- Emoji Skoru
- 42.404
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi Birgaripinsan
Senin elinde kanıt yok mu bu herif nasıl halen reddediyor aldatma yok diye acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tam olarak öyle biri el iyisi ve sanırım artık ben de el olduğum için bana da kendini iyi gösteriyor.Çok çok zor bir şeyi başarmışsınız, kendinizi seçmişsiniz. Bu gerçekten hayran olunası bir durum ve bu adamda bunun etkisinde.Evlenseniz tekrar yine aynı olur. Bu adam el iyisi denilenlerden ve sizin içinde bir el olsun artık. Umarım hayatınıza çok daha başka güzel odak noktaları çıkar da daha da anlarsınız bu adamın ne mal olduğunu.
ya kızlar sizi seviyorumneyse kendime geldim teşekkür ederim
beni kendinden uzaklaştırıp sonra da aldattı. inanın evlilik hayatımızı anlatsam bu evlilik mi dersiniz. sıfır iletişime düşmüştük Artık. Hal böyleyken Ben nasıl mutlu sevgi dolu Bi insan olabilirdim. güzellikle de kavgayla da sürekli mücadele ediyordum aldatırken bile Bana tamam düzelticem saatlerimi diyordu ama asla düzeltemiyordu. çünkü önce sevgilisinin yanına uğraması gerekiyordu. Bi de kendimi sorguluyorum. aptalım yemin ederim.
aldatma sonucu boşandık. kısaca evlilik diye bir şey yoktu ortada. sadece 4 maks 5 saat uyumaya geliyordu eve. buna da işlerin yoğunluğunu bahane ediyordu. evet iş şartları her zaman kötüydü ama başka birine de vakit ayrıldığı için yalanlarla evi artık tamamen otel olarak kullanıyordu. düzelt dediğimde tamam yarından itibaren düzelti yorum diyordu ama asla düzeltmiyordu. Benim de peşine düşecek enerjim yoktu saldım çayıra. Bu 1 sene sürdü en az. Bu sebeplerle de sürekli kavga ediyorduk böyle evlilik mi olur diye. ama ayrılıp gitme cesafetini o zaman gösteremedim. ancak aldatıldığımı öğrenince yapabildim. mutsuz olmak yeterli Bi sebep değilmiş gibi sanki.Hiçbir kadın boşanma safhasına kolay gelmez.
Küstüm barıştım tarzı cahilce bir refleksle almadıysanız o kararı, eminim ki yıllarca olgunlaştırıp öyle adım atmışsınızdır.
Gemileri yaktıysanız vardır bildiğiniz.
Özellikle de kendini yetiştirmiş, olgun kadınların boşanma kararlarını sorgulamam, ne yaşadıklarını çok iyi tahlil eder öyleleri.
Haa, diyelim ki evlilikte psikolojiniz bozuktu, sağlıklı davranamadınız.
O vakit, hakiki olarak ruh sağlığınızı toparladığınız zaman, hala ona düşünceleriniz olumluysa, gerekirse adım atarsınız.
Ama kendinizi şu aşamada, hala hırçın olarak tanımlıyorsanız, önceliğiniz bir ilişki planlaması değil, bireysel dinginliğiniz ve gerçek iyileşme olmalı. Çünkü ruhen dengede birisi hırçın değildir. Ne yaptı da bozdu dengenizi acaba….
aldatma sonucu boşandık. kısaca evlilik diye bir şey yoktu ortada. sadece 4 maks 5 saat uyumaya geliyordu eve. buna da işlerin yoğunluğunu bahane ediyordu. evet iş şartları her zaman kötüydü ama başka birine de vakit ayrıldığı için yalanlarla evi artık tamamen otel olarak kullanıyordu. düzelt dediğimde tamam yarından itibaren düzelti yorum diyordu ama asla düzeltmiyordu. Benim de peşine düşecek enerjim yoktu saldım çayıra. Bu 1 sene sürdü en az. Bu sebeplerle de sürekli kavga ediyorduk böyle evlilik mi olur diye. ama ayrılıp gitme cesafetini o zaman gösteremedim. ancak aldatıldığımı öğrenince yapabildim. mutsuz olmak yeterli Bi sebep değilmiş gibi sanki.
var kadına aşkım dediği ses kaydı var. aşkım dememiş aşkın demiş kadının adı aşkınmışSenin elinde kanıt yok mu bu herif nasıl halen reddediyor aldatma yok diye acaba?
