• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok sert davranmayın lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ya kızlar sizi seviyorum🥹 neyse kendime geldim teşekkür ederim ❤️ beni kendinden uzaklaştırıp sonra da aldattı. inanın evlilik hayatımızı anlatsam bu evlilik mi dersiniz. sıfır iletişime düşmüştük Artık. Hal böyleyken Ben nasıl mutlu sevgi dolu Bi insan olabilirdim. güzellikle de kavgayla da sürekli mücadele ediyordum aldatırken bile Bana tamam düzelticem saatlerimi diyordu ama asla düzeltemiyordu. çünkü önce sevgilisinin yanına uğraması gerekiyordu. Bi de kendimi sorguluyorum. aptalım yemin ederim.
Zamanım yok diyenlerin başkalarına zaman ayırmasına söylenecek çok küfür var. Size zamanı boşanınca olmuş. Böyle olanlar bir süre sonra ikinci şans ister. Vermeyin o şansı. Kullansaydın ilkinde deyin.

Eşinizi hâlâ seviyor ve özlüyor musunuz acaba ?

Zamanım yok diyenlerin başkalarına zaman ayırmasına söylenecek çok küfür var. Size zamanı boşanınca olmuş. Böyle olanlar bir süre sonra ikinci şans ister. Vermeyin o şansı. Kullansaydın ilkinde deyin.
asla vermicem yine de büyük konuşmak istemiyorum dönerse buraya yazıcam ki ağzıma s.. da kendime geleyim 🤣 o kadar çok üzüldüm ki bu kadar şeyin üstüne öyle bir hata yaparsam her şeyi hakediyorumdur.

Ne vicdanı yahu! Adam boşta. Yenisi henüz bulmamış yada sizi aldattığı kişi sizden alt seviyede olduğu için buna değmedigini düşünmüştür yada başka bir şey çeviriyor. Henüz ortaya çıkmasını istemediği bir şeyde olabilir.
Özetle ben daha aldattı diye vicdan yapan adam görmedim sadece eşleri aldattığı kadında daha yüksek seviyede ve eşi terk ettiyse buna üzülürler.
boşanmayı o da istedi. Yani evet ben evden kovdum boşanma konusunu açtım haklı olarak ama hiç direnmedi inkar ettiği halde çok rahat Bi şekilde boşandı.

Erkekler eski eşlerinin asla tam yakasından düşmüyor. Defalarca aldatsa bile, başkası ile evlense bile eğer çok farklı karakterde değilse bir şekilde eski eşin hayatında yer etmek istiyor. Özellikle çocuklar varsa. Bunun içinde vicdan azabı var ama umduğumu bulamazsam geri dönerim umudunu da korumak istiyorlar. Zaten erkeklerin çok büyük bir kısmı farklı bir heyecan ve cinsellik için aldatıyor kadınların aksine. Evliyken böyle bir ilişki yaşadıkları kadına içten içe güvenmediklerini ve genelde evlenmediklerini okumuştum. Kadınlar genelde aşık olduğu için aldattıkları için çok düşünmüyor geri döner miyim diye. Ondan tuhaf geliyor bize.
evet geçen gün gecenin köründe neden onu igdan çıkarmışım diye mesaj attı. cevap vermedim aradı boşandık biz dedim olsun kenarda dursaydım ne zararım var diyor. sanırım çocuklarının başında kalsın bi yere gitmesin özel hayatı olmasın kafası. zaten çocukları bırakıp Bi yere gideceğim yok da kendince garantiye alıyor gibi.

boşanmayı o da istedi. Yani evet ben evden kovdum boşanma konusunu açtım haklı olarak ama hiç direnmedi inkar ettiği halde çok rahat Bi şekilde boşandı.

