Çok severek evlendim ama mutlu değilim :(

kafamdakisorular

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2021
5
0
1
Evlendiğim 1 buçuk sene oluyor troit ve PKO hastası olduğum için çevremden olan tepkiler sayesinde hep kendimi eksik hissediyorum. Eşimle öok severek evlendim çocukluk aşkım kendisi ama o bu konuda beni hiç eksik hissettirmedi aksine beni tamamladı. Çok daha farklı konularda anlaşamıyoruz çok kıskanç biri olmasına rağmen artık eskisi gibi değil maddi olarak çok zorlandığımız için o maddi sıkıntılar eşime ve evliliğime zarar vermeye başladı küçük küçük kavgalar büyüdü ve artık ikimizde tahammül edemiyoruz. Artık sıkıldığını ve hiç mutlu olmadığını söylüyor ama asıl yorulan ve sıkılan çok daha fedakarlıklar yapan benim ve bu onu görmüyor. Onu o kadar sevip üzerine titrediğimin farkında olup aynı sevgi ve ilgiyi bana göstermiyor. Bu sevgili olduğumuz zamandan beri hep böyle sonradan değişen bşr durum değil lütfen bana yardımcı olun ne yapabilirim ? Pes etmek mi çabalamam mı gerekiyor ?

Evlendiğim 1 buçuk sene oluyor troit ve PKO hastası olduğum için çevremden olan tepkiler sayesinde hep kendimi eksik hissediyorum. Eşimle öok severek evlendim çocukluk aşkım kendisi ama o bu konuda beni hiç eksik hissettirmedi aksine beni tamamladı. Çok daha farklı konularda anlaşamıyoruz çok kıskanç biri olmasına rağmen artık eskisi gibi değil maddi olarak çok zorlandığımız için o maddi sıkıntılar eşime ve evliliğime zarar vermeye başladı küçük küçük kavgalar büyüdü ve artık ikimizde tahammül edemiyoruz. Artık sıkıldığını ve hiç mutlu olmadığını söylüyor ama asıl yorulan ve sıkılan çok daha fedakarlıklar yapan benim ve bu onu görmüyor. Onu o kadar sevip üzerine titrediğimin farkında olup aynı sevgi ve ilgiyi bana göstermiyor. Bu sevgili olduğumuz zamandan beri hep böyle sonradan değişen bşr durum değil lütfen bana yardımcı olun ne yapabilirim ? Pes etmek mi çabalamam mı gerekiyor ?
Neden eksik hissediyorsun anlayamadım tüm tiroid ve pkosu olanlar eksik mi?? Eşinle aile danışmanlığı alın. Bana pek bı sorununuz yok gibi geldi

Troid ve pko için eksik hissetmeniz tuhaf, eşinizin sizi eksik hissettirmemesi normal, çünkü bunlar eksiklik değil önce bir onu kafanıza oturtun.

Her evlilikte zor zamanlar ve sıkıntılar olabilir. Kendinizi *eksik?" Hissettiğiniz için fazladan ilgi bekliyor olabilir misiniz? Çözemediğiniz sorunlar için çift terapisi alabilirsiniz.

Neye çabalayacaksın, adam sevgiliyken de böyleymiş, evlenmekle hata etmişsin. Bu senin hastalıklarınla ilgili değil. 10 kadına sorsan en az 3ü pko hastasıdır. Troidde bir o kadar var. Hastalıkların mesele bile değil. Sizin sorunlarınız çok farklı

Eksik neden hissediyorsunuz ? Eşiniz de sorun çıkmamış iyi ki. Çünkü bu seferde onu darlardınız.
Bu dediğiniz durum artık çevremde ki pek çok arkadaşımda var. Hepsi de çocuk sahibi oldular.
Zaten adam olduğu gibiymiş , nasıl değişmeyi planlıyorsun ki ?
Çok ilgi seven ve bekleyen kadınlar böyle kişilerle evlenmemeli.

