Çok sayıda tupbebek tedavisi olup hamile kalanlar

Mucizedunyam

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2022
13
3
6
42
Merhaba ben 5 yıldır evliyim.4 yıldır anne olmaya çalışıyorum. 8 kez tüp bebek tedavisi oldum ikisi yumurta buyumediig için iptal edildi ve sadece bir kez transfer oldum 😔merak ettiğim şu böyle çok sayıda tedavi görüp pes etmeyen ve anne olanlar var mı ..

Merhaba ben 5 yıldır evliyim.4 yıldır anne olmaya çalışıyorum. 8 kez tüp bebek tedavisi oldum ikisi yumurta buyumediig için iptal edildi ve sadece bir kez transfer oldum 😔merak ettiğim şu böyle çok sayıda tedavi görüp pes etmeyen ve anne olanlar var mı ..
Ben olmadım ama hastanede tanıştığım bir kadın 11. Tüp bebekte olumlu sonuç bulmuştu çok şaşırmıştım ve bana dediği ne benim ne eşimin birseyi yoktu ama olmuyordu 7 yıl boyunca. Oyuzden umudunu kaybetme hiç

Cicek63 Cicek63 çok teşekkür ederim cevap için..bugün yine bir tedavim iptal olunca tüm dermanım kesildi 😔ve sanırım böyle bir umuda böyle bir mucizeye çok ihtiyacım var🙏

Cicek63 Cicek63 çok teşekkür ederim cevap için..bugün yine bir tedavim iptal olunca tüm dermanım kesildi 😔ve sanırım böyle bir umuda böyle bir mucizeye çok ihtiyacım var🙏
Yaaa umudunuzu kaybetmeyin burda46 yaşında anne olan insanları gördüm hem dediğim kadının 4 çocuğu vardı zaten normal yolla olmaz diye korunmamıştı ama sonra kendiliğinden hamile kalmıştı. Allah'tan hiçbir zamn umut kesilmez biliyorum zor ama sonunda ki güzellik için sabredin .

Bende 4 yıldır evliyim 5. tüp bebek tedavisi başarısız olduk. Psikolojim çok kötü. Çaresiz kaldım ne diyeceğimi bilemiyorum

Back
X