Kızlar çok salak hissediyorum. Ciddi bir ilişkim var. Erkek arkadaşım biraz sinirli bende bu aralar biraz fazla duygusallık malum dönemden yeni çıktım bir haftadır filan modüm düşük. Biz bir online oyun oynuyoruz beraber . Bu gün cumartesi ben evdeydim o işten 7 gibi geldi. Ben bütün gün tek başıma oynadım. İsim yoktu. Oyundakiler benden rahatsız oluyor sanırım çünkü tek kız benim. Neyse erkek arkadaşım x geldi. İki kelime edemeden oyunda işleri varmış bir arkadaşı aldı götürdü. Sonra dünden kararlaştırılmış başka bir işleri vardı oyunda o da neredeyse 23.30 a kadar sürdü. Ben tek başıma bekliyorum . Moralim çok bozuldu. Çok yalnız hissettim istenmiyor gibi hissettim. Ağladım filan hormonlardan herhalde. Neyse benim yanımda geldi bı beş dk napıyorsun hayatım diyor sesinden agladigim belli yok bişey diyorum ama yemedi tabi. Sonra ben sabahtan beri burdayım sende arkadaşlarınla ne b.k yiyosan ye dedim ben. Durdu bu dediğine çok pişman olucaksin dedi gitti yanimdan bu konuşmalar Skype tarzı bir uygulamada oluyor tabi. Bende whatsapptan uzun uzun bir mesaj yazdım ama görmedi daha bile. Ben konuşma uygulamasından çıktım sonra. Salak hissediyorum çok. Depresyona mı giriyorum acaba valla çok modüm düşük çok istenmeyen insan gibi hissediyorum