Çok severek evlendim ama mutlu değilim :(

Konuyu okuyunca eşime pkoluyum ben bana iyi davran dedim öylesine goy goy yani adam bana niye sen hasta mısın ne farkın var dedi
Doktor bile önemsemiyor çocuk istiyor musunuz dedi şimdi değil dedim gynopol verdi yumurta kaliteni artırır olur da fikriniz değişir hamile kalsan da sorun olmaz dedi o derece sallamadı ben esas anksiyete hastasıyım pco neymiş arkadaşlarımın çoğu pco benim o derece yaygın

benim gösterdiğim ilgi ve sevginin aynısını göstermiyor dediğine göre adamın da sürekli arım-balım-peteğim modunda dolaşmasını istiyorsun.
bana sanki sen gereğinden fazla ilgili ve sevgi pıtırcığısın gibi geldi.

Cahil olmak kotu bisey biliyor musun. Pko yuzunden veya tiroidden dolayi degil cahilsin yasin kucuk. Bence eksiklik hissetmen daha baska konular var. Otur cahillige uzul.aksam aksam guldum yeminle.

Eşimin annesi kanserden, annem böbrek yetmezliğinden vefat etti. Onları gördüğüm için diğer hastalıklar bana küçüçük geliyor. Troid bende de var evde konusu geçmez bile. Demem şu ki Allah başka dert vermesin. Devlet hastanesinde iyi doktorlar var. Araştırıp gidersen düzenli ilaç kullanımıyla troid küçülüyor. sitrestende uzak kalınca çocuk da olur. Dert etmek yerine harekete geç bence:)

Cahil olmak kotu bisey biliyor musun. Pko yuzunden veya tiroidden dolayi degil cahilsin yasin kucuk. Bence eksiklik hissetmen daha baska konular var. Otur cahillige uzul.aksam aksam guldum yeminle.
Bir de üstüne işsizlik. Yani hem maddi hem manevi olarak işsizlik. Kafayı birşeye yormak güç, genel itibariyle çabalamak zor geliyor bazı kimselere. Bu her konuda böyle. Pişsin gelsin yiyeyim tüketeyim sonra kaldırsınlar benim keyfim bozulmasın ve herşey istediğim gibi olsun. Ama ben midemi doldurayım ruhumun açlığı şöyle dursun.

Kırmadan yazmaya çalışacağım. Sanırım yaşınız küçük daha uzun bir ömür var önünüzde. Kendinizi geliştirmeyi deneseniz biraz? Yazdıklarınız o kadar sığ duruyor ki. Herhangi bir hastalık için neden kendisi eksik hissedesiniz. Hastalıklar eksiklik sebebi değildir. Elinizi sallasanız tiroit ve pko hastasına çarpıyor zaten.

Eşiniz hep aynıymış değişen bir şey olmamış sadece kıskançlığı azalmış. Bu olması gereken iyi bir şeydir zaten. Bunu olumsuz algılamak nasıl bir zihnin ürünüdür bilemedim.

Ekonomik sebeplerden dolayı sıkıntı yaşıyoruz diyorsunuz , siz de çalışsanız neden çalışmıyorsunuz. Para her şey değildir tamam ama şu devirde parasız ne oluyor ? Bu yükü eşinizin tek başına yüklenmesine gerek yok. Hem bence her insanın paranın nasıl kazanildigini bilmesi lazım.

Ayrıntı vermediğiniz ancak bu kadar yorumlayabiliyorum sonuç olarak tavsiyem kendinizi geliştirin, çalışın ve eşiniz ile sakin sakin ne hissettiğinizi birbirinizden beklentilerinizi düzeltmek için neler yapabileceğinizi konuşun. Terapist oneremiyorum maddi sebeplerden ötürü.

Aynen oyle. Kocam getirsin ben yatayim mantigi. Ben 6 da kalkardim hamileydim 6 ay kusur boyle gittim karda kista sogukta. Tepeme kar yagiyodu ben calisiyodum. Aglaya aglaya yuruyodum o soguklarda. Millet prenses anasini satiyim. *Ikinimik zirliklirdin diliyi kivgi idiyiriz* ay git bi is bul kocanin eli rahatlasin. Simdide is yok derler is begenmezler. Sahsen ben kocam ve cocugum icin bulasik da yikarim yerde temizlerim. Ama zor geliyo iste prenseslere.

Maddiyatatan kavga edilmesini hiç anlamıyorum. Para yoksa ikinize de yok. Aynı sorunu yaşıyorken nasıl bir kavga çıkıyor mesela?

Ben de tiroit, PCO ve taşıyıcı hepatit b hastasıyım ama kendimi eksik hissetmiyorum. Bu hastalıklar bizim hayat kalitemizi çok çok etkileyecek hastalıklar değil ki. Ne hastalıklar var, Allah herkese İyilikler versin. İnsanlar görme, duyma, diyaliz, kanser vs ne hastalıklarla imtihan oluyorlar. Kendiniz için bir şeyler yapın, hobidir yürüyüştür vs. o kadar yoğun olun ki böyle basit şeylere üzülecek vaktiniz olmasın

Çevremden gelen baskılar dediğiniz çocuk işe ilgili mi? Bu insanların baskısına maruz kalmamak sizin elinizde “kimsenin yatak odasına karışamazsınız” de konu kapansın.

Ben anlamadım pek sorunu.eşiniz destek olmuş size.siz mi bunaldınız acaba?bazı şeyleri büyütüp eşinizi daraltmış olabilirsiniz belkide farkında olmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…