Çok seven olmak

Sevgi zehirlenmesi mi acaba ?
Konu tuhaf geldi bana..
Demek ki bazı şeyler haddinden fazla zorlanmamali..
Azı karar çoğu zarar..
Nerede çokluk orada b.kluk vs..
Sevginin fazlası nasıl oluyor ki..
Kocami fazla sevince soguttum demek ne demek :)
Özetle darlamissin adamı,biraz müsade et nefes alsın.

Erkekleride az bi şımartmaya gelmiyor hemen bir yerleri kalkıyor. Kim ne derse desin sağlıklı bir ilişki için biraz daha fazla seven tarafın erkek olması gerek, kadın kendinden ödün verdikçe erkek şımardıkça olmuyor.
Kesinlikle düşüncem bu zaten böyle bi ilişkimiz vardı kendi kendime fazla ilgi göstererek binevi şımartmış oldum şimdi bunu değiştirmek istiyorum ve nasıl yapacağımı bilemiyorum

Bi anda roller değişince ne yapacağını bilemiyor insan şu devirde evli olmak o evliliği yürütebilmek çok zormuş onu anladım, paronayaklık olduğunun farkındayım zaten buna engel olabilmek adına yardım istedim
Valla Ferhatla Şirin aşkı yaşamıyorsa bi erkek sonradan hepsinin ilgisi de sevgisi de hep azalıyor, azalmasa bile göstermeyi sevmiyorlar neyin kafasını yaşıyorlar bilmiyoruz tabi ama genel olarak okuduğum şikayetler hep '' kocam eskisi gibi ilgilenmiyor, güzel sözler söylemiyor '' oluyor. Adam zaten çok romantik değildir :D Birde kaçan kovalanır derler sizde çalışın, arkadaşlarınızla vakit geçirin sizi özlemesini sağlayın.

Valla Ferhatla Şirin aşkı yaşamıyorsa bi erkek sonradan hepsinin ilgisi de sevgisi de hep azalıyor, azalmasa bile göstermeyi sevmiyorlar neyin kafasını yaşıyorlar bilmiyoruz tabi ama genel olarak okuduğum şikayetler hep '' kocam eskisi gibi ilgilenmiyor, güzel sözler söylemiyor '' oluyor. Adam zaten çok romantik değildir :KK70: Birde kaçan kovalanır derler sizde çalışın, arkadaşlarınızla vakit geçirin sizi özlemesini sağlayın.
Zaten yapmak istediğim kaçan olmak ama bunu nasıl yapacağımı kestiremiyorum daha doğrusu yanlış davranarak daha da kötüye gitsin istemiyorum

Karşı taraf ilişkide her şeyi üstlendiğinizi anlamış. Bırakın iki tarafta bu ilişkide olduğunu hissetsin. Sorumluluk almayı bilsin. Hep verici taraf siz olmayın.

Karşı taraf ilişkide her şeyi üstlendiğinizi anlamış. Bırakın iki tarafta bu ilişkide olduğunu hissetsin. Sorumluluk almayı bilsin. Hep verici taraf siz olmayın.

Back
X