ne eksikliği hissediyorsunuz ne alaka? herkesin binbir türlü hastalığı var kimse tam hissetmesin mi şimdi?
Çocuk olmaz diye düşünüyor. Daha doğrusu çocuk için çabalaması lazım. Birlikte çabalamak istiyor bence , ama adamda tık yok 😬

Eşiniz normal sınırlarda ilgili ve siz mi fazla bir ilgi ve sevgi gösterisi bekliyorsunuz? Yoksa sizin beklentileriniz minimal düzeyde olmasına rağmen mi eşiniz hicbir şekilde ilgilenmiyor sizinle? Gerçi cevap herne olursa olsun zaten sevgiliyken de size istediğiniz kadar ilgi ve sevgi göstermiyormuş ki. Demek ki karakteri bu şekilde. Değişmesini beklemeyin. Evlendiğinize göre onu o şekilde kabul etmiş olmanız gerekiyordu. Ayrıca kendinizi eksik hissetmenize de anlam veremedim. Eksikli falan değilsiniz bu hastalıklarınız yüzünden. Herkesten önce siz kendinize hak ettiğiniz değeri gösterin lütfen. Eğer bu okuduklarımızdan daha fazlası yoksa eşinizle aranızda çözülemeyecek sorunlar yok bence. Boşanmalık bir durumda değilsiniz. Birbirinize zaman ve kişisel alan tanıyın hatta aile terapistine de gidin bence.

bu hastalıkların eksiklik olduğunu sizden duyuyorum ilk defa.
ayrıca adam kıskanmayı bırakmış işte, kıskançlık bir sevgi ölçütü değildir zaten. sizin için öyleyse de, olmamalı.
sevgi ve ilgi konusunda karşınızdaki insandan ne bekliyorsunuz? tam olarak neyi karşılamıyor. sevgiliyken bile öyleyse şimdi tam olarak gözünüze batan nedir? bunları merak ettim.

Bende pko luyum ama kendimi hiç eksik hissetmiyorum :) bence siz çok takıyorsunuz bu durumu kendinizi eksik görmeyin , insanın hayatını cokda etkiliycek bı sağlık sorunu değil normal kadınız yani :) eşiniz de alışmış sizin çabalamalariniza normal geliyor. Birkin biraz da o çabalasin

Tiroid ve pko olduğu için eksik hissetmeniz çok tuhaf. Benim tiroidlerimin tamami papiller ca teşhisiyle alındı. Eksik insan miyim şu anda? Allah başka dert vermesin.
Artık tiroid ve pko bir aradayken bile çocuk sahibi olabiliyor insanlar. Üstelik bunun yanında bir de eşlerinde sorun olanlar var.
Eşinizin daha az ilgi göstermesi ve daha fedakar olan tarafın siz olması durumu başından beri böyleymiş. Yani bunu bilerek evlenmissiniz. Değiştirebileceğiniz bir durum olduğunu sanmıyorum.

Kolunu çarpsan en az 5 kadın pco zaten bende de var eksiklik ne alaka?
Tiroid desen yine öyle bir sürü kadın da zaten var

Anlamadım eksiğimizi 😂

Bence hatayı çok erken evlenerek yapmışsınız.

21 yaş evlenmek için cok erken.

Hala küçüksünüz. O sebeple olaylari abartiyorsunuz.

Pko ve troit icin kendinizi eksik hissetmeniz çok anlamsiz.

Amansiz hastaliga düşmüş gibi davranmanız şımarıkça.

Para yoksa terapiye de gidemezsiniz.

Oturup sakince konusmalisiniz. Bu sekilde ne olacağız, birbirimizi kirmayalim diye.

Tiroit ve pko olunca ne oluyormuş:işsiz: çevre bununla ilgili yorum yapacak kadar neden bunu biliyor?Esiniz ne munasebet bunun lafını edecek, anlamadim.Aynilari ben dede var da ,esimle bile oturup konu olarak konuşmadık bunları, o kadar gereksiz

Back
X