Çocuklar sizinle kaldığı için işinizi hemen halledip kendi planlarını hızlıca hayatta geçirmek istiyor olabilir. Bilemedim. Onu anlamak için zaman gerekiyor.

neyse yakalanınca eski eşim de boşanmak istedi. artık aşık mı oldu diğer kişiye yoksa dğzelmeyeceğini bildiği için mi eşyalarını topla git dedim ve öğrendiğim gün çıktı gitti ve hiç diretmedi. ama hala inkar ediyor bu arada kadın madın yok diye.

o böyle iyi davrandıkça benim kafam karışıyor ben mi kötüydüm gerçekten diye. biliyorum hiçbir şey aldatmaya sebep değil ama ben mi hakketmedim sevgiyi diye. sinirli biriyim zaten evlilikte de sorunluyduk aldatmadığı zamanlarda bile sabah eve geldiği bir işte çalışıyordu. evde sadece uyuyordu. sonra kalkıp işe gidiyordu. normal insanlar gibi birlikte Bi yemek Bi kahvaltı Bi akşam çayımız bi sohbetimiz hiç yoktu. Yani evet evde negatif Bi kadın vardı ama kendine göre o kadın haklıydı. haksız mıydı? mutlu değildim mutlu da edemiyordum. yoksa sorun bende miydi? vicdan azabı mı çekiyor yoksa o iyi biriydi de ben mi kötüydüm? Ben mi uzaklaştırdım? Ben mi sevgiyi hakketmiyorum? çoğunlukla da tam tersini düşünüyorum ve tamamen onu suçluyorum. Ben onu aldatmadım tüm bu ilgisizliklere rağmen, onun yaptığı gibi yüzlerce yalan söylemedim hatta hiç söylemedim evlilikte sorunların sebebi de Ben değildim çözümü de benim elimde değildi. nasıl suç bende olabilir? lütfen gözümü açın
Bence yakalanınca o anın şokuyla ne derseniz he dedi ve boşanmayı kabul etti, şimdiki iyi halleri de vicdan azabından değil size vicdan yaptırmaya çalıştığından.
Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan oldu çünkü, ütüsü çamaşırı yemeği kurulu bir düzeni vardı hem de bir miktar parayla sağlıyordu hepsini, şimdi eldeki maaşı bile bölündü, sizi aldattığı kadın onun çamaşırını yıkayıp ütüsünü yapmak istemiyor ki, günde birkaç saat hoş geçsin gülsün eğlensin birlikteliği yaşamışlardır, belki kadın da evli 🤷‍♀️

Şunu aklınızdan çıkarmayın siz dünyanın en kötü kadını da olsanız eşinizin sizi aldatmaya hakkı yoktu, aldatmanın geçerli bir sebebi diye bir şeyde olamaz, sevmiyorsan anlaşamıyorsan katlanamıyorsan boşanırsın.

Şunu da unutmayın ki kendinizi sorgulayıp suçlayarak hiçbir yere varamazsınız, sevgiyi hak etmemek nedir? Böyle bakacak olursak eşiniz sizin sevginizi çok mu hak ediyordu? Adam rahatça yalan söyleyebilen biriymiş, aldatmış, ilgisizmiş, siz kötüyseniz eşiniz melek mi?

Sakın böyle düşüncelere kapılmayın, kendinizi ezip tam da onun istediği gibi eski eşinizi kafanızda aklamayın, bu kendinize haksızlık bunu asla unutmayın.

Son düzenleme:
daha önce konu açtım aldatıldım ve 2 Ay içerisinde boşandık. 2 çocuğumuz var. zaten sorunlu Bi evlilikti ve şimdi farkediyorum ki sebebi de büyük ölçüde aldatılmammış. Eve işi bahane etmesi sebebiyle geç gelmesi, bizle ilgilenmemesi vs vs. neyse yakalanınca eski eşim de boşanmak istedi. artık aşık mı oldu diğer kişiye yoksa dğzelmeyeceğini bildiği için mi eşyalarını topla git dedim ve öğrendiğim gün çıktı gitti ve hiç diretmedi. ama hala inkar ediyor bu arada kadın madın yok diye. (ben eminim) neyse özet geçtiğime göre asıl konuya geleyim.

eski eşim hiç boşanan erkekler gibi davranmıyor. mesela hiç diretmedi evi tamamen bana verdi. (elimde mahkemeye sunacak kanıt yoktu) çocukların nafakasını verdi. Ben ömür boyu senin de çocukların da yanındayım diye sözler veriyor hatta çalışmana gerek yok falan diyor. (ben tabi ki çalışcam) protokolde yazmamasına rağmen çocuklarla taşınacağım eve yeni eşya alabilmek için arabasını satıyor hatta şuan boyacıyla birlikte yeni evi boyuyor evde yapmasını istediğim değişiklikleri soruyor vs vs. (Ben ailemin yakınına taşınıyorum) çocukları avmye götürüyor Sen de gel alışveriş yaparsın evde sıkılma diyor vs vs... tabi ben ona kötü davranınca o da canavarlaşıyor ama boşanma davasından sonra ben kavgaları bitirdim öfkemi içime gömdüm artık her şey bitti öfken sana zarar çocuklara zarar diye.