Yüzsüz ahlaksız ve arsız... Allah bildiği gibi yapsın.var kadına aşkım dediği ses kaydı var. aşkım dememiş aşkın demiş kadının adı aşkınmışklasik mal erkek yalanı. cem yılmazın dediği gibi bu kimin donu ne donu hikayesi gibi. Asla kabul etmiyor. artık uğraşmıyorum etmeyecek nasılsa Ben gerçeği biliyorum.
bizimki bu kadar ılımlı bi boşanma da değil hata büyük Bi hata ama benim saçma da olsa ruh halim böyle şeyler düşündürüyor. oysa düşünmemeliyim. Ne olursa olsun kimse yaşadıklarımı haketmez. kendime getirdiniz beni sağolun varolun.Oncelikle sana kocaman sarılıyorum, seni en iyi ben anlarim, aldatilma detayi haric belliki benzer bir surecin icindeyiz.
Benim eşim evlilik icindeyken cok tatli, dunya iyisi biriydi, bense hircin dedigim dedik biriyimdir (halen oyleyim)
Simdi biz ayriyiz 2 yildir, asagi yukari 1 yildirda bosanmis durumdayiz.
Benim eşimde ayni seninki gibi bosanmis bir adam profili cizmiyor, hatta galiba tek bosanan benim zira ne annem ne babamda adama damat muamelesi cekmekten geri durmuyor (hakkini yemeyim babam daha yeni damat yerine koymaya basladi)
Bak gecen gun yilbasi bizim evde kutlandi, bende cocuklar gecen sene yılbaşını babalarıyla gecirmediler diye kendisini davet ettim, teyzeler, halalar, kuzenler, enişteler, minnak yegenler hepsi bizdeydi. Ben hariç herkes adama damat muamelesi cekiyor, gelen sen bunu niye bosadin pirlanta gibi cocuk, zaten evliykende cok seviyoduk, adama ne yaptin diye soruyor (herkes biliyor neden bosandigimizi), geri evlenin olmaz böyle diye saglam bi baski yiyorum desem yeridir. (O da bende askimizdan hicbir sey kaybetmemisiz, dolayisiyla aklim cok karisiyor)
Ve ben bu noktada acaba suc bende mi diye sorguluyorum ama donup yasadiklarimiza bakinca adama olan ofkem tazeleniyor.
Sende boyle yapacaksin, ofkeni diri tut, yelkenleri suya indirme, su an iyiyse zamanındada iyi olacakti, hata yapmayacakti.
aminnnn o kadar kolay yalan söylüyor ki insanı kendisinden şüphe ettiriyor. bazen narsist mi diyorum ama bazı özellikleri hiç uymuyor.Yüzsüz ahlaksız ve arsız... Allah bildiği gibi yapsın.
değişsin. Bu bağı en kısa sürede koparmak istiyorum. biraz daha zamana ihtiyacım var. sonra ona ihtiyacım kalmadığında istediği kadar değişsin. çocukları gelsin görsün en azından babalığı becersin tek isteğim bu. ama onu da yapmazsa doğru düzgün ben çocuklarıma yeterim. başaracağım inşallah. hepimiz çok mutlu olalımAcikcasi ben sevgilim olduktan sonra ayildim evliligimin boktan olduguna. Isteyen adam vakit buluyor, kahvaltida ediyor, gezdiriyor da. Benimki beni gormek icin taaa fizandan geliyo sabah 10dk konusabilsin diye. İstemeyen adam cok isim vardi yoruldum uyumam lazim, paramiz mi var gezelim cikalim diyor. evde kucuk bebekle hapis hayati yasamisim resmen. Aslaaa kendini sorgulama yani tamamen karsindakiyle alakali.
Seni kontrol edemedigini anladigi noktada bu iyiliklerini birakir. Ben ne zaman ise girdim, cocugun masraflari konusunda ondan biseyler istemeyi biraktim, sosyal hayatim oldu, nerde ne yaptigimi bilemedi o zaman tavri degisti.
pardon farketmemişim. teşekkür ederim hepimizin inşallah.Yorumum bir başka üyeyeydi. Sizin zaten boşanmanız gerekiyormuş, iyi de yapmışsınız.
Yolunuz aydın olsun, çiçek gibi açacağınız günlere erişin![]()
değişsin. Bu bağı en kısa sürede koparmak istiyorum. biraz daha zamana ihtiyacım var. sonra ona ihtiyacım kalmadığında istediği kadar değişsin. çocukları gelsin görsün en azından babalığı becersin tek isteğim bu. ama onu da yapmazsa doğru düzgün ben çocuklarıma yeterim. başaracağım inşallah. hepimiz çok mutlu olalım![]()
defalarca dedim evlilik içinde. özellikle bu şüphelendiğim dönemde. bak sevgin biter başkasına duygun olur gel karşıma söyle ben artık boşanmak istiyorum diye insan gibi boşanalım. Bi insana bu tramvayı yaşatmak nasıl bi fantezi. ayrıl sevmiyorsan erkeksin seni kimse sorgulamaz bile. Bu kadar haltı yedi hala ailesi arkasında ona rağmen. neden illa bunları bana yaşatıp defolup gitti anlamıyorum.InsallahCocuklariyla ilgilensin yeter zaten ya. Nefret ediyorum aldatan erkeklerden
Narsist mi bilemiyorum ama düpedüz ahlaksız. Sende burada hiç bahsetmedin böyle biri olduğundan bu herifin. Biraz kan içip kızılcık şerbeti kusan biri misin acaba? O kadar yorumunu okumuşumdur hiç heriften şikayet etmemiştin. Çok şaşırmıştım konunda da.aminnnn o kadar kolay yalan söylüyor ki insanı kendisinden şüphe ettiriyor. bazen narsist mi diyorum ama bazı özellikleri hiç uymuyor.
inşallah çıkmaz ya. şimdi istediği haltı yapabilir ama umarım evliyken yaşatılan daha fazlası çıkmaz karşıma. ama ben de bu kadar kolay boşanmasından şüpheleniyorum. evden kocam olarak çıkan Adam aldattığı ortaya çıkınca kaçar gibi gitti. evet ben git dedim ama o suçlu olan benim boşanmak istemem normal. sanki bu olayda bir şey çıkmasından korkuyor da konu bi an önce kapansın ister gibi. Ya da ben çok yazıyorum. rol yapıyordu kocalığı, çoktan aşık olmuştu anlamıyim diye yüzüme gülüyordu.Kıvır kıvır kıvransın daha vicdan azabından. Sadakatsiz herif. Hiç tahammülüm yok bugün kocalara. Eskisine de yenisine de mevcuduna da, hepsi şöyle bir dizilseler de sıra dayağında alayını tokat manyağı etsem diyorum.
Kimse sevgiyi hak etmiyor değildir. Hele siz, aldatılmanız üzerine boşanma süreci geçirmiş olmanıza rağmen, o psikolojiye rağmen öfkenizi içine gömme olgunluğunu gösterebilmiş, o farkındalığa sahip birisiniz. Eski eşinizin çok daha büyük bir yamuğu bile çıkabilir. Bazı şeyler kaybetmeden fark edilmiyor işte. Bırakın en azından şu saatten sonra çocuklarına iki gram faydası olsun. sizin sakın kafanız karışmasın.
defalarca dedim evlilik içinde. özellikle bu şüphelendiğim dönemde. bak sevgin biter başkasına duygun olur gel karşıma söyle ben artık boşanmak istiyorum diye insan gibi boşanalım. Bi insana bu tramvayı yaşatmak nasıl bi fantezi. ayrıl sevmiyorsan erkeksin seni kimse sorgulamaz bile. Bu kadar haltı yedi hala ailesi arkasında ona rağmen. neden illa bunları bana yaşatıp defolup gitti anlamıyorum.
böyle biri olduğunu ben de bilmiyordum kiNarsist mi bilemiyorum ama düpedüz ahlaksız. Sende burada hiç bahsetmedin böyle biri olduğundan bu herifin. Biraz kan içip kızılcık şerbeti kusan biri misin acaba? O kadar yorumunu okumuşumdur hiç heriften şikayet etmemiştin. Çok şaşırmıştım konunda da.
evet büyük ihtimal vicdan azabı çekiyor. hiç vicdanı kalmadığını düşünmüştüm ama biraz varmış demek ki. neyse kendimi b.k gibi hissetmemeliyim o zaman? zaten yapması gerekeni yapıyor.