• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sevdiğim için vazgeçemiyorum

valla canm ben olsam dayanamazdm.zaten terk ettim. kimse vazgeçilmez değildir. sen tek başına ayakların üzerinde durabiliyormusun? çevrende sevdklerin varmı? önemli olan bunlar. erkek arkadaş bugün var yarın yok. önemli olan sensin :62::62:

acaba ikizler burcu olabilirmi benim eşimde beni çok sever bende onu çok seviyorum ama bazen bir gün boyunca hiç ilgilenmediği olur tavır yapar bana ilk zamnlar acaba ben bişeymi yaptım diye düşünürdüm bana öle yapınca hatta üstüne giderdim ilgilenmeyincede üzülüp ağlardım oda sanki bende bir anormallik var gibi sana bir haller oldu neden böle davranıyorsun derdi dalga geçer gibi sanki o normal ben uzatıyorum gibi davranır üstüne düştükçe abartırdı ama artık 7 yılımız bitti alıştım öle olduğu anlarda kesin bişeye sinirlenmiştir bende hissedince hiiç üstüne gitmem aradan birkaç saat geçer gelir hiç bişey olmamış gibi öper sarılır bende hiç bana neden böle yapmıştın deyip küsmem napim alıştım iyisimi kendi haline bırakmak bende öle yapıyorum işte ikizler burcu olduğundan içinden bazen başka adm çıkıyor:47:ama allahtan çok sık olan bir durum değil binde bir oluyor

bence sende ya ayrılıcaksın yada seviyorum diyorsan öle anlarda sende umursamaz ol üstüne düşme o zaten kendiliğinden hiçbişey olmamış gibi arıyacaktır mutlaka

Canım yay burcu ykselenide başak taam dengesizzzzzz yaaaa

Canım yay burcu ykselenide başak taam dengesizzzzzz yaaaa

anladım dediğim gibi ya terk ediceksin yada öle durumlarda niye aramadın nerdeydin diye üstüne düşme belki zamanla düzelir inşallah çok sık yapmıyordur

canim nefes alamiyorum, hayattan zevk alamiyorum baska bisey düsünemiyorum demissin ama nekadar zor olsada bu adami unut, ondan sana hayir gelmez!! bir seven erkek merak etigini bile bile acmazmi? mesaj atmazmi? bile bile seni üzüyor bile bile acmiyor üstelik 30 yasinda, beyni olgun degil sanirim hala ! , bir erkegin üstüne cok düsmiceksin nekadar seversen sev kendini öldür bitir parcala ama ona bunu göstermeyeceksin kendini ona teslim etmeyeceksin ! cünkü bunu yaparsan onlar bunu koz olarak kullaniyorlar ve tepene cikip kendilerini ulasilmaz hint kumasi saniyorlar:) sen malesefki bu kozu vermissin erkek arkadasina ki bukadar rahat davraniyor. bence bu adam iflah olmaz , dün planlar yaparken bugün telefonlarina bakmamasi sanirim sen onu cok sIk bogaz ediyorsun sevginle oda bunaldigi icin cevap vermiyor, cevap vermeyincede sen daha fazla mesaj atiyorsun daha fazla sIkIyorsun:) cok rahatlikla birsey diyim bende bizamanlar böyleydim sonra akillandim son anda simdi allahima bin sükür cok mutluyuz iliskimiz cok güzel :nazar: allahim nazarlardan korusun.. sana tavsiyem mesajlari kes, o seni gercekten cok seviyorsa eyer ozaman sana geri dönecektir. kendini oyala bisey yap nekadar cok sevsende dayan eyerki geri dönmüyorsa sana mesajlarina demekki ozaman unutmaktan baska caren yok malesef :( hakkinda hayirlisi olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar sabah mesaj atmış güzel öğleden sonra beni alacağını söylemiş ama içimden ona yakın davranmak hiç gelmyior tamam seviyorum ama suan cevap vermek dahiii istemiyorummm bakalım görüşücez bugün umarım herşey yolunda gider :(

1 yıldır cok iyiydi ama bu 2010hep hayal kırıklıgıyla geçti gereğinden cok sevdim fedakarlık yaptım yaa FONT]

Bir yıldır "iyi" olan adam bugün bu hale geldiyse...

seven erkek yapar mı böyle birşey

Yapmaz...

Doğru soru eskisi kadar seviyor mu?

Cevap da hayır...

Bu kötümserlik değil, bunu siz de çok iyi biliyorsunuz... Zaten size kötü hissettiren de bunun gerçekliği... Adamın karakteri mesafeli olsa (telefonlara çıkmamayı hangi karakter ya da burç açıklar yapmayın yahu) öteden beri böyle davranırdı ve siz onunla olmazdınız...

Neyse görüşecekmişsiniz... Türlü şekillerde (işler yoğundu, fırsat bulamadım, sorun yok, vs.) ikna eder sizi ilişkinizin devamına... Ne de olsa zaafınızı, sizi aramasa, sormasa, telefonlarınıza cevap vermese, kısacası hayatında siz yokmuşsunuz gibi davransa bile ondan ayrılamayacağınızı çoktan fark etmiş...

Size "sinirden kendinizi doğramayı" düşündüren bir adama aşık olduğunuzu "sanıyorsunuz"... Karşınızda da ilginizi suistimal eden biri var... Bu böyle gider... Peki sonrası? Hakkınızda hayırlısı... :68:

hasta oldugu icin mesajlarina cevap veremeyen
durup dururken iki gün telefona cikmayan bir erkek
seni kaile almiyor canim kendini sona hazirlasan iyi olur
kim bilir daha neler var belkide baskasi var hayatinda
dengesiz adamdan sevgili olmaz es hic olmaz

Back
X