çok severek çalıştığım işim bana azap gelmeye başladı :(

bende kendımı bıldım bılelı hep bankacı olmak ıstemısımdır ama yazdıklarınızı okuyunca allah korumus benı dedım ıcımden rabbım sıze hayırlı kapılar acsın ınsallah

Teşekkür ederim, amin Allah hepimize inşallah hayırlı ve huzurlu kazanç kapıları açsın...

%95 benim yaşadıklarımın aynısı, 4 yıl önce bende istifa ettim, hala istifa ettiğim bankanın önünden bile geçmem.
2 gün önce istifa ettiğim bankanın yan komşusu başka bir özel banka aradı, gişe, bireysel şu bu, görüşmek istemiyorum dedim.

Bende evdeyim. Allah hayırlısını versin.

komşu bankaya geçseniz nolacak, hemen hemen aynı müşteriler, birbiriyle paslaşan pazarlamacılar, yarış yapan şube müdürleri ...
Allah hepimize hayırlısını versin inşallah

komşu bankaya geçseniz nolacak, hemen hemen aynı müşteriler, birbiriyle paslaşan pazarlamacılar, yarış yapan şube müdürleri ...
Allah hepimize hayırlısını versin inşallah

yine ben o kdr çok yıllarımı vermedim. 2 -3 yıllık mesele bu. İlk başladığımda sadece ilk 1 ay iyi gibiydi, 3 aydan sonra anacım zaten psikolojik sorunlu bir müdürün
şubesine düşmüşüm, 3.ayda bi satış kotaları geldi, yapma bakayım satış veya kotanı doldurama bak ne hakaretler, ne baskılar, ne ağlamalar ne zırlamalar...
bişey olmuyosa en başta bırakmak.:) İşi öyle bıraktım.

Koca alayım dedim o da psikolojik sorunlu çıktı, onu da ilk 10 günde anladım, 40 gün geçmedi onu da bıraktım. Neymiş olmuyosa en başta bırakacaksın. Kocayı da bıraktım.

Bu kdr kısa sürede hem iş hem kocadan ayrılmama rağmen yine de zarar ve manevi hasarları uzun vade de oluyor. Bir de sen veya diğer arkdşlrımız gibi yıllarını verenleri düşününce insan kafayı yer, yedirtirler daha doğrusu. Allah korusun.

En doğrusunu yapmışsınız çekmenin kimseye faydası olmuyo...
Hem eş hem iş konularında herkesin hakkında hayırlısı inşallah

Bi firmada ön muhasebe yapabilirsin.Benim kuzenimde bankacı ve oda diyo çalışılacak gibi değil diye.

teftiş kuruluna bildir ,birkaç örnekle beraber abi angi bankadasın bilimiyorum ama eğer 3 büyüklerden birindysen sorun olmaz

sende rahatlarsın

2 yıllık mezunusun ,açık öğretimden 4 yıla tamamla üstüne birde master yap ,eğitimin tam olsun office pogramlarını öğren iyice ingilizceni ilerlet ,genel müdrlük yada bölgede daha iyi bir konuma gelebilirsin

Özel sektöde çalışıcak en iyi yererde biri banka imkanlar açısından başka yerle daha kolay olmyacak ......

Son düzenleme:

3 büyükler hangisi oluyor aynende diğer arkadaşlar yazmış ya yarışan müdürler filan ya cidden doğru hiçbir bankada sanmıyorum ki baskı olmasın,satış yap diye diretmesinler off ya moral istek kalmıyor ben şimdilik bulabileceğim en iyi iş olduğu için çalışmaya devam edicem ama kpss yada diğer bankalarada elimden geleni yapacam ilk hemen lisans diplomamı almalıyım mesela önlisans olmak kötü hiçbir işe yaramıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…