Cok seversek öpüşür müyüz??

Siz bu çocukla hiç yüz yüze görüştünüz mü?

Değil tarif ettiğiniz çocuk mahallenin sümüklü delisi bile fiziksel yakınlaşma isteğini öyle bir cümleyle ifade etmez çünkü...

Hoş, konu açacak kadar bunu dert eden kız da böyle bir soruya kahkahayla cevap vermez.

İkiniz de tuhafsınız.

Aynen zonk diye geldi :/ ya böyle biz telefonda saatlerce muhabbet ediyoruz gülüşüyoruz. Anılarımızı anlatıyoruz boş boş şakalaşıyoruz güncel şeylerden konuşuyoruz normal normal ama tabi biraz flörtöz şekilde muhabbet ediyoruz hep. Bunu söylemeden öncede yine böyle dalga geciyoduk gülüşüyoduk bianda ciddi ciddi bunu yazdı bende şakaya vurdum güldüm kapandı konu orda.
Acıkcasını söylemem gerekirse sevdiğin uzun süredir tanıdıgın ve beraber oldugun güvendiğin kişiyle cinsellik yaşamaya karşı birisi değilim. daha önce 3 yıllık bir beraberliğim oldu ve cinsel hayatımızda vardı. Ama tabi tanımam güvenmem sevmem sevilmem gerekli tekrarda yaşayabilmem için olur zaten.. Ama böyle sorması garibime gitti ya hoşuma gitmedi benim açıkçası.

Yakisikliligina o kadar vurgu yapmissiniz ki konunun sonunda siz bize "ama cok yakisikli cok seversek opusur muyuz" diye soracaksiniz zannettim.

Muhtemelen o da yakisikliligini farkinda senden "ayy tibi cinim opusmezmiyiz french kiss bile yapariz bebusum" gibi bir cevap bekledi. Yerinde olsam yol veririm.

Nası cevap verilirdi ki işte onu soruyorum

28 yaşında
bu kadar karizmatikkkk
yakışıklııı tütütüt nazar değmesin diyeceğin biri
gelip sana ''öpüşür müyüz '' diye soruyor
bu işte bi anormallik yok mu yahu?
öpüşmek için randevu mu alıyor?
o nasıl bi şey öyle
ilk defa duyuyorum!
bence dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…