- 5 Ağustos 2013
- 6.960
- 514
- 128
- Konu Sahibi minnak1018
- #21
herkese gunaydın. başına benzeri gelmiş, fikri olan tum arkadaşların yorumlarını bekliyoruum
1 senedir beraber oldugum biri var,37 yasında boğa burcu.gayet iyi bir şirkette ,ortalamanın ustunde bir maaşla çalışıyor.ailelerimiz tanıştı,beraber tatile gittik gayet iyi anlaşıyoruz.nerede otururuz,ilerde neler yaparız gibi şeylerden bile konusuyorduk.Ailesi bir an once evlenmemizi istiyordu,beni çok seviyorlar.ancak ben bir terslik oldugunu hissettim,sıkıştırdım, "evliliğe hazır değilim,başkasının sorumlulugunu kaldırabilir miyim bilmiyorum" dedi. yanyanayken hiçbir sorun yok,sevgi dolu hareketleri var. ancak ben kendisini 2 hafta once terk ettim. ben seni çok seviyorum ama kendimle savaşıyorum,düğümlerimi çözemiyorum diyor ama beni kaybetmemek için hiçbir adım atmıyor. sevgisine gerçekten inanıyorum,ama bu kadar seven bir insan neden boyle yapar anlayamıyorum. kızlar yorumlarınız lütfen![]()
canım kendimden örnek vereyim eşimi çok seviyordum ama evlenmekten çok korktuğum için elimden geldiği kadar çok erteledim evlenme tarihini..
mutsuz olmaktan hata yapmaktan korktum hep..
çevremdeki evli ve mutsuz insanları gördükçe daha çok korktum..
birde ailemle olan mutluluğum bozulacak onlarsız nasıl yaparım die hep kaçıyordum evlilikten sevmediğimden değil yani..
sende seni sevmediğini düşünme bence ciddi düşünmeyen sevmeyen insan aileleri bir araya getirmez zaten..
oda belliki korkuyor korkularını yenmesine yardımcı olmaya çalış..
ve bence ayrılarak hata yapmışsın çünkü bunlardan korkan bi insandan ayrılırsan ona korkmakta haklı olduğunu göstermiş olursun..