Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
acaba ikizler burcu olabilirmi benim eşimde beni çok sever bende onu çok seviyorum ama bazen bir gün boyunca hiç ilgilenmediği olur tavır yapar bana ilk zamnlar acaba ben bişeymi yaptım diye düşünürdüm bana öle yapınca hatta üstüne giderdim ilgilenmeyincede üzülüp ağlardım oda sanki bende bir anormallik var gibi sana bir haller oldu neden böle davranıyorsun derdi dalga geçer gibi sanki o normal ben uzatıyorum gibi davranır üstüne düştükçe abartırdı ama artık 7 yılımız bitti alıştım öle olduğu anlarda kesin bişeye sinirlenmiştir bende hissedince hiiç üstüne gitmem aradan birkaç saat geçer gelir hiç bişey olmamış gibi öper sarılır bende hiç bana neden böle yapmıştın deyip küsmem napim alıştım iyisimi kendi haline bırakmak bende öle yapıyorum işte ikizler burcu olduğundan içinden bazen başka adm çıkıyorama allahtan çok sık olan bir durum değil binde bir oluyor
bence sende ya ayrılıcaksın yada seviyorum diyorsan öle anlarda sende umursamaz ol üstüne düşme o zaten kendiliğinden hiçbişey olmamış gibi arıyacaktır mutlaka
Canım yay burcu ykselenide başak taam dengesizzzzzz yaaaa
1 yıldır cok iyiydi ama bu 2010hep hayal kırıklıgıyla geçti gereğinden cok sevdim fedakarlık yaptım yaa FONT]
seven erkek yapar mı böyle birşey