Aramizda 1 yaş varNiye Abinin arkadaşı subyancı mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aramizda 1 yaş varNiye Abinin arkadaşı subyancı mı ?
Abinin arkadaşıyla senin sevgili olma ihtimalın varmı sence?
Şimdiki abiler değişti mi yoğsam?
OrenmicekkiO degil de abin ogrenirse... hic korkmuyon mu
Orenmicekki
Konu sahibinin yaşı küçük tamamda
ergenlik işte aralarında 1 yaş varmış daha çok aşık olur bırakır
Benim eşimle aramda 8 yaş var o ne oluyo ozaman eşimde mi sübyancıydı
Gitmez gitmezNerden biliyon kulağına giderse yandin
Cok haklisin ablaKonu sahibinin yaşı küçük tamamda
ergenlik işte aralarında 1 yaş varmış daha çok aşık olur bırakır
Benim eşimle aramda 8 yaş var o ne oluyo ozaman eşimde mi sübyancıydı
Doğru ama benim annem 15 yaşındaymış babam 18 evlendiklerinde18 yasindan kucuk oldugu icin oyle demistir. Malum 18 yasindan kucuklere "cocuk " deniyor.
Ewt ya inşllahİnsan her yaşta aşık olabilir ve sanar ki en çok acıyı ben çekiyorum sen onu seviyorsun ve tabii üzülüyorsun ama zamanla geçip gidecek bu böyledir sabret herşey geride kalacaktır ileride daha kim bilir kimleri seveceksin bu son değil bi deneyimdir böyle bişey herkes yaşadı sen de yaşadın ve inan herkesin acısı geçti seninki de geçecek canım
İnşallah gececek ablacmİnsan her yaşta aşık olabilir ve sanar ki en çok acıyı ben çekiyorum sen onu seviyorsun ve tabii üzülüyorsun ama zamanla geçip gidecek bu böyledir sabret herşey geride kalacaktır ileride daha kim bilir kimleri seveceksin bu son değil bi deneyimdir böyle bişey herkes yaşadı sen de yaşadın ve inan herkesin acısı geçti seninki de geçecek canım
Arkadasin onu sevdigini biliyor mu?
18 yasindan kucuk oldugu icin oyle demistir. Malum 18 yasindan kucuklere "cocuk " deniyor.
EwetttyAnlayan anliyo valla