikirler bana ait--hırsıyla beni saf dışı bırakmak istedi sadece..Bi işler var bence yoksa neden istemesin kardeşini tam tersi olması gerekirken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?