neyse o böyle iyi davrandıkça benim kafam karışıyor ben mi kötüydüm gerçekten diye. biliyorum hiçbir şey aldatmaya sebep değil ama ben mi hakketmedim sevgiyi diye. sinirli biriyim zaten evlilikte de sorunluyduk aldatmadığı zamanlarda bile sabah eve geldiği bir işte çalışıyordu. evde sadece uyuyordu. sonra kalkıp işe gidiyordu. normal insanlar gibi birlikte Bi yemek Bi kahvaltı Bi akşam çayımız bi sohbetimiz hiç yoktu. Yani evet evde negatif Bi kadın vardı ama kendine göre o kadın haklıydı. haksız mıydı? mutlu değildim mutlu da edemiyordum. yoksa sorun bende miydi? vicdan azabı mı çekiyor yoksa o iyi biriydi de ben mi kötüydüm? Ben mi uzaklaştırdım? Ben mi sevgiyi hakketmiyorum? çoğunlukla da tam tersini düşünüyorum ve tamamen onu suçluyorum. Ben onu aldatmadım tüm bu ilgisizliklere rağmen, onun yaptığı gibi yüzlerce yalan söylemedim hatta hiç söylemedim evlilikte sorunların sebebi de Ben değildim çözümü de benim elimde değildi. nasıl suç bende olabilir? lütfen gözümü açın ve beni kendime getirin ama çok hassas Bi dönemdeyim yavaş vurun.

bu arada bu sorular tekrar barışmayla ilgili değil. geri dönüş mümkün değil artık. ama bu öyle Bi süreç ki her gün farklı Bi duygu durumu yaşıyorum. cevap veren herkese teşekkürler şimdiden. ❤️
O şu an vicdanı rahatlatmaya çalışıyor, iyi davranmasının sebebi bu. Inkar ediyor cunku herkesin duymasini istemiyor, utaniyor. Sizin ona soguk davranmanız gayet anlaşılır. Ona rağmen siz soğuk davranıyorsunuz diye size kötü davranmasida zaten onun karakterinin kotulugunun ayrı bir göstergesi.
Elbette evde sadece kendini hizmetci gibi hisseden kadin mutlu olamaz. Dediğiniz gibi siz aldatmadız, o acaba kendini suçladı mı ben karımı niye mutlu edemiyorum diye. Lütfen artık bunları unutun. Herkes yaptığını ya bu dünyada ya ahirette çeker. Icinizi ferah tutun. ❤️

hazır ağzın değmişken benimkine de sövebilirsin. 😂 teşekkür ederim ❤️
Kıvır kıvır kıvransın daha vicdan azabından. Sadakatsiz herif. Hiç tahammülüm yok bugün kocalara. Eskisine de yenisine de mevcuduna da, hepsi şöyle bir dizilseler de sıra dayağında alayını tokat manyağı etsem diyorum.

Kimse sevgiyi hak etmiyor değildir. Hele siz, aldatılmanız üzerine boşanma süreci geçirmiş olmanıza rağmen, o psikolojiye rağmen öfkenizi içine gömme olgunluğunu gösterebilmiş, o farkındalığa sahip birisiniz. Eski eşinizin çok daha büyük bir yamuğu bile çıkabilir. Bazı şeyler kaybetmeden fark edilmiyor işte. Bırakın en azından şu saatten sonra çocuklarına iki gram faydası olsun. sizin sakın kafanız karışmasın.

Çocuklar sizinle kaldığı için işinizi hemen halledip kendi planlarını hızlıca hayatta geçirmek istiyor olabilir. Bilemedim. Onu anlamak için zaman gerekiyor.
olabilir Bi an önce bizi ayağının altından çekmek istiyor olabilir 🤷‍♀️

olabilir Bi an önce bizi ayağının altından çekmek istiyor olabilir 🤷‍♀️

Planı ne bilmiyorum, ama size yapılan yardımları kabul etmemezlik yapmayın fakat kendinizde ona kaptırmayın. Zaten ne çeviriyirsa yakında çıkar ortaya.

