- 19 Eylül 2018
- 14.172
- 38.001
- 598
- Konu Sahibi kafamdakisorular
-
Bir de üstüne işsizlik. Yani hem maddi hem manevi olarak işsizlik. Kafayı birşeye yormak güç, genel itibariyle çabalamak zor geliyor bazı kimselere. Bu her konuda böyle. Pişsin gelsin yiyeyim tüketeyim sonra kaldırsınlar benim keyfim bozulmasın ve herşey istediğim gibi olsun. Ama ben midemi doldurayım ruhumun açlığı şöyle dursun.Cahil olmak kotu bisey biliyor musun. Pko yuzunden veya tiroidden dolayi degil cahilsin yasin kucuk. Bence eksiklik hissetmen daha baska konular var. Otur cahillige uzul.aksam aksam guldum yeminle.
Aynen oyle. Kocam getirsin ben yatayim mantigi. Ben 6 da kalkardim hamileydim 6 ay kusur boyle gittim karda kista sogukta. Tepeme kar yagiyodu ben calisiyodum. Aglaya aglaya yuruyodum o soguklarda. Millet prenses anasini satiyim. *Ikinimik zirliklirdin diliyi kivgi idiyiriz* ay git bi is bul kocanin eli rahatlasin. Simdide is yok derler is begenmezler. Sahsen ben kocam ve cocugum icin bulasik da yikarim yerde temizlerim. Ama zor geliyo iste prenseslere.Bir de üstüne işsizlik. Yani hem maddi hem manevi olarak işsizlik. Kafayı birşeye yormak güç, genel itibariyle çabalamak zor geliyor bazı kimselere. Bu her konuda böyle. Pişsin gelsin yiyeyim tüketeyim sonra kaldırsınlar benim keyfim bozulmasın ve herşey istediğim gibi olsun. Ama ben midemi doldurayım ruhumun açlığı şöyle dursun.
Maddiyatatan kavga edilmesini hiç anlamıyorum. Para yoksa ikinize de yok. Aynı sorunu yaşıyorken nasıl bir kavga çıkıyor mesela?Evlendiğim 1 buçuk sene oluyor troit ve PKO hastası olduğum için çevremden olan tepkiler sayesinde hep kendimi eksik hissediyorum. Eşimle öok severek evlendim çocukluk aşkım kendisi ama o bu konuda beni hiç eksik hissettirmedi aksine beni tamamladı. Çok daha farklı konularda anlaşamıyoruz çok kıskanç biri olmasına rağmen artık eskisi gibi değil maddi olarak çok zorlandığımız için o maddi sıkıntılar eşime ve evliliğime zarar vermeye başladı küçük küçük kavgalar büyüdü ve artık ikimizde tahammül edemiyoruz. Artık sıkıldığını ve hiç mutlu olmadığını söylüyor ama asıl yorulan ve sıkılan çok daha fedakarlıklar yapan benim ve bu onu görmüyor. Onu o kadar sevip üzerine titrediğimin farkında olup aynı sevgi ve ilgiyi bana göstermiyor. Bu sevgili olduğumuz zamandan beri hep böyle sonradan değişen bşr durum değil lütfen bana yardımcı olun ne yapabilirim ? Pes etmek mi çabalamam mı gerekiyor ?
Ben de tiroit, PCO ve taşıyıcı hepatit b hastasıyım ama kendimi eksik hissetmiyorum. Bu hastalıklar bizim hayat kalitemizi çok çok etkileyecek hastalıklar değil ki. Ne hastalıklar var, Allah herkese İyilikler versin. İnsanlar görme, duyma, diyaliz, kanser vs ne hastalıklarla imtihan oluyorlar. Kendiniz için bir şeyler yapın, hobidir yürüyüştür vs. o kadar yoğun olun ki böyle basit şeylere üzülecek vaktiniz olmasınEvlendiğim 1 buçuk sene oluyor troit ve PKO hastası olduğum için çevremden olan tepkiler sayesinde hep kendimi eksik hissediyorum. Eşimle öok severek evlendim çocukluk aşkım kendisi ama o bu konuda beni hiç eksik hissettirmedi aksine beni tamamladı. Çok daha farklı konularda anlaşamıyoruz çok kıskanç biri olmasına rağmen artık eskisi gibi değil maddi olarak çok zorlandığımız için o maddi sıkıntılar eşime ve evliliğime zarar vermeye başladı küçük küçük kavgalar büyüdü ve artık ikimizde tahammül edemiyoruz. Artık sıkıldığını ve hiç mutlu olmadığını söylüyor ama asıl yorulan ve sıkılan çok daha fedakarlıklar yapan benim ve bu onu görmüyor. Onu o kadar sevip üzerine titrediğimin farkında olup aynı sevgi ve ilgiyi bana göstermiyor. Bu sevgili olduğumuz zamandan beri hep böyle sonradan değişen bşr durum değil lütfen bana yardımcı olun ne yapabilirim ? Pes etmek mi çabalamam mı gerekiyor ?
Çevremden gelen baskılar dediğiniz çocuk işe ilgili mi? Bu insanların baskısına maruz kalmamak sizin elinizde “kimsenin yatak odasına karışamazsınız” de konu kapansın.Evlendiğim 1 buçuk sene oluyor troit ve PKO hastası olduğum için çevremden olan tepkiler sayesinde hep kendimi eksik hissediyorum. Eşimle öok severek evlendim çocukluk aşkım kendisi ama o bu konuda beni hiç eksik hissettirmedi aksine beni tamamladı. Çok daha farklı konularda anlaşamıyoruz çok kıskanç biri olmasına rağmen artık eskisi gibi değil maddi olarak çok zorlandığımız için o maddi sıkıntılar eşime ve evliliğime zarar vermeye başladı küçük küçük kavgalar büyüdü ve artık ikimizde tahammül edemiyoruz. Artık sıkıldığını ve hiç mutlu olmadığını söylüyor ama asıl yorulan ve sıkılan çok daha fedakarlıklar yapan benim ve bu onu görmüyor. Onu o kadar sevip üzerine titrediğimin farkında olup aynı sevgi ve ilgiyi bana göstermiyor. Bu sevgili olduğumuz zamandan beri hep böyle sonradan değişen bşr durum değil lütfen bana yardımcı olun ne yapabilirim ? Pes etmek mi çabalamam mı gerekiyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?