arkadaslar 4 yıllık bır ılıskım var cevrem tarafından begenılen bır ılıskıydı.sevgilim bana sadık ben ona sadıktım.aynı sehırdeyız. gecen yıl ayrıydık okumaya baska bıryere gıttı ve bu yıl bende o sehre gıttım sımdı aynı yerdeyız .hersey cok guzel gıdıyordu fakat son 1 aydır kotu gidiyor.bana benı sıkıyorsun ıcımdekı sevgıyı olduruyorsun dedı

bısıde yapmıyordum .hep onu sevdıgımı belırttım süprızler yaptım fakat o pek benım gıbı degıl daha agır.bunları dıle getırdıgımde ben boyle seylerı pek sevmıyorum bılıyorsun benı degısrtırme ustume gelme falan dıyor.sımdı yogunuz son yılı derslerle mesgul ama goruselım dıyorum olmaz dıyor neden dıyorum uzatma dıyor.:97: benı sevıyormusun dedım kızdırmadıgın ve uzatmadıgın zamanlarda evet dıyor.herseyede kızıyor yaa
1aydır benı cok uzuyor napsam eskısı gıbı kızmıyor karısmıyor bana askım bıle demıyor.
ben onu çok sevıyorum herzaman yanımdaydı ama boyle demesı benı uzuyor.mesela bazen gorusuyoruz ıyı sarılıyor guluyor falan ama mesajlarda yıne soğuk
hıç bır yanlısım olmadı haketmedıgımı dusunyorum 
napcagımı bılmıyorum zor tutuyorum kendımı ılgılenmemek ıcın :85::85: hıc boyle olmamıstık daha once.bırkere uzak durdum gorusmedık falan kendı yanastı ozlemesı gerekıyor arada galba ama ben cabucak ozluyorum o benım kadar cbuk dgl boyle seyler duyunca mahvoldum benn
:97:

Son düzenleme: