Çok sağlam cevaplara ihtiyacım var!

drderin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2011
949
100
Arkadaşlar daha önceki konumda bahsetmiştim. Birinden hoşlanıyorum ve ona msj attım. Müsait olduğun gün seninle yüzyüze konuşmak istiyorum dedim. Olur görüşelim tabi dedi oda ve bu hafta görüşcez. Ben ondan hoşlandığımı söylicem ama hangi cümlelerle konuya nasıl gircem lütfen yardımcı olun :KK43:

Ne kadar yakinsiniz arkadasmisiniz. Degilseniz nerde nasil tanistiniz bunlari bilmeden verecegimiz tavsiye saglikli olmaz ki

hic lafi uzatmadan ondan hoslandgni soyle zaten bu attgn mesajdan da anlamistir o niyetini . onun fikrini al eger oda bos deglse sana karsi ne ala. ama yok bn boyle bse düşünmüyorum derse de k.bakma soylemek istedm ve soyledim tercih sana kalmsti ve kes at. sakin üstüne gitme ille de olsun cikalim bilmem ne diye. pozisyonunu koru eminim bu halinden etkilenecektir. ayrica bulusmayi kabul ettigine gore ve kesin durumu anlatmıştır onnda bos oldgna inanmıyorum. sansin acik olsun :))

Bir şey söylemeye gerek yok oluruna bırakın...o soracaktır zaten. akışına bırakırsınız, onun davranışına göre belirlersiniz spontan olsun...
Yani afedersiniz salak değilse anlamıştır zaten amacınızı...
Diğer konuyu hatılıyorum, şahsen ben faceden ekleyip oradan yürümeyi daha mantıklı bulurdum
Oradan az çok belli olurdu bir şeyler

Büyük cesaret vallahi tebrik ettim. Umarım dilediğin gibi tepki alırsın. Tavsiye veremeyeceğim zira kelin ilacı olsa kendi başına sürer misali :)

ben bi kere söyuled,m öyle birine şöyle açıldım
sen çok ahlaklı aklı başında beyfendi birisin aklı olan kız seni kaçırmaz..
bende seni fark etmeyen kılzardan olmak istemiyorum. sendeki iyliği ve güzelliği gördüğüm için kaçırmak istemiyorum seni dedim
Sonra ne oldu?

Bence söylememelisin. Belki daha fazla vakit geçirip samimiyetinizi arttırarak onun sana açılmasını sağlayabilirsin ama sen adım atma. İşler yolunda gitmediğinde sen peşimden koştun deyiverir inan.

Geliyorsa o da sana karsi bos degildir. Bir erkek hoslanmadigi kadin icin kilini bile kipirdatmaz. Cumle ezberleme, konusmana calisma. En guzel cumle dogaclama olandir. O an gozlerine bakarken ne hissediyorsan vur diline gitsin :) Aşk çok güzel birşey çok... :)

Kızlar nazlı olmalı vs derler ama ben böyle cesur girişimleri çook seviyorum. Ama bi üyenin daha dediği gibi olumsuz bi karşılıkta asla ama asla üstelemeyin 'sen bilirsin ben söylemek istedim sadece' diyin. O zaman peşinden koşulan oluyorsunuz. Tecrübeyle sabit. :oops:

hic lafi uzatmadan ondan hoslandgni soyle zaten bu attgn mesajdan da anlamistir o niyetini . onun fikrini al eger oda bos deglse sana karsi ne ala. ama yok bn boyle bse düşünmüyorum derse de k.bakma soylemek istedm ve soyledim tercih sana kalmsti ve kes at. sakin üstüne gitme ille de olsun cikalim bilmem ne diye. pozisyonunu koru eminim bu halinden etkilenecektir. ayrica bulusmayi kabul ettigine gore ve kesin durumu anlatmıştır onnda bos oldgna inanmıyorum. sansin acik olsun :))
Çok tşk ederim :) güzel bi cvptı

O
ben bi kere söyuled,m öyle birine şöyle açıldım
sen çok ahlaklı aklı başında beyfendi birisin aklı olan kız seni kaçırmaz..
bende seni fark etmeyen kılzardan olmak istemiyorum. sendeki iyliği ve güzelliği gördüğüm için kaçırmak istemiyorum seni dedim
off süper bu :) işte böyle cvplardı beklediğim

Arkadaşlar daha önceki konumda bahsetmiştim. Birinden hoşlanıyorum ve ona msj attım. Müsait olduğun gün seninle yüzyüze konuşmak istiyorum dedim. Olur görüşelim tabi dedi oda ve bu hafta görüşcez. Ben ondan hoşlandığımı söylicem ama hangi cümlelerle konuya nasıl gircem lütfen yardımcı olun :KK43:
Öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun, Bu hafta görüseceginize kim karar verdi

X