Zaten durup durup onlara yanıyorum bir kaçtım başlarını eğdim onlara en büyük haksızlığı yaptım birde rezalet bir evlilik gurbet elde hep akılları bende hiç benim yüzümden yüzleri gülmedi öyle iyi annem babam var ki size abartıyorum gibi gelecek belki ama kızlar hiç bana kaçıp geldiğimin lafını bile yapmıyorlar biz bi kıymık evladımızı sokakta bulmadık diyorlar şimdi eşim beni sık sık annemgile göndermeyeceğini söylüyor benim ailem hep onun açığını arıyormuş benim çocuklarım evde olmadığı için ben de senin canını çıkartacağım demiyor da böyle saçmalıklar peşinde
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
düzelemez mi peki?
bak benim öz babam benimle hiç ilgilenmez doğru dürüst. annem kardeşimle benim ergenlik çağımızda bir evlilik yaptı. ben uyum sağladım ama kardeşim annemi paylaşamadığı için başta çok sorunlar çıktı. ama sonradan kanka oldular. öz babam önümden yemeğimi alırken, bu babam çok sevdiğimi bildiği için kendi aç kalır, koca tavuğu önüme sürer doymamı izlerdi. hala bile öyleyiz, kötü günleri atlattık şükür. öz babam eli titreye titreye birkaç yüz lira verir. bu babam daha geçen kardeşime iki bin liralık telefon aldı. bir iki ay içinde bana da alacak çalıştığım halde sırf gönlüm kalmasın diye. mesela hatırlarım bazen cebindeki sigara parasını çıkarır bana harçlık verirdi. almazdım içsin diye :) o yaşadığım kötü evliliğe de çok karşı çıktı. boşandım beni kabul etti arkamda durdu. az daha da parçalıyordu boşadığım şahsın ailesini elinden zor aldık.
yani velhasılı başlarda sıkıntılar olur elbet. eğer aldatma şiddet vs yoksa onlarla arkadaş olmayı deneyebilirsiniz. babasına karşı onları korudğunuzu görse hatta size de çok bağlanırlar. tamam zordur illa ki ama emek isteyen bir süreç. hayatınız kararmasın hemen karamsarlığa kapılmayın o yüzden.
ben bekardım adam bekardı çoluk çocuk yoktu evlendik de 2 ayda hayatımı mahvetti beni 2 yılda anca toparladım. illa çocuklu biriyle evlenince kötü bişi olcak diye bir durum yok yani bekar biriyle evlenseydin de çok kötü şeyler yaşayabilirdin.
çocuklar hallolur da burada önemli olan eşinin sana karşı tutumları.