Bence yakalanınca o anın şokuyla ne derseniz he dedi ve boşanmayı kabul etti, şimdiki iyi halleri de vicdan azabından değil size vicdan yaptırmaya çalıştığından.
Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan oldu çünkü, ütüsü çamaşırı yemeği kurulu bir düzeni vardı hem de bir miktar parayla sağlıyordu hepsini, şimdi eldeki maaşı bile bölündü, sizi aldattığı kadın onun çamaşırını yıkayıp ütüsünü yapmak istemiyor ki, günde birkaç saat hoş geçsin gülsün eğlensin birlikteliği yaşamışlardır, belki kadın da evli 🤷‍♀️

Şunu aklınızdan çıkarmayın siz dünyanın en kötü kadını da olsanız eşinizin sizi aldatmaya hakkı yoktu, aldatmanın geçerli bir sebebi diye bir şeyde olamaz, sevmiyorsan anlaşamıyorsan katlanamıyorsan boşanırsın.

Şunu da unutmayın ki kendinizi sorgulayıp suçlayarak hiçbir yere varamazsınız, sevgiyi hak etmemek nedir? Böyle bakacak olursak eşiniz sizin sevginizi çok mu hak ediyordu? Adam rahatça yaşan söyleyebilen biriymiş, aldatmış, ilgisizmiş, siz kötüyseniz eşiniz melek mi?

Sakın böyle düşüncelere kapılmayın, kendinizi ezip tam da onun istediği gibi eski eşinizi kafanızda aklamayın, bu kendinize haksızlık bunu asla unutmayın.
mune ablacım her zamanki gibi çok haklısın. evet ben hakketmedim de o mu haketti. aldatma büyüktür huysuz bi kadından. üstelik huysuzluğumun mutsuzluğumun sebebi kendisiyken. teşekkür ederim geldim kendime. geliyor arada tuhaf düşünceler. düşünürken bile saçmaladığımın farkındayım ama başkaları söyleyince daha etkili oluyor.

Planı ne bilmiyorum, ama size yapılan yardımları kabul etmemezlik yapmayın fakat kendinizde ona kaptırmayın. Zaten ne çeviriyirsa yakında çıkar ortaya.
yok kabul ediyorum 2 çocukla çok fazla seçeneğimde yok zaten. evet iyiliklerine kanmayı bırakıyorum kendimi sorgulamayı da. çocuklarına yapıyor bana değil.

O şu an vicdanı rahatlatmaya çalışıyor, iyi davranmasının sebebi bu. Inkar ediyor cunku herkesin duymasini istemiyor, utaniyor. Sizin ona soguk davranmanız gayet anlaşılır. Ona rağmen siz soğuk davranıyorsunuz diye size kötü davranmasida zaten onun karakterinin kotulugunun ayrı bir göstergesi.
Elbette evde sadece kendini hizmetci gibi hisseden kadin mutlu olamaz. Dediğiniz gibi siz aldatmadız, o acaba kendini suçladı mı ben karımı niye mutlu edemiyorum diye. Lütfen artık bunları unutun. Herkes yaptığını ya bu dünyada ya ahirette çeker. Icinizi ferah tutun. ❤️
çok teşekkür ederim. ❤️

tabi ki hayır. Bu benim kendi içimde yaşadığım gelgitler. çok kolay bi süreç olduğunu söyleyemem. Bi gün nefretten gözünüz dönerken ertesi gün sevdiği bir yemeği yapınca bi daha o günler geri gelmeyecek diye oturup ağlıyorsunuz. sanki o günlerde çok mutluymuşsunuz gibi.... Ya da ben çok hassas duygusal Bi insanım size tuhaf gelebilir bilmiyorum...
Cok iyi anlıyorum sizi ama ortada iki cocuk var ayrıca vicdanını da rahatlatmaya calısıyor olabilir

Vicdan yapıyor olanların tüm sebebi kendisi biliyor.artı sizin kurcalamasını istemediği bir hatası var tamam bosandınız ama belki karsı taraf evli .bu sürecte sizinle iyi gecinmek zorunda .karşı tarafı kurcalamayın diye

yok kabul ediyorum 2 çocukla çok fazla seçeneğimde yok zaten. evet iyiliklerine kanmayı bırakıyorum kendimi sorgulamayı da. çocuklarına yapıyor bana değil.
Burda boşanma sonrası deccala dönen kocaları okuya okuya , vah vah adamcağız amansız bir hastalığın pençesinde midir nedir acaba dedim😂

Kendinizi sorgulamayın görsün işinizi de eline yapışmaz çocuklarına yapıyor neticede, ki eminin sizin yaptıklarınızın yanında onunkiler devede kulak kalır yine de.

daha önce konu açtım aldatıldım ve 2 Ay içerisinde boşandık. 2 çocuğumuz var. zaten sorunlu Bi evlilikti ve şimdi farkediyorum ki sebebi de büyük ölçüde aldatılmammış. Eve işi bahane etmesi sebebiyle geç gelmesi, bizle ilgilenmemesi vs vs. neyse yakalanınca eski eşim de boşanmak istedi. artık aşık mı oldu diğer kişiye yoksa dğzelmeyeceğini bildiği için mi eşyalarını topla git dedim ve öğrendiğim gün çıktı gitti ve hiç diretmedi. ama hala inkar ediyor bu arada kadın madın yok diye. (ben eminim) neyse özet geçtiğime göre asıl konuya geleyim.

eski eşim hiç boşanan erkekler gibi davranmıyor. mesela hiç diretmedi evi tamamen bana verdi. (elimde mahkemeye sunacak kanıt yoktu) çocukların nafakasını verdi. Ben ömür boyu senin de çocukların da yanındayım diye sözler veriyor hatta çalışmana gerek yok falan diyor. (ben tabi ki çalışcam) protokolde yazmamasına rağmen çocuklarla taşınacağım eve yeni eşya alabilmek için arabasını satıyor hatta şuan boyacıyla birlikte yeni evi boyuyor evde yapmasını istediğim değişiklikleri soruyor vs vs. (Ben ailemin yakınına taşınıyorum) çocukları avmye götürüyor Sen de gel alışveriş yaparsın evde sıkılma diyor vs vs... tabi ben ona kötü davranınca o da canavarlaşıyor ama boşanma davasından sonra ben kavgaları bitirdim öfkemi içime gömdüm artık her şey bitti öfken sana zarar çocuklara zarar diye.

neyse o böyle iyi davrandıkça benim kafam karışıyor ben mi kötüydüm gerçekten diye. biliyorum hiçbir şey aldatmaya sebep değil ama ben mi hakketmedim sevgiyi diye. sinirli biriyim zaten evlilikte de sorunluyduk aldatmadığı zamanlarda bile sabah eve geldiği bir işte çalışıyordu. evde sadece uyuyordu. sonra kalkıp işe gidiyordu. normal insanlar gibi birlikte Bi yemek Bi kahvaltı Bi akşam çayımız bi sohbetimiz hiç yoktu. Yani evet evde negatif Bi kadın vardı ama kendine göre o kadın haklıydı. haksız mıydı? mutlu değildim mutlu da edemiyordum. yoksa sorun bende miydi? vicdan azabı mı çekiyor yoksa o iyi biriydi de ben mi kötüydüm? Ben mi uzaklaştırdım? Ben mi sevgiyi hakketmiyorum? çoğunlukla da tam tersini düşünüyorum ve tamamen onu suçluyorum. Ben onu aldatmadım tüm bu ilgisizliklere rağmen, onun yaptığı gibi yüzlerce yalan söylemedim hatta hiç söylemedim evlilikte sorunların sebebi de Ben değildim çözümü de benim elimde değildi. nasıl suç bende olabilir? lütfen gözümü açın ve beni kendime getirin ama çok hassas Bi dönemdeyim yavaş vurun.

bu arada bu sorular tekrar barışmayla ilgili değil. geri dönüş mümkün değil artık. ama bu öyle Bi süreç ki her gün farklı Bi duygu durumu yaşıyorum. cevap veren herkese teşekkürler şimdiden. ❤️
Teselli olur mu bilmiyorum ama şöyle düşün sana bela olmasındansa sana zehretmesındense böyle olması daha iyi olmuş🤍 hayatına bakmak ıstedıgı ıcın cocuklarının annesı oldugun ıcın bence. Yanı bi yerde değer veriyor diye düşünüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X