- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
Çok üzgünüm çünkü birbirinden iyi iki insan sahtekar fakirler yüzünden birbirine düştü.Bir kuruluşa üyeyim.Buraya girmeme vesile olan ablayla yıllardır orada olan belki 20 yaş büyük bir teyze arasında olay oldu.Başta belirttigim o sahtekar fakirleri biri teyzeye söylemiş teyzede bu sorumlu ablaya.Takdir edersiniz ki konu yardım olunca bu ablaya günde birsürü talep gidiyor ve geri dönüş yapmamış araştırıldı sahtekarlar diye.Ne yazık ki verilen yardımları nakite çevirip çocukları dilendiriyorlarmış.O kadar içler acısıydı ki fotoğraflar.Teyze abladan bir ay boyunca ses çıkmayınca bir grupta paylaştı herkes seferber oldu numara adres hemen bulundu.Daha sonra abla başka bir grupta onların düzenbaz olduğunu gerçek ihtiyaç sahiplerini bildiklerini yenileri için onlara yönlendirmemizi yazdı şans bu ya teyzede o grupta yokmuş.Birinden duymuş ablaya yazmış yok neden hayıra engel oluyorsun vebal alıyorsun vb. tartışmışlar abla sert çıkmış teyze edepsiz falan demiş.Abla teyzeyi pek sevmez samimi bulmadığı için gözüne batıyordu zaten bu durumla iyice sildi biraz önyargılı bazılarına karşı teyzede sessiz naif ağzından edepsiz sözünü duysam benden mi çıktı derim ondan şüphe etmem o derece.Ablaya helallik alırsın falan dedim yok neler dedi bana dedi.Teyze kırgın bense çok üzgünüm.Bu sahtekarların yatacak yeri yok insanları kandırdıkları gibi aralarınıda bozuyorlar.Sizce ne yapabilirim?Daha doğrusu ablanın önyargısını nasıl kırabilirim?
Gözardı ettiğim kişiler lütfen konumdan çıksın sizinle polemiğe girmeyi çoktan bıraktım.
Üslup sebebiyle konum açıldıktan bir saat sonra engellendim tam iki hafta sonra yazıyorum ama maşaAllah konumdaki üsluplar beni benden aldı teşekkürler.Beni anlayan,hak veren,savunan bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim çok tatlısınız o güzel kalbiniz kadar güzel bir ömrünüz olur umarım.
Diğer gözardı ettiğim geyikçi gruba gelince insanların dertleriyle ilgili burada bir yol katedemeyeceğini çok önceden anlamıştım bu sebeple foruma girmeyi büyük oranda bırakıp insan ilişkileriyle ilgili psikolog ve psikiyatristlerin videolarını izliyorum artık burada derdini açmak isteyen kişilerede bunu öneririm.Sözlüklerde, internette "bir derdim var" bölümünü nasıl yansıttığınızdan en ufak haberiniz yok yazık merak edenler neler yazıldığını googledan bakıp görebilir.Artık benim mizah,geyik kısmında anarsınız engellenmemi dört gözle beklemeyip rahat edersiniz çünkü ben artık yokum üyeliğim iptal olacak.Herkese iyi forumlar... Hoşçakalın.
Gözardı ettiğim kişiler lütfen konumdan çıksın sizinle polemiğe girmeyi çoktan bıraktım.
Üslup sebebiyle konum açıldıktan bir saat sonra engellendim tam iki hafta sonra yazıyorum ama maşaAllah konumdaki üsluplar beni benden aldı teşekkürler.Beni anlayan,hak veren,savunan bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim çok tatlısınız o güzel kalbiniz kadar güzel bir ömrünüz olur umarım.

Son düzenleme: