• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok sevdim

Meraba ben 16 yaşindayim ben birine aşik oldum 2 sene sevdim uzaktan ama yuzume bile bakmiyo ayrica abimin arkadaşi ama bn cok seviyorum benimde en yakin arkadaşima cikma teklifi etti benim yanimda cok morelim bozuk yardim edermisiniz canimm cok sıkkın

unut onu

Arkadaşının kardeşiyle ne işi olur adamın yaa.Allahım.

Niye? Arkadaşın kardeşi mahrem mi kardeşim? Ne saçma sapan şeyler yazıyor bazı insanlar. Sübyancı ne demek ya? Ergen ergenden hoşlanmış. Yorumlara bak sanki birileri birilerini dağa kaldırmış!

Bende senin yaslarindayim bende hoslandim ama senin gibi acı falan çekmedim hiç bir zaman çekmem de.
Bu duygunun adı aşk değil hoslanti.
Pek çok liseli "ölüyorum aşktan" deyip kendini başka kolların arasında bulmuştur cevremde bile bu tür örnekler var korkma

Bende senin yaslarindayim bende hoslandim ama senin gibi acı falan çekmedim hiç bir zaman çekmem de.
Bu duygunun adı aşk değil hoslanti.
Pek çok liseli "ölüyorum aşktan" deyip kendini başka kolların arasında bulmuştur cevremde bile bu tür örnekler var korkma
Teşekkur ederim ablacim ama abla ya onu bi gorsen boy poz cok tatli :)

Teşekkur ederim ablacim ama abla ya onu bi gorsen boy poz cok tatli :)
Ablacim demeni gerektirecek bir durum bende 16 yaşındayım :)
Bak aynısını bende yaşadım kardeşim.Bende ay ne kadar tatlı ne kadar hoş biri falan diyerek sevdim.şimdi o günlerime gülüyorum hatta suan yine aynı şeyleri yaşıyorum ama bigun bunda da vazgececegim biliyorum.
Bende çevremden görüyorum hep.tecrübeli oldugumdan değil ama gerçek bu sadece ben senin kadar takmiyorumm

Ablacim demeni gerektirecek bir durum bende 16 yaşındayım :)
Bak aynısını bende yaşadım kardeşim.Bende ay ne kadar tatlı ne kadar hoş biri falan diyerek sevdim.şimdi o günlerime gülüyorum hatta suan yine aynı şeyleri yaşıyorum ama bigun bunda da vazgececegim biliyorum.
Bende çevremden görüyorum hep.tecrübeli oldugumdan değil ama gerçek bu sadece ben senin kadar takmiyorumm
Ay pardon dikkat etmemişim kusura bakma

Back
X