Çok sessizim, cevap veremiyorum

Valla bi ara psikologa gittim devlette ama doktorun bana tek dediği dusunme oldu tamam dedim ahhaha ozele gidecek imkanim olmadigi icin oyle ataklat geldiginde nefes egzersizleri falan yapıyorum ya da baska biseyle ilgilenmeye calisiyorum

Bedel ödemek demek;
istemediğin cevaplar duymak,kafalarındaki seninle ilgili imajın boZulması,çatışma,eleştiriye maruz kalma.
Ben şöyle düşünmüştüm;her halükarda istemediğim şeyler işitenilirim.bari bende duygu be düşüncelerimi söyleyeyim.Bir iki deneme derken kolaylaşıyor zaten cevap vermek.
Benimde çok fazla sessiz kalmışlığım var hayatımda.Ama hayat akıp gidiyor ve kimse kendi hakkını savunmadığında madalya takmıyor.Bunu yaparken ne kırıcı olmak,ne de karşıdakini üzmeamacı gütmeden sakin bir şekilde yaparsan karşıdaki insanlarda anlıyorlar kolaylıkla.Söylemezsen nerden bilecekler rahatsız olduğunu.herkes öyle inçe düşünceli değil maalesef.

Son düzenleme:
Mesela çocuk eğitiminde hayır demenin neye benzemesi gerektiği ile ilgili örnek vermişti.Yapılması gerekenleri trafik polisinin kayıtsızlığı gibi yapın,kızgınlık ve cezalandırmadan ziyade demişti psikolog.

Ay kusura bakma , istemsizce güldüm. Yaşadıklarına değil de anlatışına.

KAMU SPOTU !!!! Yuruyen merdivenlerde yürümek isteyenler icin SOL tarafta ayrilmistir. Duyanlaraaaa duymayaanlaaraaaa.

Toplum kuralini bilmeyenler digerlerine laf atiyor ya cildiricam. Ben de bunu cok yasiyorum. Sol taraf yuruyenler icin, musaade istesen "aman burasi da e5'e döndü". Bi tripler bi goz devirmeler. Sen git oncr toplum kurali ogren andaval.

Valla ben de normalde sessiz sakin biriyim ama artik toplu tasima kullanmaktan disarida aslan kesiliyorum.

Ya kiyamam
Aynı ben yemin ederim
Kırk yılda bir deneyeyim, hakkımı arayayim, bende yaparım üstüne gitmekle olur böyle şeyler diyorum. Ama karşı taraf her türlü üste cikiyor. f

ben tam tersi herhalde adam bana öyle dese soldan devam et amca burası değil derdim. işten ayrılana kadar çok sık toplu taşıma kullanıyordum her defasında evden çıkarken eşim uyarırdı lütfen kimseye bişey deme. ama nasıl demeyeyim ki tutamam içimde. Bi de sessiz durunca daha çok insanın üstüne geliyorlar

Bende çok hazır cevabım. Mesela örnek 1. olayda 'ee n'apayım uçman için kanat mı takayım' derdim kollarımı tavuk kanatları yaparak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…